Venom Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) Rishi Sunak’s Commons majority in peril as 60 Tories join Liz Truss group https://www.theguardian.com/politics/2023/oct/02/rishi-sunak-commons-majority-in-peril-as-60-tories-join-liz-truss-group @jms_uk Edited October 2, 2023 by Venom
Venom Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Ne znam zašto jednostavno ne raspišu izbore. Što pre izgube vlast brže će je vratiti. Ovim tempom kad jednom odu u opoziciju povratiće vlast kad i Hong Kong. Ovaj zaokret ka fosilnim gorivima koji gledamo od Sunaka poslednjih dana je jedna od jadnijih stvari koje sam video, a ponekad sam gledao Vučića na TV-u. 1 1
jms_uk Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 1 hour ago, Venom said: Ne znam zašto jednostavno ne raspišu izbore. Što pre izgube vlast brže će je vratiti. Ovim tempom kad jednom odu u opoziciju povratiće vlast kad i Hong Kong. Zato sto i dalje misle da nece izgubiti vlast, samo da jos.... (dodati po potrebi)
dragance Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 1 hour ago, Venom said: Jedan od modernih medija koji polako zamenjuju tradicionalne pogubljene u vremenu i prostoru. Wired vs tired. De, ne zezaj se. Yannis Mendez, Korbinov potrčko i “režiser” iz kampanje još od 2017 godine.
nenad Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 22 minutes ago, napadaj said: Rispekt za sta? sto je pomesao sex i gender?
eumeswil Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Politike kulture i identiteta gurati uvek i svuda ispred klasnih politika. Savršeni plan vladajućih klasa koji fercera. 1
napadaj Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Za to što ne priča nebuloze, pa makar to radio čisto iz političkih razloga.
adam Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 https://www.theguardian.com/society/2023/nov/04/suella-braverman-says-rough-sleeping-is-lifestyle-choice Quote The home secretary, Suella Braverman, has described rough sleeping as a “lifestyle choice” while defending her decision to restrict the use of tents by homeless people on the streets of Britain. koje su bubasvabe ovi torijevci, to je neopisivo. nekad su to bili politicki neistomisljenici tipa ken klark, sad je to najgori sljam i oportunisticki olos. jedva cekam izbore. nisu ovi sto ce da ih zamene mnogo bolji al samo da ovu bagru vise ne gledam. ova govnara da sutra crkava u najgorim mukama, ne bih trepnuo. 1
jms_uk Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Ode Cruella, a vratio se Kameron (kao ministar inostranih poslova) 1
dragance Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Sad pogledao vesti, kao da sam ušao u vremeplov i vratio se u 2015 godinu! Kameron ministar SP??? Suella gadura konačno nogobuljirana.
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 koliko je procenata skočio rejting konzervama posle ovoga još hrundi bakši da ode i na domak su izborne pobede
vememah Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Kameron je 2010. nazvao Gazu zatvorom: Quote Gaza cannot and must not be allowed to remain a prison camp. Edited November 13, 2023 by vememah
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 još bi se i ponadao nečemu što bi bilo saglasno delovaju izraela, tipa prekidanju diplomatskih odnosa sa izraelom /never going to happen/ do sprovođenja drugačije politike prema palestincima, kada bi torijevci znali šta rade - od bregzita naovamo....
Recommended Posts