Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

30 minutes ago, Frank Galvin said:

ogorčen

Imam utisak da malo previse emotivno reagujes na nesto sto te realno ne dotice. Jesi li ti rodjen nakon 2009? Ako imas djecu rodjenu nakon 2009, mislis li da ce im biti uskraceno vrijedno zivotno iskustvo sto nece moci kupiti pljuge ili vapes?

Toliko ima nepravde na ovom svijetu i razloga za ogorcenost, a ti izabrao ovo?

Tja.

• Replies 8k
  • Views 656.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

Za dve nedelje su lokalni izbori u Britaniji, Yougov izasao sa poslednjim ispitivanjima

image.png

Moze li posteni svercer duhana&cigareta da zaradi obzirom na visoke cene I zabranu kupovine nakon 2009; kazu svaka cetvrta cigareta svercovana? Everyone&their mother svercujeD(pitam za druga)

Edited by Bud Stonebraker

10 hours ago, Seabass said:

Imam utisak da malo previse emotivno reagujes na nesto sto te realno ne dotice. Jesi li ti rodjen nakon 2009? Ako imas djecu rodjenu nakon 2009, mislis li da ce im biti uskraceno vrijedno zivotno iskustvo sto nece moci kupiti pljuge ili vapes?

Tja.

Ne dotiče me direktno i svakako ne ni na taj način emotivno na koji me zaista strašne nepravde, genocid u Palestini ili agresija protiv Irana. Ali je ilustracija jednog, hajde da iskoristim hiperbolu ali onako malo orwell-ish zakona. Otkud tebi pravo, sa svojim King's Counsel mentalitetom, da blanko zabraniš ljudima da puše? Pa čekajte ljudi, kakav sjajan primer slippery slopea sad kad se setim 01.07.2007.

1 minute ago, Frank Galvin said:

Ne dotiče me direktno i svakako ne ni na taj način emotivno na koji me zaista strašne nepravde, genocid u Palestini ili agresija protiv Irana. Ali je ilustracija jednog, hajde da iskoristim hiperbolu ali onako malo orwell-ish zakona. Otkud tebi pravo, sa svojim King's Counsel mentalitetom, da blanko zabraniš ljudima da puše? Pa čekajte ljudi, kakav sjajan primer slippery slopea sad kad se setim 01.07.2007.

Zbog manjih pizdarija je izbila Bostonska cajanka - just saying.

Skoti, Velsani, Irci.... what are You waiting for?

Go, Cornwall, go....

https://www.youtube.com/watch?v=FNCcSJiZR1I

Edited by kronostime

49 minutes ago, Frank Galvin said:

Popizdices tek kad vidis kakva je situacija sa drugim narkoticima.

Duhan, za razliku od ostalih droga, nema ama bas ni jedan pozitiv i realno gledajuci nema downside da nestane iz upotrebe. Da li je ovo dobar korak u tom pravcu, vrijeme ce pokazati. Neko rodjen 2009 i kasnije ni danas ne moze legalno kupiti duhan, vidjecemo za nekoliko godina ucinkovitost pa donositi sud. Svakako nije nesto oko cega sad treba dizati kuke i motike.

Nego, sta je to bilo 01.07.2007 da ti se toliko urezalo u pamcenje?

Cekaj, bre, a gde je tu pitanje slobodne volje da punoletni podanik krune sam odluci da li ili nece da se truje bilo cim, ili kruna/serijat mora da odluci sta je za njega stetno ili korisno?

Sta je sledece?

Izlazak posle 20h, odlazak bilo gde van svog okruga... gde je granica?

Jbt, klizite u V for vendeta drustvo tim prihvatanjem da iko odlucuje sta je dobro i zdravo za vas - nemojte kukati kad vam oduzmu i pravo na misljenje zato sto Vlada misli umesto Vas.

Otpor, bre.....

15 minutes ago, kronostime said:

Cekaj, bre, a gde je tu pitanje slobodne volje da punoletni podanik krune sam odluci da li ili nece da se truje bilo cim, ili kruna/serijat mora da odluci sta je za njega stetno ili korisno?

Sta je sledece?

Jbt, klizite u V for vendeta drustvo tim prihvatanjem da iko odlucuje sta je dobro i zdravo za vas - nemojte kukati kad vam oduzmu i pravo na misljenje zato sto Vlada misli umesto Vas.

Otpor, bre.....

The Rock Wwe GIF by Brooke

Ja ne mogu da se naviknem na to koliko se usmrdim i koliko mi bude cak i muka od kolicine duvana u javnom prostoru u Srbiji. Nepusacki delovi po restoranima su samo pro forme. Ono sklone ti pikslu sa stola, a smrad ostane.
Smard duvana u svakodnevici mogu da osetim jedino kad se nadjem javnom prevozu pored nekog ko pusi, pa udje i u kozu, i u dah i u odecu.

