September 4, 2025Sep 4 5 minutes ago, morgana said:exchange i sl okosnica sns estetike.Ja ta do tog nivoa zapazanja i razumevanja nisam srecom nikad ni stigla… aktivno izbegavam da gledam sve sto ima veze sa njima…
September 4, 2025Sep 4 Just now, Moonwalker said:Ja ta do tog nivoa zapazanja i razumevanja nisam srecom nikad ni stigla… aktivno izbegavam da gledam sve sto ima veze sa njima…srecna si. sudarim se sa njima na ulici pa ne mogu da ne zapazim.smuci mi se sta god vidim da je in kod bagre. Edited September 4, 2025Sep 4 by morgana
September 4, 2025Sep 4 gresna sam, znam, jer mi je prvi asocijativni hit na armani (i versace) devedesete.to je bila eksplozija, tiha i opasna elegancija i barokni razvrat u odevanju.poz
September 6, 2025Sep 6 On 5. 9. 2025. at 1:10, le petit nicolas said:gresna sam, znam, jer mi je prvi asocijativni hit na armani (i versace) devedesete.to je bila eksplozija, tiha i opasna elegancija i barokni razvrat u odevanju.poz. Mislim da je za tu asocijaciju sa Armanijem vise kriva bezobrazna fejk produkcija)). Versace je zaista bio simbol tog vremena. Meni licno Armani nikad nije bio deo top fashion brendova u smislu pozerstva i tastine, planetarnog pranja novca... Mozda zato sto je on sam pojavom bio umeren. I kad smo vec na ovom topiku, Armani kao jedan od topova, mozda predstavlja najbolja vrata za ulazak u svet pravih italijanskih muskih brendova..i gomile malih sartoria, koje danas uglavnom umiru. Zato je meni Ciro Paone bio jedan od najvecih, posle porodice Atolini.. Nula pozerstva, rafiniranost, otpor industrijskoj produkciji.Italijanska tradicija u najboljem smislu, majstorstva i izrade vrhunskih tkanina .. I napraviti fejk je prakticno nemoguce, makar sto se tice muskog odela. Ciro Paone.
September 8, 2025Sep 8 Svaka cast brate za stil, ali ja ne znam nikoga ko moze da plati 2 soma evra za sako
September 8, 2025Sep 8 42 minutes ago, ultra plasticni said:Svaka cast brate za stil, ali ja ne znam nikoga ko moze da plati 2 soma evra za sako. Ko moze da priusti Armanijevu prvu liniju moze i Kiton ili Cesare Attolini.Postoje i skuplji fashion brendovi, ali tamo se placa mnogo vise ime nego kvalitet. Kiton i Attolini su hand made i to se oseca , to je udobnijr od kosulje.. Od brendova koji imaju dovoljan kvalitet i ne takvu cenu je CARUSO... Oni i onako siju za gomilu mnogo poznatijih brendova. A sto se tice cene, to uvek moze jeftinije. Pogotovo u BG)).. .
January 26Jan 26 1 minute ago, duda said:Dudo, ako ćeš da voajerišeš, sada ti je aktuelan Pitti Uomo, pa imaš beskrajno mnogo sadržaja na YT. Edited January 26Jan 26 by Ras
January 26Jan 26 E dajte predlog za cipele (gore odelo).Sve što imam liči na patike ili da idem na šutku propalih pankera.Nemam pojma kako sada treba da izgledaju...
January 26Jan 26 Koja je boja odela i koja prilika?Ukoliko ti se braon uklapa, pogledaj ove Zara tamnobraon cipele: https://www.zara.com/rs/sr/kozne-cipele-p12404720.html?v1=495680311&v2=2436377Cena je umerena, cipela je šivena.Zbog tamno braon boje i crnog neupadljivog đona, bez kontasnih detalja i bez ikakvih kerefeka, a pošto je od prevrnute kože što joj umanjuje formalnost, vrlo je upotrebljiva i za svakodnevno nošenje.Takođe, oblik cipele je klasičan i bolje izgleda uživo od ove slike na sajtu.
