Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

33 minutes ago, Nikodije said:

Ali zašto ide na Prvu kad je antićaci i zašto tamo ne oplete po ćacadi nego samo po Piksiju

Ide gde ga zovu jer je attention whore. I da ga zove Andjus i kod njega bi isao..

• Replies 44.9k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ide gde ga zovu jer je attention whore. I da ga zove Andjus i kod njega bi isao..

Da, i svuda gde ide prilagođava priču. Zato ga ne gledam.

Ne bi ga sigurno zvali na prvu i slično da govori protiv vlasti.

Pošto fss nema veze sa njima onda može

Edited by sasha

51 minutes ago, Mil@n said:

I da, odgledaću i ja utakmicu protiv Žalgirisa /verovatno/ jer KK za razliku od FK ima privid organizacije, kontakt sa čelom države je malo dakle malo perfidniji iako su i tu stvari prilično trule ali vise na tim milionima koje neko čitaj Vučić sipa a znamo svi da dok ima para nema problema, a neće ih biti večno. Ovakav tim sa ovakvim ulaganjima verovatno ne bi smo imali nikad u nekim normalnim uslovima a da nije napravljen iz istih poriva kao i Partizanov, da zamajava mase, pruži 1/2 utakmice nedeljno za vreme kojih nećemo razmišljati o tome kako živimo u jednoj od najgorih država na svetu. Razlika je u tome što je i u basketu emocija na nuli i poraze doživljavam tako da mi se ravno jebe za njih. Trenutno smo pa skoro rame uz rame sa Evropskom elitom ili malo niže od toga, i jasno je svakome da to u ovim uslovima ne može da traje jer nije realno da opstane, pogotovu sa ovakvim finansiranjem. Zato me nikad nećeš videti u sali sa onim imbecilima, nikad im ne bih platio kartu, niti podržao na bilo koji način, a čak ni od kuće ne verujem da ću sve utakmice odgledati.

Nista vise od ovoga nisi morao da napises, kao sto ni @Fins fleet nije morao nista vise da napise od toga da gleda KK Partizan iz nekih razloga, ali da bi to uradio nije dovoljno da imas integritet, morao bi pored toga da imas malo inteligencije da bi razumeo koliko to bode oci kad se slozi sa tvojim prethodnim postom koji me nasmejao.

Prema fudbalskoj reprezentaciji Srbije gajim nula emocija jos od Mijatove precke, nisam ni juce gledao utakmicu. Verovatno od 1974. kad sam jos bio malo dete i nisam razumeo sta su Puma i Adidas i zasto se zbog njih raspala nasa tadasnja, jugoslovenska reprezentacija, ja gledam jednu istu utakmicu, koju stalno igraju neke nove generacije nesrecnih igraca koje stalno spoticu nove generacije fudbalskih funkcionera i politicara. Usput ne osecam da gubim nista na planu sporta jer za sve to vreme ono sto smo igrali u 90% slucajeva je abominacija fudbala. Neko je pomenuo ranije, ovo je reprezentacija iz koje je pred SP oteran trener koji nas je tamo kvalifikovao a dugogodisnji veliki igrac i kapiten izgubio kapitensku traku jer su se podsmevali ideji da za tim zaigra tadasnji predsednik fudbalskog saveza, veliki majstor fudbala Kokeza dr Slavisa. Nista sustinski novo i neocekivano se juce nije desilo. Zato mi se i moze da ne pisem traktate o novom slomu fudbalske reprezentacije Srbije, koji je inace cest, ocekivan i neumitan kao pun mesec, vec imam odnos prema tome kao prema psecem govnu na ulici - zaobidjem da ne ugazim i zaboravim cim prodjem.

Ali da zbog toga vredjam, ne znam, Dimitrija koji je covek iz drugog vremena, voli fudbal i nije mu svejedno sta se dogadja sa fudbalskom reprezentacijom Srbije kao coveka bez integriteta mi nikada ne bi palo na pamet. Kao sto si mogao da vidis i na svom i na Finsovom primeru, svaki covek na svetu ima neke svoje izbore od kojih su neki iz tvog ugla bizarni ali za onog ko je izabrao nisu nista manje vredni. Zato nema potrebe da se ovoliko pravdas, i to gomilom gluposti i besmislica, zbog toga sto ces gledati Zvezda - Zalgiris, ne radis nista lose time i to samo po sebi ne znaci da si Caci, da si glup, da si covek bez integriteta, ne znaci nista osim da volis da gledas kosarku i neke odredjene timove. Ne mozemo od svega u zivotu da odustanemo jer je Vucic zagadio svaki kubni santimetar naseg okruzenja, niko ne moze tako da zivi a da ostane normalan.

Dakle, ako ne zelis da ti "saspem salvu uvreda" pazi sta pises i ne vredjaj druge ljude bez razloga. To sto ne shvatas da ih vredjas te ne opravdava jer biti glup nije opravdanje.

1 hour ago, sasha said:
Prva
No image preview

O porazu od Albanije i Piksijevoj ostavci razgovaramo sa...

Zvanični portal Prve televizije. Pratite najnovije vesti, emisije, serije, filmove i ekskluzivne video sadržaje. Budite u toku sa najaktuelnijim informacijama iz Srbije i sveta.

