October 12, 2025Oct 12 Just now, Midžeta said:Treba da postave srpskog Murinja, nudi se redovno na RTS-u, taman za povratak LudovanaAleksandar Jankovic selektor...kad me infarkt nije udarioI rant sta je sve zakazalo i kako dva Aleksandra uništavaju SrbijuSrpske službe nikad ne zataje poput belgijskih, zato ne može Murinjo
October 12, 2025Oct 12 2 hours ago, sigurnost said:Možemo se samozavadavati sa onim našim "sami smo sebe pobedili".Albanija je jednostavno bila bolja od Srbije u ove 2 utakmice.Albanija nije bila bolja ni u Tirani a kamoli juče. Imali su tu jednu fljoku koja im je prošla i to je to. Da Srbija ima normalnu atmosferu oko tima, normalni savez i normalnog selektora rutinski bi dobila obe utakmice.
October 12, 2025Oct 12 1 hour ago, SNARC said:Kako je meni ortak objasnio..vlast = fudbal.Ima likova u fudbalskim organizacijama sto okruga, opstina, raznoraznih geografskih definicija koje ne mozes buldozerom pomeriti sa tih mesta..i svi se oni presaltaju na novo kako se vlast menja.Nema tu ni buducnosti ni napredovanja.Cisto da podsetim u vreme cijih vlasti se gubilo od Azerbejdzana i Kazahstana, i propustali se turniri s drasticno jacim timovima od ovog koji imamo sade Edited October 12, 2025Oct 12 by Ratamahatta
October 12, 2025Oct 12 6 minutes ago, Nikodije said:Srpske službe nikad ne zataje poput belgijskih, zato ne može MurinjoUnistice i Kaludjericu i Baric i Kovilovo i sva ostala prigradska naselja i sela, a kad budemo fasovali creampie od gordog albiona bice nismo se dobvo pvipvemivi Nema vise ni Zive, ni Cige Djordjevica da kazu, nije zivot sto je bio.
October 12, 2025Oct 12 1 hour ago, MiddleClass said:Dakle od istih forumasa dvostruki arsini,Mislim da su aršini prilično ok, i da bi svaki sportski radnik koji u biografiji nema ništa sem sns knjižice bio ispolivan, kad bi ga postavili za selektora i kad bi otvoreno botovao za vučića. Tomašević, Rebrača, Grbović, Kešelj...Ipak imaju neke nijansice, tipa, ko je sa već izgrađenim imenom u savezu i domaćem sportu uprkos vučiću, i ko bi bez knjižice sns trenirao Gvangdžou Dragonse za 100k godišnje.Pritom, i u košarci se situacija dramatično pogoršava, i mnogo je bilo nezadovoljnih što niko nije istupio povodom dešavanja u Rigi. U fudbalu se pak neguje ćaciluk decenijama i naravno da će prvo tamo da eskalira. Generalno, situacija postaje gora svakim danom na svim frontovima i ljudi menjaju mišljenje u skladu sa dešavanjima, na šta imaju pravo.
October 12, 2025Oct 12 SportklubOtišao i Piksijev stručni štab: Mirković vodi Srbiju u An...Neće, ipak, Goran Đorović voditi Srbiju u Andori: na klupu će Zoran Mirković. Srpska kuća fudbala ozvaničila je i promenu kompletnog stručnog štaba pred put u Španiju.
October 12, 2025Oct 12 @Mindaugas Žukauskas Trenirao je Guangzu sa 8 miliona evra / dolara po sezoni. Sa ostalim se mogu sloziti
October 12, 2025Oct 12 PrvaO porazu od Albanije i Piksijevoj ostavci razgovaramo sa...Zvanični portal Prve televizije. Pratite najnovije vesti, emisije, serije, filmove i ekskluzivne video sadržaje. Budite u toku sa najaktuelnijim informacijama iz Srbije i sveta.
