October 30, 2025Oct 30 Zvanično: Veljko Paunović novi je selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Debitovaće na klupi 13. novembra, u Engleskoj.
October 30, 2025Oct 30 Ja sanjao pre neki dan da smo pobedili Engleze 1:0,kao što sam sanjao da nas je Albanija pobedila 1:0
October 30, 2025Oct 30 Veljko je vodio U18, 19 i 20, logican izbor za A. E sad kod nas se nikad nista ne zna. Moze prica da bude od sjaja do ocaja. Do sada je svako najuren kroz istoriju, jedino bi Osim mozda bio dozivotno da nije bilo rata.
October 30, 2025Oct 30 Ovo je trebalo da se desi pre 10 godina. A sto se tice promena u savezu, na njih cemo jos sacekati. Ne da to Vucic.
October 30, 2025Oct 30 Uso Batica u istoriju kao najbolji sa 100 posto ucinkom Edited October 30, 2025Oct 30 by JohnnyD
October 30, 2025Oct 30 15 minutes ago, JohnnyD said:Uso Batica u istoriju kao najbolji sa 100 posto ucinkomNije tačno,najbolji je Živadinović. Tri utakmice tri pobede
October 30, 2025Oct 30 6 minutes ago, Cash said:Nije tačno,najbolji je Živadinović. Tri utakmice tri pobede plus remi u brazilu
October 30, 2025Oct 30 Фсс је посебна прича, ту чак и кад падне жвалави требаће да се преоре све и крене испочетка.Штос тиче селектора, Паун нема чаробни штапић али је на папиру огроман upgrade самим тим што се озбиљно бави тренерским послом за разлику од Пиксета. Утисак је да је и добар мотиватор и да уме са играчима, могуће је и да ће се вратити неки незадовољни, пре свега браћа МС.Што се тиче текме с Енглеском, они ће бити прилично незаинтересовани с обзиром на обезбеђено прво место, питање је у ком саставу и с којим приступом с обзиром на 5-0 из првог меча. Јесу нам шансе минималне све скупа али је дебилизам одустати тек тако, с таквим менталитетом нећемо далеко догурати свакако. Из тог угла Паун нема шта да изгуби а може баш много да добије, тако да ми нису баш јасне те приче о невиђеној храбрости да преузме екипу пред Вембли.
October 30, 2025Oct 30 Možda vrati i Tadića. I sa 37 leta on je i dalje naš najbolji veznjak. Ako se u Emiratima nije raspao, a ne verujem jer on je sigurno i dalje maksimalno profi.
October 30, 2025Oct 30 1 hour ago, nautilus said:Ovo je trebalo da se desi pre 10 godina.A sto se tice promena u savezu, na njih cemo jos sacekati. Ne da to Vucic.Naravno. Meni je ovo iznenadjenje da Paunovic prihvati mesto selektora nakon sto se izredjalo kuso i repato a realno posle one njegove titule sa klincima trebalo je da bude prvi i jedini kandidat.Drugo, video sam da nimalo nije promenio stil, defanziva i spora igra i napred ako se ubode nesto slucajno, vrlo staromodan fudbal. Jedino na sta moze da racuna je neka srecna zvezda koja ga prati, kako je osvojio titulu, tako je i uveo Oviedo u Primeru.
October 30, 2025Oct 30 Тадића не знам ни да л’ треба враћати, 37 година, уае лига.. Можда би инстант и могао да нам помогне, али на иоле дуже стазе..Мислим и СМС игра где игра (а био је лелемуд и у серији А) али је ипак доста млађи и генерално немамо луфта да се одричемо квалитетних играча.Што се Пауновог стила тиче није баш тако једноставно, играш у складу с оним с чим располажеш, посебно је то случај с Овиједом, где је дошао као ватрогасац десет кола пре краја Сегунде, у тим који посрће и треба га исчупати из кризе. Тек ово у Примери ништа не говори с обзиром да је имао тим недостојн лиге реално.Опет тренерски и селекторски посао су небо и земља, питање је шта може да се закључи из његове клупске каријере.
October 30, 2025Oct 30 opet se zaboravlja da smo mi u 92 min. 1/8 finala tog sp, gubili od fking mađarske sa 1:0 i da se lopta od šaponjine glave odbila 20 cm više paun bi danas bio zaboravljen, niko ga ne bi uzimao u razmatranje za selektora, pa to je trener ko je u 3 od 4 sezone u kojima je vodio vatrogasce iz čikaga uspeo da bude zadnji na tabeli, kakav crni vizionar i fudbalski stvaraoc....
October 30, 2025Oct 30 Јбг није ни да постоји не знам какав избор, српска тренерска струка је у дубиози деценијама, буквално је покојни Антић последњи тренер који је водио неки велики клуб у лигама петица. И остаће још дуго тако како стоје ствари.С оваквим савезом (и онима изнад) да се шутирамо у дупе што је селектор неко ко бар покушава да се бави овим озбиљно, ко (ваљда) има кичму и ко је нормалан и разуман човек а не надобудни ћаци ђилкош који још увек живи на играчкој слави..
October 30, 2025Oct 30 Koji veliki klub, mi godinama nemamo nijednog trenera uopste u najjacim ligama, koliko ja znam, sem njega sad u Ovijedu par meseci.