October 12, 2025Oct 12 Rade:u ovu situaciju smo došli dugogodišnjim predanim neradom Piksijeva plata je plata 70 hirurga na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradupriprema utakmice katastrofa, on ne zna da pripremi utakmicu......vođenje utakmice katastrofa Edited October 12, 2025Oct 12 by Ted
October 12, 2025Oct 12 osilio seKina i Japan su nižerazredne ligenisam gostovao na RTS-u dugo, pričam sinoć ženi pre utakmice, ona je u kuhinji, jedino me ona još sluša, nemoj sa dva špica, ne mogu oni (Vlahović i Mitrović) to Edited October 12, 2025Oct 12 by Ted
October 12, 2025Oct 12 Živković je mali rastom, za kratke deonice, sprint i centaršut, on siroma igra tri ipo godine po celoj strani......kao kad bi sprintera pustili da trči duge prugeja sam bio centarfor, sad ću da vam kažem, kad centarfor neće da se tuče/bori sa stoperima šta radi.....ide na bok ili ogranizuje igru (za Mitrovića)sramota je što ostavlja ekipu i ne ide u Andoruživot mi prođe gledajući Dragane, Dragna Džajića, Dragana Stojkovića......nemojte višene sme selektor da bude iz Zvezde......oni nemaju nikakvu trenersku istoriju Edited October 12, 2025Oct 12 by Ted
October 12, 2025Oct 12 na kraju je isprozivao fss za onog Jan Karla Simića, što je se 20 godina otišao u Arabiju, zašto je i kako igrao, na kojim utakmicama je igrao i pred kojim menadžerima (pominje Španiju), ko se sve ugradio u transfer......kaže da ima još bar 15 takvih priča i da bi to trebalo iz fss da kažu Edited October 12, 2025Oct 12 by Ted
October 12, 2025Oct 12 35 minutes ago, MiddleClass said:@Mindaugas ŽukauskasTrenirao je Guangzu sa 8 miliona evra / dolara po sezoni. Sa ostalim se mogu slozitiTim gore, ako ovo ne radi zbog neke finansijske ugroženosti, već zbog ideala™. Vidim da je uspeo da s tom ekipom primi najviše golova u prvenstvu. Vala su znali šta plaćaju
October 12, 2025Oct 12 Rade kaže da je gledao utakmicu 2 puta. Još njegovih bisera: Ne postoji država koja je jednom sportisti dala toliko koliko je Srfj, SRJ, Srbija dala Piksiju. Za vreme dosmanlija 😂😂😂 Piksi je bio i predsednik FSJ i predsednik zvezde. Kao predsednik zvezde dovodio je razne varkose, barkose i ostale drekavce
October 12, 2025Oct 12 Rade je Bog......ko neki forumaš kad bi otišao na tv, pljas, pljas, bum, tras......jedino što zna jedno 1000 puta više o fudbalu od nas Edited October 12, 2025Oct 12 by Ted
October 12, 2025Oct 12 Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po Piksiju
October 12, 2025Oct 12 9 minutes ago, Nikodije said:Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po PiksijuTi si beše nakon debakla 2011 predložio Živu za selektora onako radi zabave. Moglo bi to sad da se uradi sa Radetom. Bila bi baš dobra zabava a rezultati ne bi bili gori od ovoga.
October 12, 2025Oct 12 Rade je odgovor univerzuma na odlazak Zivadinovica, neko moraDa smo pametni kao sto nismo, vec bi trazili ko ce nastaviti posle Radeta Edited October 12, 2025Oct 12 by Ratamahatta
October 12, 2025Oct 12 8 hours ago, Fins fleet said:Bukvalno nema 2 meseca kako su ljudi prebijani na utakmicama fudbalske i kosarkaske reprezentacije. Ne zbog fudbala, ali pod pokroviteljstvom organizacija koje se bave fudbalom i kosarkom i tim reprezentacijama. Sasvim je legitimno i ljudski navijati protiv tih bljuvotina. I time se ne dokazuje moralni integritet, ne dokazuje se nista - prosto je ljudski da ti se stomak okrene na ono sto se dogadja i to treba uzeti tako kako je, bez moralometrije - sa ijedne strane.Uzged, nisam navijao protiv Srbije, mada moram priznati da mi se jeste malo nasmesio brk. No ovo sve pricam iz ugla nekog ko i dalje uplacuje euroleague tv da bi gledao kk partizan. Ne zato sto mislim da je taj kk partizan bolji i uzviseniji, vec jer ne mogu drugacije. Odrastanje uz KK Partizan i kosarkasku reprezentacije Srbije je nosilo odredjenu emociju koju vise ne mogu da ponovim. Postoje jos 3 coveka koji za mene mogu da probude deo toga - Zoc, Sale i Bogdan. Kada se oni penzionisu umrece dete u meni i jebiga, ne mogu a da se ne drzim uz to dok traje, a nazalost nece jos dugo.Sam si rekao, nije zbog fudbala i sam si rekao, gledas Partizan jer ne mozes drugacije. Svako ima svog El Guapa.I nece "umreti dete u tebi kad odu Zoc, Sale i Bogdan" ne sekiraj se.
October 12, 2025Oct 12 21 minutes ago, Nikodije said:Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po PiksijuRade je govedo, to izbija iz njega. Stigao je on da kaze u ovom svom izlaganju da je vlast unistila drzavu, ali ona dosmanlijska. Edited October 12, 2025Oct 12 by Кристофер Лумумбо
October 12, 2025Oct 12 Javio se i vrhovni govnar.Razlozi za poraz:1) 200 blokadera zviždalo ispred hotela 2) On je kriv jer nije bio na stadionu jer bi tada izgleda dobili.