October 12, 2025Oct 12 8 hours ago, harper lee said:Stvarno ne znam da li je veci cirkus sve ovo oko utakmice sa Albanijom ili ovo "sve izgubili dabogda" naricanje na topiku.Podseticu dame i gospodu sa viskom integriteta da neka deca neduzna sede u zatvoru, nekim devojkama mafijasi lome vilice a onda ih lazni predsednik drzave abolira i naziva herojima, da nam od marta meseca usred centra grada smrdi mafijasko leglo, da se protesti zbog toga odvijaju svakog dana u mnogim gradovima u Srbiji i da svako ko ima viska integriteta moze bez problema da taj visak isporuci na nekom od tih protesta. Zbog fudbala nikome nece pasti dlaka sa glave, zbog nekih drugih stvari su brojne glave razbijene, stoga bih rekao da se na tim drugim stvarima lakse moze dokazati integritet, kome je do dokazivanja. To sto neko svaki treci dan pobegne na dva sata iz ludila tako sto odgleda fudbalsku ili kosarkasku utakmicu ne znaci ama bas nista.Kao covek bez integriteta skruseno priznajem da cu u utorak gledati Zvezda - Zalgiris. Sram me bilo.Nadrealno je da ovo boldovano napiše neko informisan koliko i ti a već su ti drugi rekli zašto. Bukvalno nadrealno, ovakav romantistički pogled na fudbal u Srbiji. Samo dokaz da je neko inteligentan, pametan i informisan kao ti sklon podleganju onome što vlast čitaj Vučić radi sa sportom u Srbiji.Da, smatram se čovekom od integriteta, i da, bio sam na minimum dvocifrenom broju protesta iako ne smatram da je to neki poseban dokaz integriteta ali kad već pitaš. I da, odgledaću i ja utakmicu protiv Žalgirisa /verovatno/ jer KK za razliku od FK ima privid organizacije, kontakt sa čelom države je malo dakle malo perfidniji iako su i tu stvari prilično trule ali vise na tim milionima koje neko čitaj Vučić sipa a znamo svi da dok ima para nema problema, a neće ih biti večno. Ovakav tim sa ovakvim ulaganjima verovatno ne bi smo imali nikad u nekim normalnim uslovima a da nije napravljen iz istih poriva kao i Partizanov, da zamajava mase, pruži 1/2 utakmice nedeljno za vreme kojih nećemo razmišljati o tome kako živimo u jednoj od najgorih država na svetu. Razlika je u tome što je i u basketu emocija na nuli i poraze doživljavam tako da mi se ravno jebe za njih. Trenutno smo pa skoro rame uz rame sa Evropskom elitom ili malo niže od toga, i jasno je svakome da to u ovim uslovima ne može da traje jer nije realno da opstane, pogotovu sa ovakvim finansiranjem. Zato me nikad nećeš videti u sali sa onim imbecilima, nikad im ne bih platio kartu, niti podržao na bilo koji način, a čak ni od kuće ne verujem da ću sve utakmice odgledati. Koliko se sećam da li pošto je Dobrić proglašen za kapitena ostavio si na KK temi posto koji bukvalno govori manje više isto što i ja u prethodnom pasusu. Sećam se da sam hteo da te quote-ujem u fazonu pa kako neko ko ovo napiše može da prati FK CZV ali rekoh neću da započinjem još jednu spiralu istih postova. I da ti odgovorim - da, veći cirkus je utakmica sa Albanijom jer mi koji naričemo sve izgubili da bog da to u stvari radimo jer volimo sport, ali pravi iskreni muški i zdravi fair play sport, a ne sportske saveze i klubove pod isključivom šapom najgoreg šljama i bolesnika koji je u ovoj zemlji verovatno ikad postojao koji rade isključivo samo njemu u korist. Svi ti klubovi i savezi su deo njegovog aparata i načina na koji se bori da ostane na vlasti i Đorđe je lepo rekao - valja se distancirati, barem ih ne podržavati odlaskom na stadione, plaćanjem karata i sl. Sad slobodno saspi standardnu salvu uvreda, pa da završimo, ne bih se nastavljao da ne smaram ljude i temu a možda bi mogao i neki split da padne sa vezama sporta i SNS-a u Srbiji, na koje sve načine je to povezano, u kojim klubovima, sportovima, savezima, itd. Nije da dosta toga nije već poznatzo i jasno ali čisto da ne čita neko o tome ko to ne očekuje na nekim drugim topicima.