Bljak.

Harper, prvi si ti počeo sa komentarisanjem ljudi iz 'sve izgubili tabora'. Tako da možeš svoje savete i sam da poslušaš:

12 minutes ago, harper lee said:

svaki covek na svetu ima neke svoje izbore od kojih su neki iz tvog ugla bizarni ali za onog ko je izabrao nisu nista manje vredni.

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Harper, prvi si ti počeo sa komentarisanjem ljudi iz 'sve izgubili tabora'. Tako da možeš svoje savete i sam da poslušaš:

Nije tacno. Moras da naucis razliku izmedju komentarisanja ljudi i komentarisanja fenomena. Napisao sam da mi je takav stav cirkus a to sam napisao jer ne znam sta su ljudi ocekivali od reprezentacije Srbije u fudbalu, narocito posle svega onog sto se desavalo u pripremi utakmice. Nigde nisam napisao da su ljudi koji su ucestvovali u tom cirkusu klovnovi, zene sa bradom, psi koji govore ili da imaju manjak integriteta. Dugo ste na forumu, trebalo bi da naucite vec jednom da razumete razliku.

5 minutes ago, harper lee said:

Nije tacno. Moras da naucis razliku izmedju komentarisanja ljudi i komentarisanja fenomena. Napisao sam da mi je takav stav cirkus a to sam napisao jer ne znam sta su ljudi ocekivali od reprezentacije Srbije u fudbalu, narocito posle svega onog sto se desavalo u pripremi utakmice. Nigde nisam napisao da su ljudi koji su ucestvovali u tom cirkusu klovnovi, zene sa bradom, psi koji govore ili da imaju manjak integriteta. Dugo ste na forumu, trebalo bi da naucite vec jednom da razumete razliku.

Ok, sad vidim, to je replika na Milanov post. Svakako mislim da obe strane imaju pravo na svoj stav, a činjenica da je veliki broj žitelja Srbije priželjkivao poraz od jedne Albanije, mora da ima utemeljenje u nečem drugom, a ne klasičnoj grobarska/zgubidanska posla, podvali. Nisu baš svi odjednom prolupali i počeli da mrze srpsku repku, nešto se očigledno dešava. I ne, nema garanta da će se ljudi vratiti praćenju iste jer će im faliti razonode u životu.

Ti kažeš ne znaš šta je veći cirkus, sve izgubili dabogda, ili vučićevo šamaranje navijača i dece na Marakani. Za mene ovo drugo uopšte nije cirkus, niti bilo koja druga reč kojoj je sinonim neka zabava. Ogoljeni fašizam pre.

U vezi sa sinoć - jedna pozitivna stvar je Mitrović koji nakon onakvog debakla skupi muda i izadje pred kameru i stoji daje odgovore par minuta (a ne reda radi u prolazu), svaka čast na tome. Neki iz drugih sportova to ni u svojim najludjim snovima ne bi bili u stanju da izvedu, niti smatraju javnost svoje zemlje dostojnom svog vremena.

Pitanje za one koji više prate domaći fudbal i igrače - šta je sa “Malim Mesijem”, beše donedavno i starter za repku a sad ni na spisku? Kapiram da nije baš standardan u RB ali ako je već toliki talenat i budućnost reprezentacije zar nije mogao biti deo tima, da mu se daju bar neki minuti sa Andorom ako mu ne veruju za Albaniju, značilo bi mu. Ne, nego kad je uzeta lova više nije bitan, sve dok ne dodje vreme za sledeći transfer, tada će ga se garnitura ponovo setiti, sad je vreme za sledeće zlatne koke.

Maksimović je bio povređen, valjda je igrao samo dva minuta za Lajpcig

Tumba. Treba nam iskusni smeker koji ume da poveze redove.

1 minute ago, W.F.C. said:

Tumba. Treba nam iskusni smeker koji ume da poveze redove.

Tumba je grob na spanskom, ne da je bitno.... D

Оде Пиксе, ал' Џајден осто

meni je žao što Hulja nije izabrao fudbal umesto košarke kada je onomad rešio da bude strčnja. sada bi mogao da bide selektor.

26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ok, sad vidim, to je replika na Milanov post. Svakako mislim da obe strane imaju pravo na svoj stav, a činjenica da je veliki broj žitelja Srbije priželjkivao poraz od jedne Albanije, mora da ima utemeljenje u nečem drugom, a ne klasičnoj grobarska/zgubidanska posla, podvali. Nisu baš svi odjednom prolupali i počeli da mrze srpsku repku, nešto se očigledno dešava. I ne, nema garanta da će se ljudi vratiti praćenju iste jer će im faliti razonode u životu.

Ti kažeš ne znaš šta je veći cirkus, sve izgubili dabogda, ili vučićevo šamaranje navijača i dece na Marakani. Za mene ovo drugo uopšte nije cirkus, niti bilo koja druga reč kojoj je sinonim neka zabava. Ogoljeni fašizam pre.

Takodje nigde nisam napisao da su u pitanju grobarska/zgubidanska posla, desetka za trud da podmetnes ali danas bas nesto pazljivo citam za razliku od drugih dana.