Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupovina racunara i komponenti

Featured Replies

Matoro, nađi neku DDR5 opciju, memoriju možeš i polovnu, tu ne crkava ništa. Napajanje neko kvalitetnije, može i manje snage. Grafička bolje B580, ako nađeš po sličnoj ceni

• Replies 3.5k
  • Views 267.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Evo mojih 5 centi kao nekog ko 10+ godina radi prodaju a 20+ servis. Najlošiji budžet laptopovi su HP i Lenovo, desetine u najboljem slučaju smo imali na servisu sa mehaničkim kvarovima. Naime, u 99 p

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Hvala svima na savetima, bilo je upravo tako kao što ste rekli - prvo mi odjebu reklamaciju, nedelju dana kasnije je ipak uvaže i zovu me da preuzmem novi laptop.   (Ja naivno otišao ovde na

• OK, sad znam da ne zajebavas ljude tamo na moderaciji     Ne razumijem ali hvala svakako

Posted Images

Hvala pogledacu.

da ova opcija je odlična za igrice, problem je što je to sad mrtav socket i što jači procesor od tog, za igrice, amd više neće izbacivati, a kada za godinu dve izađe nova generacija konzola pitanje je šta će biti sa zahtevnosti igrica i koliki bottle neck će biti taj procesor za jače grafe od te 7600 koju ćeš u međuvremenu kupiti hihi

• 1 month later...

Znam da nije nista posebno ali sta mislimo o ovome za 830 evra. Prebuild je, nemam vremena ni volje da sam sklapam komp. Ne igram previse zahtevne igre ali ponekad volem. Znam da nece da izvuce high, niti mi treba ali mislim da je vreme da zamenim 1060 grafiku lolol

AMD Ryzen 5 5600X, 6x 3.70GHz

16GB DDR4 RAM 3200 MHz G.Skill Aegis

AMD Radeon RX 7700 XT - 12GB

GIGABYTE A520M S2H

1000 GB M.2 SSD Kingston NV3

Nesto ti je to malo skupo,ja sam skoro tu memoriju prodao za 30 evra,

A procesor 5600x platio 100,još prošle godine

2 hours ago, Baldrick S. said:

Znam da nije nista posebno ali sta mislimo o ovome za 830 evra. Prebuild je, nemam vremena ni volje da sam sklapam komp. Ne igram previse zahtevne igre ali ponekad volem. Znam da nece da izvuce high, niti mi treba ali mislim da je vreme da zamenim 1060 grafiku lolol

AMD Ryzen 5 5600X, 6x 3.70GHz

16GB DDR4 RAM 3200 MHz G.Skill Aegis

AMD Radeon RX 7700 XT - 12GB

GIGABYTE A520M S2H

1000 GB M.2 SSD Kingston NV3

Definitivno previše.

A još AM4 platforma, samo 16GB i najgora ploča tj najslabiji čipset.

Može neka preporuka spram ovih zahteva?

Unapred zahvalan

image.png

• 6 months later...

pitanje

crko mi monitor koji je bio skup svojevremeno, dell, 24 dijagonala, rezolucija 1900x1200

tada su dell važili za super monitore, davno je to bilo, ne znam šta je sada u modi D

sad mi ni ne treba baš nešto preskupo, tj, poslovi se smanjuju, ima li šta da je dobro ( a pojefitno inn ) za preporuku ?

@duda

Ovi moji geekovi iz service deska se kunu u AOC za najbolji odnos cena/kvalitet.

Ja sam uzeo junioru ovaj od 278 inch za 90 eur - AOC 27G15N.

2 hours ago, duda said:

pitanje

crko mi monitor koji je bio skup svojevremeno, dell, 24 dijagonala, rezolucija 1900x1200

tada su dell važili za super monitore, davno je to bilo, ne znam šta je sada u modi D

sad mi ni ne treba baš nešto preskupo, tj, poslovi se smanjuju, ima li šta da je dobro ( a pojefitno inn ) za preporuku ?

Ja bih ostao kod Dela. čak i kod ovih konfekcijskih za 100€... AKo si bila OK sa predhodnim... Mada 27" od 100€ što god uzmeš. svbe jedno. manje-više...

Ako hoćeš malo da se otvoriš, možda da uzmaš Ultria Wide, zbog posla, sa 34 dijagonalom... Ovako nešto...

https://gigatron.rs/proizvod/aoc-cu34g4-34-uwqhd-4038986612708

treba mi komplet bezicni tastatura i mis (zicna tastatura mi ne radi posao)

idealno usb+bluetooth povezivanje ili makar mislim da bi to bilo dobro

sta mogu da nadjem do recimo 80 e ili malo vise, a da valja?

17 minutes ago, morgana said:

treba mi komplet bezicni tastatura i mis (zicna tastatura mi ne radi posao)

idealno usb+bluetooth povezivanje ili makar mislim da bi to bilo dobro

sta mogu da nadjem do recimo 80 e ili malo vise, a da valja?

Ja sam zauvek na Logitech K120 + Logitech M185. Wireless verzija K120 je valjda K270.

Za razliku do 80 evra možeš na krempite (ili da štekaš pare za novog miša kad ovaj crkne za 2-3 godine).

2 minutes ago, JozoMujica said:

Ja sam zauvek na Logitech K120 + Logitech M185. Wireless verzija K120 je valjda K270.

Za razliku do 80 evra možeš na krempite (ili da štekaš pare za novog miša kad ovaj crkne za 2-3 godine).

tenks, mozda mogu i tako (jedino sto trosim 2 usb-a ili hub, to mi nije idealno)

idem sutra da pogledam

Ja sam na logitech K540 i M310 setu. Jurio sam bio bluetooth i mogu samo da kažem nemoj nikako A4Tech tastaturu - kupio sam FB35C set, miš je strava, punjiv, radi skroz ok na BT. I imam rapoo neki na drugom kompu koji se ponekad zaglupi ali generalno radi.

Ali BT tastatura... ode u sleep brzo i probudi se na prvi klik, ali ga ne otkuca, i generalno mi je duplicirala neka slova. Na wifi je bolja što se dupliciranja tiče ali što se tiče sleep-a, ne. Tako da obrati pažnju na to.

Ako uzmeš Logitech Unify to je jedan USB za miš i tastuaturu.