September 9, 2025Sep 9 Prvo "ko ne skace taj je caci", pa "Piksi odlazi" i "vcc pdr" Edited September 9, 2025Sep 9 by Milosh76
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Milosh76 said:Sledeca sa Albanijom u BG, za malo vise od mesec danaUpravo sam ovo hteo da napišem, ako Piksi ostane Albanci imaju veliku šansu.
September 9, 2025Sep 9 biće borba sa Albanijom za drugo mesto, ključna utakmica protiv Albanaca u Beogradu. računam da nećemo da useremo sa Letoncima kući i Andorom u gostima. i to bi trebalo da bude dovoljno za drugo mesto, mislim ako dobijemo Albaniju Edited September 9, 2025Sep 9 by Ted
September 9, 2025Sep 9 Ništa još nije gotovo, Englezi uvek imaju 2 balvana u odbrani, može tu da se prođe Edited September 9, 2025Sep 9 by Rudolf Pingvinoglu
September 9, 2025Sep 9 Just now, Meduzalem said:Retko viđen antifudbal.Celo evropsko prvenstvo prosle godine kad se mi pojavimo na terenu..Zapravo..sem onih par godina sarmantne igre sa kraja 90-ih nasa reprezentacija je apsolutni smarac na terenu. Sta oni rade i o cemu pricaju pred tekmu, Boga pitaj
September 9, 2025Sep 9 1 minute ago, Michael Krueger said:Bukvalno im nismo došli do kaznenog za 65 minuta...Mnogo smo bangavi, ne verujem ja da cemo mi i nereseno da izvucemo protiv Albanaca.
September 9, 2025Sep 9 Spori smo i visoki, teškaši što bi se reklo... Takve gajimo na tone... I plus nemamo kreaciju na sredini, a o tehnici da i ne govorim... Nama je 1 Tadić držao repku godinama, uz Mitra... Sad bez njih i sa ovom neznalicom na klupi, ovo ništa ne čudi...