October 12, 2025Oct 12 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Što više ovakvih poraza koji će voditi hard resetu, koji je preko potreban, što srpskom fudbalu, što društvu uopšteKako je meni ortak objasnio..vlast = fudbal. Ima likova u fudbalskim organizacijama sto okruga, opstina, raznoraznih geografskih definicija koje ne mozes buldozerom pomeriti sa tih mesta..i svi se oni presaltaju na novo kako se vlast menja. Nema tu ni buducnosti ni napredovanja.
October 12, 2025Oct 12 Zanimljivo da se šef ćacija nije juče pojavio na utakmici iako je okruženje bilo bezbedno i svi bi mu klicali, niko ga ne bi vređao. Ali i sam je svestan kakav kurton je napravio od reprezentacije, do te mere da ista ne može Albaniji ništa, pa nije hteo uživo da gleda tu blamažu.
October 12, 2025Oct 12 5 hours ago, Fins fleet said:Bukvalno nema 2 meseca kako su ljudi prebijani na utakmicama fudbalske i kosarkaske reprezentacije. Ne zbog fudbala, ali pod pokroviteljstvom organizacija koje se bave fudbalom i kosarkom i tim reprezentacijama. Sasvim je legitimno i ljudski navijati protiv tih bljuvotina. I time se ne dokazuje moralni integritet, ne dokazuje se nista - prosto je ljudski da ti se stomak okrene na ono sto se dogadja i to treba uzeti tako kako je, bez moralometrije - sa ijedne strane.Ok, ali nisam primjetio nijedan post #sveizgubilidabogda na temi Kosarkaske reprezentacije Srbije dok je trajao Euro, a ni posle. Iskjucivo konstantno plakanje za Bogdanom i sta smo mogli mi da se on nije povrijedio.Dakle od istih forumasa dvostruki arsini, a jednako je zatrovana atmosfera u FSS i KSS i u i oko fudbalske i kosarkaske reprezentacije. Izmedju ostalog Vucic je slao batinase i u Rigu na kosarku i na Marakanu na fudbal.
October 12, 2025Oct 12 31 minutes ago, ficfiric said:Sad gledam, ako Vels pozuti, najverovatnije ce Makedonija poplaviti a ona je ispred Srbije. Belgija igra protiv Kazahstana, Lihtenstajna.To je to. Putuj EvropoNi Severna Irska nije daleko od toga da poplavi ako izgubi u Slovačkoj...
October 12, 2025Oct 12 1 hour ago, *edited by mod said:U ovoj utakmici sudeći po statistici i nije bila toliko bolja. xG je naš duplo veći, ali sve oko utakmice je dovelo do toga do čega je dovelo. Čak je i strelac gola bio igrač koji je promašio penal u prvom meču.Piksi je kao i Džaja u još nekolicina velikih imena su sebi nepotrebno dozvolili da za života uđu i izađu iz legende. Za prvo su uglavnom sami zaslužni, a za drugo donekle mogu i Vučiću da se zahvale jer će ih na samo kraju po njemu i pamtiti.P.s. Spremite se za omiljene srpske kalkulacije kada novinari provale da možemo u baraž iako ne osvojimo ni bod do kraja takmičenja...Džaja je iz legende potpuno izašao još 2004. onim skandalom sa Muslinom.Sve ostalo je probijanje dna.Piksi je Piksi. Najveći komunista, najveći Miloševićevac, najveći demokrata, najveći naprednjak. Đubre.Kao selektor možda bi i bolje prošao da je manje sujetan i da je oformio iole pristojan stručni štab.Možda bi pobedio ovu Albaniju, možda bi imao bar jednu pobedu na velikim takmičenjima... Ništa spektakularno.
October 12, 2025Oct 12 22 minutes ago, Nikodije said:U nekakav fudbalski drustveni reset ne verujem da će ikada da se desi, ni kad psiho padneIspravio sam ti ovo. Nazalost
October 12, 2025Oct 12 9 minutes ago, Ayatollah said:Ni Severna Irska nije daleko od toga da poplavi ako izgubi u Slovačkoj...Cinjenica. Slovacka ima pobedu nad Nemackom, bice u prve dve. Deluje mi da ce preko lige nacija tri mesta u barazu popuniti Severna Irska, Moldavija i San Marino.Znaci, da bi Srbija upala u baraz, Rumunija treba da stigne Bosnu, Svedska da stigne Kosovo i da Belgija u grupi J zavrsi kao treca
October 12, 2025Oct 12 Mislim da ce se stanje u fudbalu najteze menjati od svih oblasti drustva. Jedino neko bas veliko cudo da se desi.
October 12, 2025Oct 12 Samo ne znam odakle ideja da bi Veljko sada uzeo ovaj raspad. Nudili su mu i ranije kada je bila bolja situacija pa se radije potucao po nekim meksičkim bespućima i drugoj ligi Španije. Realnije je da postave Dragana Okuku ili tako nekog.
October 12, 2025Oct 12 39 minutes ago, Nikodije said:Zanimljivo da se šef ćacija nije juče pojavio na utakmici iako je okruženje bilo bezbedno i svi bi mu klicali, niko ga ne bi vređao. Ali i sam je svestan kakav kurton je napravio od reprezentacije, do te mere da ista ne može Albaniji ništa, pa nije hteo uživo da gleda tu blamažu.On je u petak izjavio da je pesimista pred meč sa Albancima, dakle ponovo se dokazao kao dobar prognozer i analitičar
October 12, 2025Oct 12 3 minutes ago, W.F.C. said:Mislim da ce se stanje u fudbalu najteze menjati od svih oblasti drustva. Jedino neko bas veliko cudo da se desi.Onda smo na konju Ako se ikad nesto bude menjalo u drustvu, fudbal je samo jedna od (beznacajnijih) karata u kuli. Srusice se kao i ostale. Nisu to neki ljudi van sistema, koji vode fudbal, vec okoreli radikali i kriminalci.
October 12, 2025Oct 12 https://www.instagram.com/reel/DPrvzP8jQX9/ Edited October 12, 2025Oct 12 by MeanM@
October 12, 2025Oct 12 40 minutes ago, Nikodije said:Samo ne znam odakle ideja da bi Veljko sada uzeo ovaj raspad. Nudili su mu i ranije kada je bila bolja situacija pa se radije potucao po nekim meksičkim bespućima i drugoj ligi Španije. Realnije je da postave Dragana Okuku ili tako nekog.Treba da postave srpskog Murinja, nudi se redovno na RTS-u, taman za povratak Ludovana Aleksandar Jankovic selektor...kad me infarkt nije udario I rant sta je sve zakazalo i kako dva Aleksandra uništavaju Srbiju