October 16, 2025Oct 16 Drži predavanje u FSS, u prvom redu pažljivo ga sluša Dragan Okuka od 70 godina
October 17, 2025Oct 17 On 14. 10. 2025. at 23:02, Emerald said:Albanija ima gol razliku +3, mi smo na 0. Nama svakako treba pobeda Engleske u Tirani, to bi znacilo da su na 2 od nas. Oni imaju utakmicu protiv Andore u gostima a mi protiv Latvije kuci. Ovo ako uspemo da uzmemo bod na Vembliju.Pri cemu mislim da je nama lakse uzeti bod na Vembliju od toga da Engleska pobedi u Tirani. Toliko o sansama ali jos postoji i treba se boriti.Inace je sramno sta se sve desava i ko se gura ali to vec svi znamo i nece se promeniti.nemoj da pričaš.
October 17, 2025Oct 17 Zasedaju vladari srpskog fudbala – nećemo dobiti selektora?U svakom slučaju, IO FSS u sastavu: Dragan Džajić (predsednik FSS), Sandra Sremčević (potpredsednica), Janoš Žemberi (potpredsednik), Dejan Delević, Dragan Simović, Zoran Ignjatović, Vladimir Petrović, Ljubiša Tumbaković, Vladan Gašić, Nikola Vasiljević, Dragomir Lazović, Nebojša Živanović, Aleksandar Mihajlović do kraja godine bi trebalo da nađe rešenje.
October 17, 2025Oct 17 On 14. 10. 2025. at 23:02, Emerald said:Albanija ima gol razliku +3, mi smo na 0. Nama svakako treba pobeda Engleske u Tirani, to bi znacilo da su na 2 od nas. Oni imaju utakmicu protiv Andore u gostima a mi protiv Latvije kuci. Ovo ako uspemo da uzmemo bod na Vembliju.Pri cemu mislim da je nama lakse uzeti bod na Vembliju od toga da Engleska pobedi u Tirani. Toliko o sansama ali jos postoji i treba se boriti.Inace je sramno sta se sve desava i ko se gura ali to vec svi znamo i nece se promeniti.A ako se nekim čudom kvalifikujemo, onda idemo da osvojimo: Edited October 17, 2025Oct 17 by Rudolf Pingvinoglu
October 17, 2025Oct 17 3 hours ago, W.F.C. said:Zasedaju vladari srpskog fudbala – nećemo dobiti selektora?U svakom slučaju, IO FSS u sastavu: Dragan Džajić (predsednik FSS), Sandra Sremčević (potpredsednica), Janoš Žemberi (potpredsednik), Dejan Delević, Dragan Simović, Zoran Ignjatović, Vladimir Petrović, Ljubiša Tumbaković, Vladan Gašić, Nikola Vasiljević, Dragomir Lazović, Nebojša Živanović, Aleksandar Mihajlović do kraja godine bi trebalo da nađe rešenje.Ne treba lomiti preko kolena, jutro je pametnije od veceri..
October 17, 2025Oct 17 45 minutes ago, Cash said:Grb sa nije nam bio dan, ovo je legendarno Ukrao sa Redita, video sam ga samo jednom...zagubiće se, neka ga i ovde.
October 18, 2025Oct 18 18 hours ago, W.F.C. said:Zasedaju vladari srpskog fudbala – nećemo dobiti selektora?U svakom slučaju, IO FSS u sastavu: Dragan Džajić (predsednik FSS), Sandra Sremčević (potpredsednica), Janoš Žemberi (potpredsednik), Dejan Delević, Dragan Simović, Zoran Ignjatović, Vladimir Petrović, Ljubiša Tumbaković, Vladan Gašić, Nikola Vasiljević, Dragomir Lazović, Nebojša Živanović, Aleksandar Mihajlović do kraja godine bi trebalo da nađe rešenje.koliko je među ovima fudbalera a kolliko "zaslužnih sportskih pregalaca"?
October 18, 2025Oct 18 2 hours ago, đorđe geprat said:koliko je među ovima fudbalera a kolliko "zaslužnih sportskih pregalaca"?Dosta ovih pobrojanih su mafija koja vlada fudbalom i savezom skoro 40-50 godina. Ne treba bolja slika o reprezentaciji kada vidiš ovu listu imena.
October 18, 2025Oct 18 FSJ/FSS-možda i najveći zmijarnik u državi i prethodnoj i ovoj a i u nekoj valjda boljoj neće gs biti lako očistiti.Tu i najbolji trener slabo pomaže.
October 22, 2025Oct 22 moguća prinova u zmijarnikulinakDejan Stanković više nije trener Spartaka iz Moskve. Nakon nešto više od godinu dana legendarni 'Deki' je dobio otkaz i to najviše zbog svog ponašanja pored terena, sukoba i konstantnih suspenzija.47-godišnji stručnjak mogao bi ekspresno doći na novi posao. On je jedan od kandidata za novog selektora Srbije, mjesto koje je upražnjeno nakon odlaska Dragana Stojkovića.