September 9, 2025Sep 9 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:uvek smo bili bušna kesa iz maksija/marcedone. mi igramo istu utakmicu od 1980. i kao da smo upali u vremensko bure iz kog ne možemo da izađemo nikako. uz doduše neki blesak, ja pamtim jedan za ovih 45+ godinaOpis stanja naseg drustva zadnjih 35+ godina, koliko pamtim.Gledam stream sa engl komentatorima, kazu "political dispute". Slatkoca.
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Fins fleet said:Opis stanja naseg drustva zadnjih 35+ godina, koliko pamtim.Gledam stream sa engl komentatorima, kazu "political dispute". Slatkoca.Ja na poljskom, umrecu od silnog zscgz.
September 9, 2025Sep 9 Ja sam šokiran koliko smo jadni.Nisu ovi igrači toliko bedni koliko Pixi veze nema.0-4
September 9, 2025Sep 9 glup faul Milenkovića, a svakako čist faul......plus poslednji igrač i to Kejn
September 9, 2025Sep 9 Just now, MeanM@ said:Jedan kvalitetan debakl Vuciceve reprezentacije. Dabogda sve propalo.Urušiće nam se društvo kao domina.
September 9, 2025Sep 9 Igraci nisu zasluzili ovo, jbg. Al ovo govedo na klupi treba da crveni. Moracu gledam kzs