October 14, 2025Oct 14 6 minutes ago, Ayatollah said:Kakav bizon ovaj Garsija...prvo zakuca loptu u sopstvenu mrežu, a posle napravi ovakav penal...Nemoj tako, deda mu je inace srpskog porekla, bio je ranjen u gradjanskom ratu u Spaniji, o njemu se brinule zene u brdima iznad Andore i tako...
October 14, 2025Oct 14 1 hour ago, John Coltrane said:Da kvari igru moćne AndoreNa kraju Gudelj čovek odluke. Da nije kod 2:1 spasio čist gol bilo bi ovo nerešeno.
October 14, 2025Oct 14 Batica je jedini selektor u istoriji Srbije koji ima 100% učinak na klupiizbor selektora se sam nameće
October 14, 2025Oct 14 14 minutes ago, Cash said:Na kraju Gudelj čovek odluke. Da nije kod 2:1 spasio čist gol bilo bi ovo nerešeno.Nemoj molim te.
October 14, 2025Oct 14 Albanija ima gol razliku +3, mi smo na 0. Nama svakako treba pobeda Engleske u Tirani, to bi znacilo da su na 2 od nas. Oni imaju utakmicu protiv Andore u gostima a mi protiv Latvije kuci. Ovo ako uspemo da uzmemo bod na Vembliju.Pri cemu mislim da je nama lakse uzeti bod na Vembliju od toga da Engleska pobedi u Tirani. Toliko o sansama ali jos postoji i treba se boriti.Inace je sramno sta se sve desava i ko se gura ali to vec svi znamo i nece se promeniti.
October 14, 2025Oct 14 Sad ce Zvalja da udari po narodu preko izvrsitelja i komunalaca, da ima da se premira AndoraBatinasi naparatima Edited October 14, 2025Oct 14 by JohnnyD
October 14, 2025Oct 14 2 hours ago, Ayatollah said:Kakav bizon ovaj Garsija...prvo zakuca loptu u sopstvenu mrežu, a posle napravi ovakav penal...Nije bizon no se Batica otvorio za ljubičastu