November 13, 2025Nov 13 Koja crna 6,7 miliona,jedva da nas ima 5, i jos par sirom dijaspore. Ali pravda za Dekija ultrabojsa. Edited November 13, 2025Nov 13 by W.F.C.
November 13, 2025Nov 13 mozzart najavio na bekovima mimovica i terzica, zurnal erakovica i ristica. oko ostatka tima se slazu. svidja mi se vezni red u sastavu lukic, stankovic, samardzic Edited November 13, 2025Nov 13 by Nikodije
November 13, 2025Nov 13 Ако буде играо Сака биће весело по тој страни, не зна се ко је критичнији дефанзивно, Терзић или Ристић. Плус Калаба без да му неко покрива леђа, већ он мора да буде тај који покрива бека Највише логике има нека хибридна формација где Ераковић игра нешто између бека и штопера у зависности од тога да ли нападамо или се бранимо. Испробавао је и Пиксара то у пар наврата.
November 13, 2025Nov 13 Kreativni Gudelj od startaSRBIJA (4-3-3): Rajković – Mimović, Pavlović, Milenković, Terzić – Gudelj, Lukić, Ilić – Živković, Vlahović, KostićEditDa dodam i Engleze Pikford – Džejms, Konsa, Stouns, O'Rajli – Rajs, Anderson – Saka, Rodžers, Rašford – Kejn Edited November 13, 2025Nov 13 by sasha
November 13, 2025Nov 13 Meni ukoksani Stankela skroz zabavan, ovaj poliglotski napuš je ošurio, thats entertainment
November 13, 2025Nov 13 8 minutes ago, Midžeta said:Meni ukoksani Stankela skroz zabavan, ovaj poliglotski napuš je ošurio, thats entertainment Poliglota prevodilac je definitivno highlights ovog klipa. Da je Stanković počeo da piči esperanto, garant bi i to preveo.
November 13, 2025Nov 13 Just now, Kreator said:Poliglota prevodilac je definitivno highlights ovog klipa. Da je Stanković počeo da piči esperanto, garant bi i to preveo.Apsolutno, mene je najviše kill softly kraj kad i on odlazi sa stone cold pogledom prema novinaru a iz ofa se cuje Stankela sa smrade jedan
November 13, 2025Nov 13 22 minutes ago, sasha said:Kreativni Gudelj od startaSRBIJA (4-3-3): Rajković – Mimović, Pavlović, Milenković, Terzić – Gudelj, Lukić, Ilić – Živković, Vlahović, KostićEditDa dodam i EnglezePikford – Džejms, Konsa, Stouns, O'Rajli – Rajs, Anderson – Saka, Rodžers, Rašford – KejnIma Englezi da nam spakuju 3 do poluvremena.
November 13, 2025Nov 13 NOVA portalNeviđen gaf na RTS-u: Scena u prenosu uživo privukla veli...Fudbaleri Srbije gostuju Engleskoj u četvrtak od 20.45 a u prenosu jedne emisije na RTS desila se neobična situacija.Albijanic nikad ne razocara