Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Aj nećemo čvp ovde. Dobra je knjiga i vredi je pročitati koga tema zanima. Samo sam to hteo da kažem.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Како није, покрива нешто о чему није пипсано, плус форумаш се потрудио око слика. ^_^

Posted

Bivši forumaš, Bog da mu dušu virtualnu prosti.

Posted

I još nešto. Nikad mi se nije desilo da u tolikoj meri zažalim što ne znam nešto kao što sam zbog nje zažalio što ne znam francuski.

https://www.duolingo.com/

Ja ovo koristim da obnovim svoj. 

Posted

Bivši forumaš, Bog da mu dušu virtualnu prosti.

Нема смрти до Судњега дана. :s_c:

Posted

Након вишегодишње паузе поново читам Сидранову "Сарајевску збирку" . Ремек дјело босанскохерцеговачке књижевности.

Posted

e to

kako ti se čini knjiga?

ja uzeo zbirku ted ćaanga (booka) ali nisam još počeo

Posted

Одлична. Пошто је мени менторка преживела Културну револуцију занимљива и као документ.

Posted

nisam ni sumnjao

jedva čekam da pročitam nešto istočno istočnije (a savremeno pa još sf)

kakav li je to mindfuck...

Posted

Ja sam pogledao par južnokorejskih naučnofantastičnih filmova. Istina, nije isti utisak kao kada se čita knjiga ali prate isti trend koji se može videti u vizuelnim novelama i drugim video igrama. 

Posted

Kakav car :Hail: posle ove knjige ga jos vise volim. sjajna autobiografija. voleo bih da procitam i originalni skript [emoji38]

85bb652464584b5cd0e4ea9c9d47dba0.jpg

Od fudbalskih prica najdrazi mi je opis poslednje utakmice protiv Parme kada je sa Interom osvojio drugi Scudetto.

Odlicne su za sada i Dilanove Hronike

Posted

Odlicne su za sada i Dilanove Hronike

I od sada™ takodje, nastavi bez brige :D

Posted

Lolita - Nabokov

Knjigu sam krenuo da čitam u srednjoj školi i vrlo brzo prestao bila mi je debilna i bolesna a evo deset godina posle sa oduševljenjem stigao do kraja 

Posted

Hoću ja da čitam domaće pisce, ali verovatnoća da ću čitati o ratu u Hrvatskoj/Bosni/Kosovu je prosto ogromna, pa obično zaobilazim.

Koga možete da mi preporučite od domaćih (srpskih, hrvatskih) pisaca a da tema NE bude: drugi svetski rat, ratovi u SFRJ, niti bilo šta što ima veze sa bilo kakvim podelama koje se njih tiču, dnevna politika (znači, da se ne pominje niti jedan političar od 1990. do sada), zatim narkomani, a ni ljudožderi? Mirjana Đurđević stop. Hvala.