Аврам Гојић Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 a kako se to češlja u tim "kampovima"? ciklonom B?
mustang Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) pobogu serumom istine i poligrafom. Edited March 22, 2016 by mustang
Hella Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 mislim da je gojić eksplodirao i da ga više nećemo videti
kr en Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 mislim da je gojić eksplodirao i da ga više nećemo videti
kr en Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Stvarno skeri. ^_^ Edited March 25, 2016 by kr en
Meazza Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Kako se nas narod uzivi i pokondiri kad ode u beli svet, pa to je cudo jedno. Pre nekih dva meseca u busu slusam nekog "Svedjanina" kako se zali da su se u Svedskoj namnozili raznorazni braon ljudi i ostali cigani i kako "ne mozes Svedjanina nigde da vidis". A mislim se da mu kazem, "a sta si ti, slinavce skrbavi, sa kojim pravom to pricas i kome ti trebas tamo", nego ajde, nisam hteo da se svadjam... Edited March 25, 2016 by IndridCold
Dr Arslanagić Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Kategorizacija imigranata u Evropi je zanimljiv fenomen, koji se značajno menjao u poslednjih 25 godina. Od najgorih, Srbi su postali vrlo poželjni imigranti, makar u percepciji zapadnoevropskih domaćina.
Hella Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Od najgorih, Srbi su postali vrlo poželjni imigranti, makar u percepciji zapadnoevropskih domaćina. +1 zaslugom Borisa Tadića koji je neumorno razašiljao bezbrojne pošiljke lepih slika diljem sveta https://www.youtube.com/watch?v=20W_efrBBv0 Edited March 25, 2016 by Hella
Pontijak Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Kategorizacija imigranata u Evropi je zanimljiv fenomen, koji se značajno menjao u poslednjih 25 godina. Od najgorih, Srbi su postali vrlo poželjni imigranti, makar u percepciji zapadnoevropskih domaćina. hajd i nesto dobro od ovog picvajza po srbe, narocito one mlade koji bi da emigriraju u zapadnu evropu
Hella Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 hajd i nesto dobro od ovog picvajza po srbe, narocito one mlade koji bi da emigriraju u zapadnu evropu ali zapadni kalifat više nije toliko poželjna destinacija kao nekada jer je ruinirana gomilanjem nepismenih ptsp olupina iz trećeg sveta i zato ko hoće user friendly metalik alfagiga biturbo 2000 16v gtlx 4x4 srpske emigrante moraće da im uveća plate za 500% u odnosu na ostalu buraniju i skrati rok za prijem u državljanstvo na nedelju dana i pomeri starosnu granicu na 150 godina tako da i pontijak može da se ufura
Pontijak Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) ali zapadni kalifat više nije toliko poželjna destinacija kao nekada jer je ruinirana gomilanjem nepismenih ptsp olupina iz trećeg sveta i zato ko hoće user friendly metalik alfagiga biturbo 2000 16v gtlx 4x4 srpske emigrante moraće da im uveća plate za 500% u odnosu na ostalu buraniju i skrati rok za prijem u državljanstvo na nedelju dana i pomeri starosnu granicu na 150 godina tako da i pontijak može da se ufura ma neka, hvala, proslo je moje vreme a i da odem savatavale bi me tamosnje policije misleci da sam neki arapin, rom ili tako neki i to samo na osnovu izgleda i pigmentacije pa jos kada vide u dokumentima da sam rodjen u italiji eto osnovane sumnje, matori dzihadista rodjen u evropi, takvi su najgori Edited March 25, 2016 by Pontijak
Korki Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Краљ Јордана Абдулах The Turkish president, Recep Tayyip Erdo?an, “believes in a radical Islamic solution to the problems in the region” and the “fact that terrorists are going to Europe is part of Turkish policy, and Turkey keeps getting a slap on the hand, but they get off the hook”. Intelligence agencies want to keep terrorist websites “open so they can use them to track extremists” and Google had told the Jordanian monarch “they have 500 people working on this”. Israel “looks the other way” at the al-Qaida affiliate Jabhat al-Nusra on its border with Syria because “they regard them as an opposition to Hezbollah”.
Recommended Posts