October 11, 2025Oct 11 kaže Pixi da je ponudio ostavku dvojici čelnih ljudi u savezu.....žao mu je što smo izgubili, to je tako u životu i fudbalu
October 11, 2025Oct 11 24 minutes ago, harper lee said:Toliko o Piksiju, poceo je fenomenalno a zavrsio katastrofalno. Ne znam za slucaj da je neko od pocetka do kraja mandata ovoliko propao i da mu je ovoliko propala podrska.O fudbalu ne vredi pricati zbog svega sto se desavalo pre i za vreme utakmice. Reprezentacija protiv koje navija pola drzave i to protiv jebene Albanije, sto se videlo i na ovom forumu, koja je morala da igra na ovom testamentu naprednjackog lopovluka u Leskovcu da ne bi neko slucajno nesto doviknuo laznom predsedniku drzave, gde su se karte delile podobnima jer niko nije smeo da ih pusti u prodaju, to je reprezentacija koja je sve samo nije fudbalski tim jedne zemlje koji zasluzuje uspeh. Zao mi je igraca na koje se svalila zluradost i frustracija velikih boraca protiv Vucica iz fotelje ali sta je tu je, oni su ni krivi ni duzni postali simbol svega onoga sto ne valja u drzavi. Vucic je uspeo da unisti svaki nagovestaj morala, razuma i normalnosti u ovoj drzavi, nadam se da ce brzo pasti s vlasti jer ovo u sta se svi pretvaramo bilo bi isuvise strasno i za horor film.O fudbalu neki drugi put, kad budemo ziveli u nekoj drugacijoj drzavi.Mislim da se sva zluradost anti-vucicevaca srucila na Piksija jer je vidjen kao Vucicev trabant i lojalista. Igraci su sporadicno grdjeni kada su u onom kosmaru od igre delovali lose ili groteskno. Ne zbog Vucica.
October 11, 2025Oct 11 Popular Post 6 minutes ago, Hroničar said:Fudbal u Srbiji je definitivno umro onog trenutka kad su postavili Dzajica na celo saveza, odnosno kada nisu pustili Vidica da pokusa da promeni nesto. Ovo sada je samo posledica uzasnog stanja u nasem fudbalu!Zapravo su tada postavili Nedimovica, Dzajic je bio samo fasada. Taj slucaj je sve sto treba reci o ovoj vlasti i nacinu na koji upravlja zemljom, demonstracija svega sto ta vlast sa sobom donosi. Dakle, ne samo da si jednom Nemanji Vidicu suprostavio stranackog debila ciji je jedini posao bio da stavi sapu na pare koje dobija FSS nego ni to nisi smeo da isteras nego si podmetnuo izlapelu matoru iluziju da se u FSS jos uvek radi o fudbalu.
October 11, 2025Oct 11 4 minutes ago, Dimitrije said:Mislim da se sva zluradost anti-vucicevaca srucila na Piksija jer je vidjen kao Vucicev trabant i lojalista. Igraci su sporadicno grdjeni kada su u onom kosmaru od igre delovali lose ili groteskno. Ne zbog Vucica.Ma, jasno je meni da na igrace niko nije aludirao navijanjem za Albaniju ali su oni ti koji su bili na terenu. Da je bar retardinjo izveo matorce da sa njima dotera do kraja nego je na svu ovu muku iz alibija gurnuo gomilu klinaca koji bi trebalo da budu vazne karike u reprezentaciji godinama ako im karijere budu isle kako treba.
October 11, 2025Oct 11 1 hour ago, Lo Zingaro said:Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација игра свој најважнији меч ове године. И ја сам прсо?da navijam za tim, ali sam ravnodusan zbog situacije van terena. nisam jos dosao u stadijum da se radujem golovima protivnika. ti si se napisanim oprao za proslavu kod albanskog gola. ne znam da li si dosledno proslavio i pobedu posto ovo ako ne uzdrma zvalavog nista nece. valjda je to krajnji cilj.i to sve na forumu na kom bar pola foruma onanise na temama o zvezdi, koja je maltene pa u privatnom posedu vrhovnog komandanta.
October 11, 2025Oct 11 kažu na Areni da treba da prestanemo da sečemo glave odmahBože dragi, zašto ja ovo gledam i slušam
October 11, 2025Oct 11 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:da navijam za tim, ali sam ravnodusan zbog situacije van terena. nisam jos dosao u stadijum da se radujem golovima protivnika. ti si se napisanim oprao za proslavu kod albanskog gola. ne znam da li si dosledno proslavio i pobedu posto ovo ako ne uzdrma zvalavog nista nece. valjda je to krajnji cilj.i to sve na forumu na kom bar pola foruma onanise na temama o zvezdi, koja je maltene pa u privatnom posedu vrhovnog komandanta.Ne vredi ti nista, to je stara prica. Imas ljude kao sto sam ja, izgleda i ti, kojima je sve jasno kad je u pitanju upravljanje klubovima i odlucili su da iseku iz jednacine sve ono sto nije teren jer vole sport i imas one druge koji sve gledaju u paketu, iz meni nepoznatog razloga verujuci da je ikada bilo drugacije i u nasim najvecim klubovima i u reprezentaciji. To su prosto nespojive stvari. Mi smo uzeli KES manje od dve godine nakon sto nam je DB poslala Arkana da preuzme severnu tribinu iz politickih razloga, to sad niko ne pominje a Barija se svi rado secaju.Reprezentacija, Zvezda i Partizan su drzavni projekti, ovi prvi po default-u a ovi drugi, klubovi, po dizajnu. Kakva je drzava takvi ce i oni biti, nema tu nekog posebnog iznenadjenja, a nama je drzava trenutno nikad gora pa su i klubovi i reprezentacija, sto se tice sportskog postenja i morala, nikad gori.