January 26Jan 26 Ukoliko želiš kožne, Avangardia prodaje nekoliko Democrata modela cipela koje se međusobno razlikuju po kvalitetu izrade (đon, način izrade lepljeno/šiveno, unutrašnji materijali...), a kako je aktuelna rasprodaja, sve te cipele imaju vrlo sličnu cenu.Preporučujem ti ove, opet braon: https://www.avangardia.rs/rs/cipele/55794-shoesŠivena cipela, koža i spolja i unutra i opet vrlo upotrebljiva. Jedina mana je donekle kontrasni konac kojim je šivena, ali ništa što se ne može rešiti mazanjem imalinom Avangardia takođe prodaje i Ambitious cipele, koje su ipak više na sportskoj strani, a oblik im je (napred) po pravilu više zaobljen (no špicast).
February 3Feb 3 On 26. 1. 2026. at 22:43, Ras said:Ukoliko želiš kožne, Avangardia prodaje nekoliko Democrata modela cipela koje se međusobno razlikuju po kvalitetu izrade (đon, način izrade lepljeno/šiveno, unutrašnji materijali...), a kako je aktuelna rasprodaja, sve te cipele imaju vrlo sličnu cenu.Preporučujem ti ove, opet braon: https://www.avangardia.rs/rs/cipele/55794-shoesŠivena cipela, koža i spolja i unutra i opet vrlo upotrebljiva. Jedina mana je donekle kontrasni konac kojim je šivena, ali ništa što se ne može rešiti mazanjem imalinom Avangardia takođe prodaje i Ambitious cipele, koje su ipak više na sportskoj strani, a oblik im je (napred) po pravilu više zaobljen (no špicast).E ovako nešto.Mislim treba mi baš formalno, naravno da nisu lakovane baletanke. Hvala, bitno mi je da znam neki oblik, da ne kupim kakve šimike jer se to sada nosi™.A odela, gde to da gledam?Ono, kakvi reveri, koliko dugmića?
February 4Feb 4 17 hours ago, Zaboravan said:E ovako nešto.Mislim treba mi baš formalno, naravno da nisu lakovane baletanke.Hvala, bitno mi je da znam neki oblik, da ne kupim kakve šimike jer se to sada nosi™.A odela, gde to da gledam?Ono, kakvi reveri, koliko dugmića?Da se sada ženim, pazario bih ovo odelo koje je sada na sniženju u Moni: Special prices - Mona Fashion | Mona Fashion - Online ShopSniženje u Zari i Massimo Duttiju je nedavno završeno, mogao si da pronađeš i po neko vuneno odelo po cenama nižim od uobičajenih. Ukoliko je lan opcija, onda pored ova dva imaš i H&M. U Peek and Clopenburg imaš brendirana odela, ali dominira plastika (bez obzira na cenu). Ne znam kako sada stoje stvari u Zekstri, onu su imali standardnu ponudu odela od vune.Ne izmišljaj oko kroja odela, klasičan kroj, eventualno blago sužen, dva, ili tri dugmeta sasvim je svejedno.Ako si stamene građe možeš da razmotriš i dvoredna odela, opet su in, pa na svadbi da igraš kao Bekam, ili Bredić Pitić
February 4Feb 4 1 hour ago, Ras said:Da se sada ženim, pazario bih ovo odelo koje je sada na sniženju u Moni: Special prices - Mona Fashion | Mona Fashion - Online ShopSniženje u Zari i Massimo Duttiju je nedavno završeno, mogao si da pronađeš i po neko vuneno odelo po cenama nižim od uobičajenih. Ukoliko je lan opcija, onda pored ova dva imaš i H&M. U Peek and Clopenburg imaš brendirana odela, ali dominira plastika (bez obzira na cenu). Ne znam kako sada stoje stvari u Zekstri, onu su imali standardnu ponudu odela od vune.Ne izmišljaj oko kroja odela, klasičan kroj, eventualno blago sužen, dva, ili tri dugmeta sasvim je svejedno.Ako si stamene građe možeš da razmotriš i dvoredna odela, opet su in, pa na svadbi da igraš kao Bekam, ili Bredić PitićMa treba mi odelo sada i kada umrem.Mislim imam ja par kom, formalnih. Ali formalno ne mogu da zakopčam pantalone.A više nemam pojma gde... Zextra bila super, cene ok, srede dužinu, nije plastika™