Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Piksi je odavno morao biti bivsi , iz mnogih, na prvom mestu fudbalskih razloga. Ovo sto smo veceras "odigrali" je na nivou neke poluamaterske ekipe.

Ali to je verovatno I najmanje bitno( igra), znamo gde lezi (najveći) problem i gde prvo moraju da lete glave. Na zalost, svi znamo, to se nece desiti.

• Replies 44.9k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

59 minutes ago, harper lee said:

Ma, jasno je meni da na igrace niko nije aludirao navijanjem za Albaniju ali su oni ti koji su bili na terenu. Da je bar retardinjo izveo matorce da sa njima dotera do kraja nego je na svu ovu muku iz alibija gurnuo gomilu klinaca koji bi trebalo da budu vazne karike u reprezentaciji godinama ako im karijere budu isle kako treba.

To sto je uradio Piksi danas uvodjenjem debitanata (neki od kojih su jedva punoletni) u utakmicu koja je trebalo da bude rovovska borba, na rezultat, i koju je trebalo da igraju samo matorci je i greh i nadobudnost.

• Popular Post
46 minutes ago, harper lee said:

Alimpijevic je nedorasli Caci poslusnik a Paunovic cuvena trenerska gromada koja vodi samo najvece klubove?

Kakav tipican grobar.

Znam da bi navijači zvezde rado zaboravili da je ovu selekciju vodila njihova legenda koju je postavila druga njihova najveća legenda koja im je donela najveću dominaciju u sportu ikada ali ne može baš tako istorija da se briše bar dok je sveže. Još desetak godina dominacije i kadriranja duha koji lebdi nad stadionom i u kvalifikacijama za SP 2042. na kojem učestvuje 140 ekipa izgubićete i od selekcije Vojvodine.

To sto je uradio Piksi danas uvodjenjem debitanata (neki od kojih su jedva punoletni) u utakmicu koja je trebalo da bude rovovska borba, na rezultat, i koju je trebalo da igraju samo matorci je i greh i nadobudnost.

ludilo poput Siniše Mihajlovića u Zagrebu. žrtvuješ nešto a ne dobijaš ništa spržavanjem klinaca u takvoj utakmici

Edited by levi

13 minutes ago, Dimitrije said:

Ma, kockao se lik kako bi sebi eventualno obezbedio alibi. Da smo preokrenuli i da je u tome ucestvovao neko od ovih klinaca pricao bi kako ih je "namirisao" i osetio da mogu da preokrenu ritam utakmice.

Kao neko ko je išao da gleda reprezentaciju u Rusiji i na prethodni Euro, ovu utakmicu kao i cele kvalifikacije nisam ni gledao.

Bio sam ravnodušan do one konferencije za štampu kada su ga pitali o studentima a posle Engleske tj onoga na tribinama i ovog sa Leskovcem sam sve već prešao na to da treba da izgube. Zadrška je bila samo u tome što su sa druge strane bili džiberi a ne neka lepa sportska priča ali kao što rekoh neće na SP niko iz naše grupe sem Engleza.

Ukratko dosta mi više znači to što Vučić i ćaci armija pate, crvene i blamiraju se, nego da još par meseci glumimo evropske Brazilce dok ne izduvamo u baražu.

Kostov dao gol Portu u Ligi Evrope, ne vidim zašto nema rezona da mu da šansu da u posljednjih 15-ak minuta pokuša nešto protiv Albanije.

Ovako se uvijek žalimo da naši treneri ne daju šansu mladim.

12 minutes ago, *edited by mod said:

Ukratko dosta mi više znači to što Vučić i ćaci armija pate.

Za Muslija smo več konstatovali da se sigurno ne pati zbog poraza Srbije s_a

A i ova njegova čaci armija i njih savršeno boli ona stvar zbog poraza od tamo neke Albanije. Ko što bi Slovenci rekli:važno je da biznis laufa(ide).

564610486_10230338054135568_2529934871189632926_n.jpg

3 hours ago, Arthur Kirkland said:

Tacno ce Hulji dici spomenik pored Klintonovog u Pristini.

https://x.com/laki2112/status/1913846078668939467

Edited by Dankan Ajdaho

Znaci protiv Andore ekipu vode dva Dejana - Dejan Stankovic, i Goran Djorovic.

Sve što se dešava u ovoj državi davno je prešlo granicu ne lošeg ukusa već totalnog izopačenog perverznog ludila mozga.

