October 12, 2025Oct 12 21 minutes ago, harper lee said:Stvarno ne znam da li je veci cirkus sve ovo oko utakmice sa Albanijom ili ovo "sve izgubili dabogda" naricanje na topiku.Podseticu dame i gospodu sa viskom integriteta da neka deca neduzna sede u zatvoru, nekim devojkama mafijasi lome vilice a onda ih lazni predsednik drzave abolira i naziva herojima, da nam od marta meseca usred centra grada smrdi mafijasko leglo, da se protesti zbog toga odvijaju svakog dana u mnogim gradovima u Srbiji i da svako ko ima viska integriteta moze bez problema da taj visak isporuci na nekom od tih protesta. Zbog fudbala nikome nece pasti dlaka sa glave, zbog nekih drugih stvari su brojne glave razbijene, stoga bih rekao da se na tim drugim stvarima lakse moze dokazati integritet, kome je do dokazivanja. To sto neko svaki treci dan pobegne na dva sata iz ludila tako sto odgleda fudbalsku ili kosarkasku utakmicu ne znaci ama bas nista.Kao covek bez integriteta skruseno priznajem da cu u utorak gledati Zvezda - Zalgiris. Sram me bilo.Bukvalno nema 2 meseca kako su ljudi prebijani na utakmicama fudbalske i kosarkaske reprezentacije. Ne zbog fudbala, ali pod pokroviteljstvom organizacija koje se bave fudbalom i kosarkom i tim reprezentacijama. Sasvim je legitimno i ljudski navijati protiv tih bljuvotina. I time se ne dokazuje moralni integritet, ne dokazuje se nista - prosto je ljudski da ti se stomak okrene na ono sto se dogadja i to treba uzeti tako kako je, bez moralometrije - sa ijedne strane.Uzged, nisam navijao protiv Srbije, mada moram priznati da mi se jeste malo nasmesio brk. No ovo sve pricam iz ugla nekog ko i dalje uplacuje euroleague tv da bi gledao kk partizan. Ne zato sto mislim da je taj kk partizan bolji i uzviseniji, vec jer ne mogu drugacije. Odrastanje uz KK Partizan i kosarkasku reprezentacije Srbije je nosilo odredjenu emociju koju vise ne mogu da ponovim. Postoje jos 3 coveka koji za mene mogu da probude deo toga - Zoc, Sale i Bogdan. Kada se oni penzionisu umrece dete u meni i jebiga, ne mogu a da se ne drzim uz to dok traje, a nazalost nece jos dugo.
October 12, 2025Oct 12 Kao površni gledalac, koliko je Piksija, koliko do igrača? Jbg ne mogu biti ovoliko loši a da tamo gde igraju neko ih ozbiljno plaća za to... Valjda.
October 12, 2025Oct 12 Popular Post pasionirano praćenje srpskog fudbala (reprezentacije, zvezde, partizana) je problematičnije od one fotografije dve poslanice sa ambasadorom srbije.i klubovi i reprezentacija/FSS su jednostavno deo organizovane kriminalne grupe od čega se svako ko misli da srbija treba da se promeni mora da distancira. kome treba predah od ludila neka potraži nešto normalnije od stadiona i sportskih kanala kada ovi naši šutiraju loptu. Edited October 12, 2025Oct 12 by đorđe geprat
October 12, 2025Oct 12 Sreća da imamo "svetlu tačku srpskog sporta", inače stvarno ne znam kako bismo preživeli sve ovo u raznim sportovima. Edited October 12, 2025Oct 12 by napadaj
October 12, 2025Oct 12 10 hours ago, Dimitrije said:Bogami nisu. Piksi je to uradio.Možemo se samozavadavati sa onim našim "sami smo sebe pobedili".Albanija je jednostavno bila bolja od Srbije u ove 2 utakmice.
October 12, 2025Oct 12 8 minutes ago, sigurnost said:Možemo se samozavadavati sa onim našim "sami smo sebe pobedili".Albanija je jednostavno bila bolja od Srbije u ove 2 utakmice.U ovoj utakmici sudeći po statistici i nije bila toliko bolja. xG je naš duplo veći, ali sve oko utakmice je dovelo do toga do čega je dovelo. Čak je i strelac gola bio igrač koji je promašio penal u prvom meču.Piksi je kao i Džaja u još nekolicina velikih imena su sebi nepotrebno dozvolili da za života uđu i izađu iz legende. Za prvo su uglavnom sami zaslužni, a za drugo donekle mogu i Vučiću da se zahvale jer će ih na samo kraju po njemu i pamtiti.P.s. Spremite se za omiljene srpske kalkulacije kada novinari provale da možemo u baraž iako ne osvojimo ni bod do kraja takmičenja...
October 12, 2025Oct 12 Garantujem da bi naši pristali i na nerešeno pre utakmice očekujući da Albanija neće dobiti Engleze u zadnjem kolu.@*edited by modne možemo mi preko lige nacija u baraž, idu pobednici grupa čak i u D diviziji , čak i Moldavija i San Marino bi išli pre nas, baš ono minimalne šanse, veće su da uzmemo bod u Engleskoj, nabijemo gol razliku i Englezi dobiju u Albaniji Edited October 12, 2025Oct 12 by sasha
October 12, 2025Oct 12 Ne znam sto svi otpisuju plasman preko Lige nacije, meni izgleda realno. Da ovi zuti ostanu zuti i da pozute jos dve plave, a realno je da pozute Vels i Svedska. Nije neki veliki uspeh biti u TOP28 u Evropi. Realno, teze je neplasirati se u baraz, nego upastihttps://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup_qualification_%E2%80%93_UEFA_second_round
October 12, 2025Oct 12 1 minute ago, ficfiric said:Ne znam sto svi otpisuju plasman preko Lige nacije, meni izgleda realno. Da ovi zuti ostanu zuti i da pozute jos dve plave, a realno je da pozute Vels i Svedska. Nije neki veliki uspeh biti u TOP28 u Evropi. Realno, teze je neplasirati se u baraz, nego upastihttps://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup_qualification_%E2%80%93_UEFA_second_roundMoldavija i San Marino su zakucani za Baraž. Tako da ta dva moraš da tražiš među preostala 3.U svakom slučaju ne verujem da smo kadri da prođemo baraž ni kao prvi, a tek nismo kao četvrti nosilac.
October 12, 2025Oct 12 Sad gledam, ako Vels pozuti, najverovatnije ce Makedonija poplaviti a ona je ispred Srbije. Belgija igra protiv Kazahstana, Lihtenstajna.To je to. Putuj Evropo
October 12, 2025Oct 12 A Makedonija i Vels su u istoj grupi, jedino da preskoče Belgiju i jedni i drugi
October 12, 2025Oct 12 Što više ovakvih poraza koji će voditi hard resetu, koji je preko potreban, što srpskom fudbalu, što društvu uopšte
October 12, 2025Oct 12 Popular Post U nekakav fudbalski reset ne verujem da će ikada da se desi, ni kad psiho padne