Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Rade:

u ovu situaciju smo došli dugogodišnjim predanim neradom hail

Piksijeva plata je plata 70 hirurga na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu

priprema utakmice katastrofa, on ne zna da pripremi utakmicu......vođenje utakmice katastrofa

Edited by Ted

• Replies 44.9k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

osilio se

Kina i Japan su nižerazredne lige

nisam gostovao na RTS-u dugo, pričam sinoć ženi pre utakmice, ona je u kuhinji, jedino me ona još sluša, nemoj sa dva špica, ne mogu oni (Vlahović i Mitrović) to

Edited by Ted

Živković je mali rastom, za kratke deonice, sprint i centaršut, on siroma igra tri ipo godine po celoj strani......kao kad bi sprintera pustili da trči duge pruge

ja sam bio centarfor, sad ću da vam kažem, kad centarfor neće da se tuče/bori sa stoperima šta radi.....ide na bok ili ogranizuje igru (za Mitrovića)

sramota je što ostavlja ekipu i ne ide u Andoru

život mi prođe gledajući Dragane, Dragna Džajića, Dragana Stojkovića......nemojte više

ne sme selektor da bude iz Zvezde......oni nemaju nikakvu trenersku istoriju D

Edited by Ted

na kraju je isprozivao fss za onog Jan Karla Simića, što je se 20 godina otišao u Arabiju, zašto je i kako igrao, na kojim utakmicama je igrao i pred kojim menadžerima (pominje Španiju), ko se sve ugradio u transfer......kaže da ima još bar 15 takvih priča i da bi to trebalo iz fss da kažu

Edited by Ted

35 minutes ago, MiddleClass said:

@Mindaugas Žukauskas

Trenirao je Guangzu sa 8 miliona evra / dolara po sezoni. Sa ostalim se mogu sloziti

Tim gore, ako ovo ne radi zbog neke finansijske ugroženosti, već zbog ideala. Vidim da je uspeo da s tom ekipom primi najviše golova u prvenstvu. Vala su znali šta plaćaju

.

Edited by Ted

Rade kaže da je gledao utakmicu 2 putavlade.

Još njegovih bisera: Ne postoji država koja je jednom sportisti dala toliko koliko je Srfj, SRJ, Srbija dala Piksiju. Za vreme dosmanlija 😂😂😂 Piksi je bio i predsednik FSJ i predsednik zvezde. Kao predsednik zvezde dovodio je razne varkose, barkose i ostale drekavcerolf

Rade je Bog......ko neki forumaš kad bi otišao na tv, pljas, pljas, bum, tras......jedino što zna jedno 1000 puta više o fudbalu od nas 

Edited by Ted

Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po Piksiju

9 minutes ago, Nikodije said:

Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po Piksiju

Ti si beše nakon debakla 2011 predložio Živu za selektora onako radi zabave. Moglo bi to sad da se uradi sa Radetom. Bila bi baš dobra zabava a rezultati ne bi bili gori od ovoga.

Rade je odgovor univerzuma na odlazak Zivadinovica, neko mora

Da smo pametni kao sto nismo, vec bi trazili ko ce nastaviti posle Radeta

Edited by Ratamahatta

8 hours ago, Fins fleet said:

Bukvalno nema 2 meseca kako su ljudi prebijani na utakmicama fudbalske i kosarkaske reprezentacije. Ne zbog fudbala, ali pod pokroviteljstvom organizacija koje se bave fudbalom i kosarkom i tim reprezentacijama. Sasvim je legitimno i ljudski navijati protiv tih bljuvotina. I time se ne dokazuje moralni integritet, ne dokazuje se nista - prosto je ljudski da ti se stomak okrene na ono sto se dogadja i to treba uzeti tako kako je, bez moralometrije - sa ijedne strane.

Uzged, nisam navijao protiv Srbije, mada moram priznati da mi se jeste malo nasmesio brk. No ovo sve pricam iz ugla nekog ko i dalje uplacuje euroleague tv da bi gledao kk partizan. Ne zato sto mislim da je taj kk partizan bolji i uzviseniji, vec jer ne mogu drugacije. Odrastanje uz KK Partizan i kosarkasku reprezentacije Srbije je nosilo odredjenu emociju koju vise ne mogu da ponovim. Postoje jos 3 coveka koji za mene mogu da probude deo toga - Zoc, Sale i Bogdan. Kada se oni penzionisu umrece dete u meni i jebiga, ne mogu a da se ne drzim uz to dok traje, a nazalost nece jos dugo.

Sam si rekao, nije zbog fudbala i sam si rekao, gledas Partizan jer ne mozes drugacije. Svako ima svog El Guapa.

I nece "umreti dete u tebi kad odu Zoc, Sale i Bogdan" ne sekiraj se.

Bata Mirković vodi u Andori. Kapiram da će im on biti dugoročnije rešenje.

21 minutes ago, Nikodije said:

Rade je govedo, to izbija iz njega. Stigao je on da kaze u ovom svom izlaganju da je vlast unistila drzavu, ali ona dosmanlijska.

Edited by Кристофер Лумумбо

Javio se i vrhovni govnar.

Razlozi za poraz:

1) 200 blokadera zviždalo ispred hotela

2) On je kriv jer nije bio na stadionu jer bi tada izgleda dobili.