Bukavlno se jedna osoba uskopistila kad sam rekla da se kod mene u stanu (Srbija) ne pusi. Ima zajednicka terasa kojoj se lako pristupa za tako sto - specificno gradjena zgrad. Ono sta se ti sad pravis pametna, provetri.

Edited by Moonwalker

30 minutes ago, kronostime said:

Sta je sledece?

Otpor, bre.....

Зашто се задржати на питању слободе дувана? Укинути забране хероина, везивања појаса, ношења кациге на мотору, ношења оружја...

Just now, Moonwalker said:

Ja ne mogu da se naviknem koliko se usmrdim i koliko mi bu i muka od kolicine duvana u javnom prostoru u Srbiji. Nepusaki delovi su samo pro forme. Ono sklone ti pikslu sa stola, a smrad ostane. Smard duvana mogu da osetim jedino kad se nadjem javnom prevozu pored nekog ko pusi, pa miris duvana udje i u kozu iu dah i u odecu.

Bukavlno se jedna osoba uskopistila kad sam rekla da se kod mene u stanu (Srbija) ne pusi. Ima zajednicka terasa kojoj se lako pristupa za tako sto - specificna gradja. Ono sta se ti sad pravis pametna, provetri.

I?

Neko te tera u kafane, kafice, bistroe, restorane... da svojom voljom trpis volju vecine?

Niko ti ne brani da u svom dvoristu sprovodis zabranu cega god hoces, ali u javnom prostoru ne mozes da ocekujes da se vecina povinuje tvojim nacelima.

To je kao da udjes u pecenjaru i kazes E, ja trazim da od sad sluzite samo vegetarijansku hranu...

Izbacice te iz kafane uz dobre batine, veruj mi.

Ako vecina zeli zadimljenu birtiju na putu sa sisatom pevaljkom, kariranim stolnjakom, metalnom pikslom... - ko si ti ili blio ko da trazite da predju na prekrupu umesto cevapa i pticice oje cvrkucu po kafani?

Bate, i lokalni vegani bi doleteli da ti prebroje rebra - veuj mi.

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Зашто се задржати на питању слободе дувана? Укинути забране хероина, везивања појаса, ношења кациге на мотору, ношења оружја...

Zbog takse na caj onomad izgubise prekomorske kolonije....

4 minutes ago, kronostime said:

I?

Neko te tera u kafane, kafice, bistroe, restorane... da svojom voljom trpis volju vecine?

Niko ti ne brani da u svom dvoristu sprovodis zabranu cega god hoces, ali u javnom prostoru ne mozes da ocekujes da se vecina povinuje tvojim nacelima.

To je kao da udjes u pecenjaru i kazes E, ja trazim da od sad sluzite samo vegetarijansku hranu...

Izbacice te iz kafane uz dobre batine, veruj mi.

Ako vecina zeli zadimljenu birtiju na putu sa sisatom pevaljkom, kariranim stolnjakom, metalnom pikslom... - ko si ti ili blio ko da trazite da predju na prekrupu umesto cevapa i pticice oje cvrkucu po kafani?

Bate, i lokalni vegani bi doleteli da ti prebroje rebra - veuj mi.

Kakve veze ima vegetarijanska hrana ili cevapi sa pusenjem tamo gde se jede?

ah da propaganda neo-dziberluka u okviru novog populizma, podrig. Ima da radim sta hocu, gde hocu i ima da usmrdim i uprdim svima oko sebe.

12 hours ago, Seabass said:

Tja.

Bez uvrede, ali izuzetno glup odgovor. Svako bira da bude ogorčen oko čega želi. Takođe principijelno zauzimanje stava oko nečega je daleko smislenije od gledanja svog interesa. U Nemačkoj su pre tri godine legalizovali gajenje marihuane, a ovde se sad ide na zabrane i prohibiciju ko pre 100 godina. Ja sam nepušač i dim mi smeta sve više i više, jer ga u suštini skoro nikad nemam u svojoj okolini, ali ne treba mi mama država isto kao što mi ne treba mama crkva da mi kaže šta da radim. Razne stvari su u životu loše i nije dobro iživljavanje nad nepušačima, ali dobar način da se to reši nije micromanaging države. Alkohol je takođe ništa drugo nego otrov i vodi ka potencijalno velikim problemima, pa je još pre 100 godina zaključeno da je prohibicija donela više štete nego koristi. Jutros sam bio nervozan na poslu i pojeo jedno 5 čokoladica, to je takođe nezdravo. Ali mi je bilo potrebno u tom trenutku. Pusti ljude da budu ljudi. Ne to ne znači da nepušaču treba duvati dim u lice, to nije legitimna želja.

Nisam bio u UK ali sam prilično siguran da ljudi tamo nemaju problem kao ljudi u Srbiji ako su nepušači. Ja mogu da ne osetim dim mesecima i to uopšte nije teško. Čemu onda sve to osim da laburisti dokažu da su kreteni koji pale vatru oko gluposti dok ionako sve gori oko njih.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.