Jump to content

Kupovina racunara i komponenti

Featured Replies

Meni Marcus sasvim solidan, čak šta više odličan, naročito po svojevremeno akcijskoj ceni od oko 12-13k, nesećam se baš tačne cifre, bilo pre cirka 2,3 god..... drži se kao i prvog dana.

One varjante emezz, jysk, forma...uglavnom loša iskustva imam sa njima.

Ta JÄRVFJÄLLET, vrv je nasledila Markus.

Edited by Barti66

• Replies 3.4k
  • Views 249k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Evo mojih 5 centi kao nekog ko 10+ godina radi prodaju a 20+ servis. Najlošiji budžet laptopovi su HP i Lenovo, desetine u najboljem slučaju smo imali na servisu sa mehaničkim kvarovima. Naime, u 99 p

• OK, sad znam da ne zajebavas ljude tamo na moderaciji     Ne razumijem ali hvala svakako

• Uzeh od drugarice komp, 5 godina star, da zamenim moj koji je bio 11 godina star i na izdisaju. i7 6700k, 16 GB RAM-a. Grafika je GTX 1080, sasvim dovoljno za moje potrebe. Svakako nemam 4k monitor da

Posted Images

Imao sam neku Jysk stolicu, brzo otišla, jer volim ponekad da se zavalim i podignem noge, pa nije izdržala mojih 100+ kg :) Nakon toga kupio ponovo Jysk, ali iz gold serije, na popustu od 50% bila nekih 12-13k i odlična je za sad, a imam je par godina... Ima drugačiji mehanizam, onaj "klip" koji služi za podizanje/spuštanje se montira tako da ide skoro do poda i to je dobitna kombinacija za 100+ ekipu...

10 hours ago, napadaj said:

Na moju preporuku i insistiranje je otišao do Emua i oduševio se ovom https://www.emu.rs/proizvod/radna-fotelja-cm-f85b/

Pritom je sad jeftinija nego pre 6-7 meseci, tada je bila preko 30.000

Ja je imam već 5 godina. Iako mi je prvi utisak bio da je poprilično neudobna ispostavilo se da mi baš odgovara. Mislio sam i da će se PVC mreža raspasti relativno brzo ali i dalje je kao nova (svaka spužva bi se potpuno deformisala od mojih 100+kg). Stolica je prilično masivna, kao da je pravljena od tuča.

Loše strane su naravno liftomat/pneumatski cilindar koji je crkao davnih dana i desni naslon koji se rasklimao, a gumeni dio na koji liježe ruka se polako raspada. Pošto ja praktično i ne koristim naslone, pogotovo ne desni, nije mi baš jasno u čemu je štos.

Uglavnom, za te pare je solidna investicija.

Imam jednu slicnu, platio 40--ak evra na nekom popustu. Nista se nije rasklimalo :D

Bitan je odnos kvaliteta stolice i dimenzija subjekta koji na njoj sjedi ;)

• 4 weeks later...

Neka preporuka za wireless slusalice, koje bi se koristile uglavnom za FPS-ove pa je neka simulacija 7.1 zvuka ili dolbija preporucljiva (plus sto sam polugluv, da cujem barem 3.1 od 7.1 kanala :lolol:). Imao Nari Ultimate do sada ali je plastika posle 18 meseci pukla a i baterija je postala uzasna, pre toga SteelSeries Arctis 7 koje sam poklonio jer je zvuk previse bezao pa i zena u drugoj sobi cuje kad me ganbanguju na dugacko na dust2. Motam rivjue po netu vec 3 dana, 100 slusalica 100 misljenja. Neko, nesto mudrije?

Edited by Zlurad

• 2 weeks later...

Nesto se desilo sa mojom bezicnom tastaturom. Vec neko vreme prikazuje mnogo brzo da su baterije gotove, a nisu, da bi sad bukvalno za nove (probala sam sest komada iz dva razlicita pakovanja!) odmah treptalo crveno kao da nema baterije. Kao da nesto nije u redu sa..spojem? Imao je neko ovakav slucaj? Tastatura ima sad vec preko 10 godina ali mi to ne deluje toliko relevantno? Logitech je u pitanju.

• 2 months later...

Dobra masina. Uzeo si kod njih jer imas debeli popust ili te mrzelo da sklapas? :D

5 minutes ago, Milosh76 said:

Dobra masina. Uzeo si kod njih jer imas debeli popust ili te mrzelo da sklapas? :D

Imam 20% povrat pdva, a i ne zanima me odavno sklapanje... :) Ja generalno vec 10 godina nisam se zezao sa desktopima, posto mi je to sve neprakticno postalo, jer se gotovo ne igram, a laptop moram za posao da koristim, a na poslu sam 12+ sati dnevno... 

Cak nisam siguran i da sklapam da bi bilo mnogo jeftinije, a i pojelo bi mi vreme koje nemam...

Sad bi najradije nekom platio i da instalira sve na njega koliko nemam vremena da se bakcem tim... :(

Dobra mašinica

Taman da se na nju rknu svi retro emulatori

• 2 weeks later...

Kakva su vam iskustva sa postoljima za hlađenje laptopa? 17.3"

CM Ergostand? Treba mi nešto sa onim nožicama naprijed, da može da se zaustavi klizanje i da jače hladi, buka manje više. 

Moje lično nula efekta (CM Notepal U3 i Dell 17"), a pravi buku i skuplja prašinu, na kraju sam isključio ventilatore i koristio samo kao postolje.