korindjar Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mrdja dao, cini mi se, treci hetrik ove sezone i sada je ta zlatna kopacka JSL mnogo ubedljivija, ali je zato lekic u reklami knjaz vode. neizvesno do samog kraja
Pokojni Ruxin Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mrdja dao, cini mi se, treci hetrik ove sezone i sada je ta zlatna kopacka JSL mnogo ubedljivija, ali je zato lekic u reklami knjaz vode. neizvesno do samog kraja Žedni uspeha, žedni mivele!
Phoney Bone Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ali Lane?! Taj decko ima hiljadu razloga za nervozu posle raspada ugovora sa Liverpulom. Ili Zigic? Kacar? Tošic? Piksi? To su sve vazni igraci.Odakle ti to da se Jovanoviću raspao (pred)ugovor sa Liverpulom? Jeste da se klub raspada, ali za ugovor nisam čuo... Znači menadžeri guraju Jovanovića, Žigića, i Kačara zbog sledeće sezone, nisu u sastavu zato što su izneli kvalifikacije? Vidiš, boga ti, ko bi rekao...
Nemanja Posrbica Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Interesantno da niko ovo nije prokomentarisao.
DarkAttraktor Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Interesantno, s obzirom na ovaj intervju iz Marta: - Sve što se pisalo povodom moje odluke da više ne branim za reprezentaciju Srbije je proizvoljna mašta novinara. Prava istina što se neću odazivati na pozive selektora Radomira Antića je učestalost povreda. U razgovoru sa klupskim lekarom savetovano mi je da je bolje da napravim pauzu na leto, kako bih sanirao povredu levog kolena, jer u suprotnom rizikujem kraj karijere. Obavestio sam FSS o tome i nije bilo nikakvih problema. Nema sujete, niti tražim dres sa brojem "1", a kamoli bilo kakvog konflikta. Sa Stojkovićem sam veliki prijatelj, od mene je uvek imao podršku, a konkurencije je bilo samo sa sportske strane. Nisam takav tip da bilo koga ucenjujem i tražim da branim. Želeo sam da idem na SP ali, ponavljam, zarad toga nisam smeo da rizikujem karijeru - kaže Dišljenković za SPORTAL.RS. Inace, nemam nista protiv odluke da ne igra, mislim da je u pitanju zdrava kolicina svesti o sopstvenoj vrednosti koja ti ne dozvoljava da psidjes ispod nekih licnih kriterijuma. Jednostavno nece da sedi na klupi zbog ove budale i kraj. No, da izleces s ovakvim stvarima mesec dana pred SP i nepotrebno zatalasas javnost nije nimalo fer, niti kolegijalno prema tvojim dosadasnjim saigracima i strucnom stabu.Sto se Antica tice - ko sto rekoh pre dve, tri stranice - katastrofalno je 'odigrao' sa golmanima i za svog mandata je, po svemu sudeci, uspeo oterati dvojicu - za nase uslove - sasvim pristojnih golmana, sve zbog jedne budaletine.
ducca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Slogan za nas bus: Igramo srcem, vodimo osmehom! (Play with the heart, lead with a smile!)
Boza_zvani_Pub Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 generalno je grozan, ali udnosu na ostale je premija
Feindouno Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zvuci skroz kretenski.Mogli su da nadju nesto sto ima smisla na oba jezika.
Кристофер Лумумбо Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=18&nav_id=432221neverovatna budalastina. umesto da igramo pred punom marakanom ovaj krimos bira jna, a svestan je da bi i marakana bila puna.
MocaVukotic Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 pa kako da igraš na stadionu čiji domaćin ne želi da te ugosti?
nbg4ever Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Idiotizam! Mada, mozda lupam najstrasnije, ali kakvo se vreme ocekuje pocetkom juna? Nesto slusam da ce ove kise potrajati, da li je partizanov teren u boljem stanju?
Кристофер Лумумбо Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 pa kako da igraš na stadionu čiji domaćin ne želi da te ugosti?ne razumem?
MocaVukotic Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ne razumem?koliko se sećam, u jednom od saopštenja posle kazne zbog pucnjave, bilo je i priče o tome kako sad zvezda ne bi trebala da dozvoli reprezentaciji da igra na marakani...nešto u tom stilu.dakle, razumljiva odluka saveza.
Recommended Posts