Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Za sitne pare realno dosta muzike.IMG_4395.jpeg

• Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

Na koznoj zulu narukvici .Kruna se zavrce,svetli vec u polumraku.Lepsi dosta uzivo nego na slici bez moje dlakave ruke i baby sala.

On 8. 8. 2025. at 14:26, zorglub said:

@Guuundogan Spomenuo si sakura sajt, da li si kupovao već preko njih, ili...? Pošto mi je ovo na drool listi otkako je čovek izbacio video:

Ja sam jedan sat kupio preko njih, bilo sve ok, naravno mora sam da platim sve do poslednjeg dinara taksi i ostalog dry

@Time Crisis Jel' se sećaš možda koliko te izašla carina i porez u odnosu na cenu sata? Edip: I poštarina?

Edited by zorglub

9 minutes ago, zorglub said:

@Time Crisis Jel' se sećaš možda koliko te izašla carina i porez u odnosu na cenu sata? Edip: I poštarina?

Ovo je bilo za sat koji sam uzeo pre neki mesec (ovog puta nije Sakura, ali slična lokacija):

FedEx usluga carinjenja iznosi 5520,00 RSD. Ostatak troškova koje možete očekivati pored 5520 RSD, su carina i PDV. U totalu možete očekivati carinu i PDV 30% od ukupne placene vrednosti pošiljke + 5520RSD našu uslugu carinjenja

Naručujte preko DE prevoza.

Da, pričao mi ortak da za te satove odvaljuju od carine. I to ne jebu nikakve dokaze plaćanja nego gledaju najveću cenu koju mogu da nadju po sajtovima.

A ja se sećam da je recimo procedura pre ove eksplozije Ali, Temu ebay naručivanja "zahtevala" da odbiješ da primiš porudžbinu pa onda uložiš u onu Poštu 6 za carinu. Ako primiš i platiš ćao-zdravo...

46 minutes ago, Frank Pembleton said:

Da, pričao mi ortak da za te satove odvaljuju od carine. I to ne jebu nikakve dokaze plaćanja nego gledaju najveću cenu koju mogu da nadju po sajtovima.

Ja sam par puta dosad naručivao i svaki put je bilo prema onom što sam platio i poslao kao dokaz plaćanja. doduše uvek je i bilo preko nekog špeditera

Poslušajte @napadaj

ima firmi na čiju adresu u EU možete da naručite paket i oni vam faktički to prošvercuju u Srbiju. 30% plus 50 evra je mnooogo.

ili zamolite nekog gastosa da to uradi za vas. ručni sat bar nije teško preneti preko granice.

ja sam za kupovinu imao super iskustva sa chrono24. uzeo sam i jedan relativno skup Oris za koji sam uspeo da smanjim cenu za 400 evra i sve je bilo perfektno. sve u EU, pa nema carine i svega toga.

prodaja mi je išla teško. ljudi tražie nerealna smanjenja cena i 4 meseca mi je trebalo da prodam Longines Conquest po ceni koja mi je koliko-toliko ok. sa druge strane, to znači da može lepo da se spusti cena kada se kupuje. definitvno pokušajte sa više prodavaca i cenjkajte se.

Edited by Heaviside

• 2 weeks later...

Povukao sam nogu i narucio dva kineza sad za neke akcije:

72c42df8df.webpScreenshot_2025-08-20-11-53-34-937_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

BB58 i Nomos Tangente kao inspiracije, lepo izgledaju 🙂. Ja izvukao Raketu 24h koju dugo nisam nosio i stavio je na čelničnu narukvicu:

raketa 24h.JPG

• 2 weeks later...

Dobio sam na poklon još jedan G Shock i sad ih imam četiri D

20250831_113015.jpg

G-Shock GG-1000, fino izgleda :)

Stigao San Martin bez carine 😁

Prelep je a na suncu fantazija.

IMG_20250903_095421.jpg

Talijo, meni bi naplatili i za tebe kakav sam baksuz. Za koliko si ga ćapio?