October 23, 2025Oct 23 Stankovic komotno moze da ne radi nista dok mu ne istekne ugovor sa Spartakom i prima dobru platu. To je bolja opcija nego da preuzme raspali tim koji nece da mu donese nikakav sportski uspeh i pri tome da mu prekine dotok primanja od Spartaka. Ja ocekujem da ce Stankovic da saceka dok mu se ne ukaze povoljna prilika da trenira neki drugi tim i tek se onda otkaci od Spartakove sise.
October 23, 2025Oct 23 Jes boli ga pistolj ima da se dogovori sa Rusima da mu isplate deo ugovora a ovde da potpise novi pa da uzme vise para nego sto mu sleduje. Pritom nasa reprezentacija tesko da moze gore od ovoga tako da ce sa njim imati samo uspon sto ce mu biti dovoljno da nadje sledeci angazman. Edited October 23, 2025Oct 23 by Moća
October 26, 2025Oct 26 Mitrovic se povredio, ne igra pritiv Letonije i Engleske.SMS produzio ugovor sa Arapima.
October 29, 2025Oct 29 B92.netPaunović novi selektor Srbije? - Srpski fudbal - Fudb...Veljko Paunović bi uskoro mogao da postane selektor Srbije.
October 30, 2025Oct 30 Jbt izgleda da će stvarno Veljko biti selektor. Taman sam otpisao ovu kurtonsku organizaciju FSS i njenu reprezentaciju koju mi je ogadio ćaci moron iz Pasi poljane, a sada ovo... bio sam milion odsto siguran da nema šanse da selektor bude bilo ko izvan njihove ekipice, a Miloe je svakako idealan profil, kad ono... Veljko je čovek od integriteta, nema šanse da bi prihvatao bilo čije ceduljice, verovatno prvi takav selektor nakon Antare. Možda su i ovi u savezu shvatili da više nemaju kuda i da nešto mora drugačije da se radi, koliko god to zvuči neverovatno. Edited October 30, 2025Oct 30 by Nikodije
October 30, 2025Oct 30 ovi u savezu nisu tu da shvataju nego da prihvataju, a prihvataju ono sto im vucic kaze preko nezvanicnog predsednika saveza radjuka. posle ovog poteza, ne bih se zacudio da i u savezu vidimo promene koje ce biti jos neverovatnije. vucic hoce imidz pobednika a shvata da slikanje sa reprezentacijom koje vode moroni iz saveza i koja gubi od trecerazrednih ekipa ne vodi ka tom cilju. ako je to tako kako mi se cini, vucic ce morati uciniti ustupke i dopustiti relativnu profesionalnu samostalnost strucnog dela saveza u ali uz mogucnost da ipak kontrolise stvari preko radujka ili nekog takvog. samo je pitanje hoce li neki novi ljudi poput vidica hteti da rade tu. naravno, mozda gresim u svojoj proceni, koliko shvatam jos uvek nema nista zvanicno ni o paunovicu
October 30, 2025Oct 30 Ko god dođe tu je jer je Vučić dozvolio tražio zahtevao. Jel realno da to neko ne shvata?
October 30, 2025Oct 30 Dobro, jasno je da se hulja pita, utoliko je čudnije što Veljko hoće. Ali da sačekamo zvanično.
October 30, 2025Oct 30 21 minutes ago, Nikodije said:Dobro, jasno je da se hulja pita, utoliko je čudnije što Veljko hoće. Ali da sačekamo zvanično.Ne kunite se na ljude koje ne poznajete kao da su rod rodjeni.
October 30, 2025Oct 30 5 minutes ago, dragance said:Ne kunite se na ljude koje ne poznajete kao da su rod rodjeni.Čovek je šampion sveta
October 30, 2025Oct 30 kao kroz maglu cini mi se da je Veljko već radio u savezu 2015, i to u reprezentaciji koja je traženiji izlog nego A tim
October 30, 2025Oct 30 da dođu novi ljudi, a licence za trenere još izdaje bata đora, tu su mu drugari iz vrtića džajka i crni bik sve mlad i perspektivan kadar od svega 8 banki....