U utakmici protiv omiljenog neprijatelja, tako da kažem, svesno odaberemo da nas bodri 8 hiljada SNS podanika umesto 50.000 navijača, pa kako posle ne uživati u poniženju svih njih? Jer ovo nije poraz nas navijača pardon građana (samo idiot može za ovo da navija), ovo je poraz prvo Vučića, zatim FSS-a a potom tek Piksija. Mi koji smo se davno i na vreme distancirali od ove gamadi usrane i smrdljive možemo samo da uživamo u dobroj proceni a vi koji ste u fazonu "ne mogu da navijam protiv" ste, izvinite molim vas, jebeno smešni i naivni. Jer rezultat nije poenta postojanaj fss-a kao što bi trebalo već isisavanje para kao i uvek. Plasman na SP nije prilika za rezultat već da se ta cifra pokradenih para dodatno poveća a ne da se te pare u nešto investiraju. Uostalom, ima onaj "troškovnik" posle poslednjeg SP koji je dovoljan pokazatelj svega toga.

Svaka pobeda koju ova reprezentacija ostvari je samo, u stvari, još isisanih para, još obrnutih menadžerskih igrača, još sitnih i ne tako sitnih prevara, nameštenih tendera, i ko zna čega...

Sve izgubili da bog da, a fudbal u Srbiji ugasiti do nekih novih vremena /ako ikad dođu/, bukvalno niko ne bi primetio da se ne igra fudbal, toliko nam je dobar i toliko ima smisla.

FK Crvena Zvezda apsolutno isti kurac (to je moj klub pa ću si dati pravo da komentarišem) ni ti mi ljudi nisu jasni, tim vodi čovek sa Interpol Poternice koga je postavio najgori čovek u Istoriji Srbije odgoavran za toliko zla - ljudi me tamo ubeđuju da je to FK Crvena Zvezda ipak, a što je klub posle 10 godina nenormalnog uspeha i koliko već liga šampiona, Evrope i dalje 86 miliona u minusu to naše pametne navijače na zanima, dok se zbog tih istih dugova njihov voljeni klub, ako je sreće, ne ugasi da ne postoji (u ovoj formi, naravno).

Sve u svemu, ko prati fudbal u Srbiji u bilo kom obliku ili ne daj bože plaća sezonsku ili plati bilo kakvu kartu... Ne znam kako bih sročio da ne zvuči uvredljivo, praštajte... VIšak vremena i para i manjak integriteta recimo.

1 hour ago, red star forever said:

Kostov dao gol Portu u Ligi Evrope, ne vidim zašto nema rezona da mu da šansu da u posljednjih 15-ak minuta pokuša nešto protiv Albanije.

Ovako se uvijek žalimo da naši treneri ne daju šansu mladim.

Momak je odigrao samo jednu seniorsku utakmicu na evropskom nivou u celoj dosadasnjoj karijeri. Odigrao ju je dobro ali to je premalo da bude pozvan u reprezentaciju u biti-ili-ne-biti utakmici. I jos ga uvede u igru u poslednjih 15-20 min kada se igra vec bila raspala da klinac vadi kestenje iz vatre. To moze samo nadobudna budala i kockar koji misli kako da spasi svoju guzicu pa potura klincurdiju da ga vadi iz bule. Dripac.

Stvarno ne znam da li je veci cirkus sve ovo oko utakmice sa Albanijom ili ovo "sve izgubili dabogda" naricanje na topiku.

Podseticu dame i gospodu sa viskom integriteta da neka deca neduzna sede u zatvoru, nekim devojkama mafijasi lome vilice a onda ih lazni predsednik drzave abolira i naziva herojima, da nam od marta meseca usred centra grada smrdi mafijasko leglo, da se protesti zbog toga odvijaju svakog dana u mnogim gradovima u Srbiji i da svako ko ima viska integriteta moze bez problema da taj visak isporuci na nekom od tih protesta. Zbog fudbala nikome nece pasti dlaka sa glave, zbog nekih drugih stvari su brojne glave razbijene, stoga bih rekao da se na tim drugim stvarima lakse moze dokazati integritet, kome je do dokazivanja. To sto neko svaki treci dan pobegne na dva sata iz ludila tako sto odgleda fudbalsku ili kosarkasku utakmicu ne znaci ama bas nista.

Kao covek bez integriteta skruseno priznajem da cu u utorak gledati Zvezda - Zalgiris. Sram me bilo.lolol

1 hour ago, Dimitrije said:

Momak je odigrao samo jednu seniorsku utakmicu na evropskom nivou u celoj dosadasnjoj karijeri. Odigrao ju je dobro ali to je premalo da bude pozvan u reprezentaciju u biti-ili-ne-biti utakmici. I jos ga uvede u igru u poslednjih 15-20 min kada se igra vec bila raspala da klinac vadi kestenje iz vatre. To moze samo nadobudna budala i kockar koji misli kako da spasi svoju guzicu pa potura klincurdiju da ga vadi iz bule. Dripac.

Pa evo baš sada gledam ko je sve bio na klupi - i ne vidim kakav je još izbor imao?

Da li je propustio nekog da pozove?

Mislim slažem se da igramo užasno, da je ovo kolosalni neuspjeh, da Piksi treba da ide itd, ali mi se isti čini i da se zbog nefudbalskih stvari Piksiju uvelicavaju fudbalske greške.