Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

IMG_4665.png

• Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

meni stigao danas najbolji sat na svetu nobles

images?q=tbn:ANd9GcTVb7kU-oD4yN41pVn3lol

@askeladden Pogledaj Boldr satove ako ti se sviđa takvo kućište:

BOLDR_VENTURE_LE_2.jpg?v=1606768167

• 2 weeks later...

Jel imao neko iskustva sa Holzkern satovima? Jesu ovo tvoji asutrijanci @Heaviside ?

11 minutes ago, Profesionalac said:

Jel imao neko iskustva sa Holzkern satovima? Jesu ovo tvoji asutrijanci @Heaviside ?

Ovi sa mermerom (Melodical, Existential, Gifted i slicni da ne idem dalje) nisu losi, samo nemoj drvo, to je za zidne satove sa kukavicom cry nemam pojma kakvi su, prvi put cujem za marku, koji si ti hipster rolleyes

Jeste austrijski, holz znači drvo.

ne bih kupio to, donekle zanimljiv koncept ali uvek sam pre za staaaaare i prave časovničarske proizvođače. automatik im počinje od 500 evra…tissot, citizen, seiko ili neki vintage bi bili moj izbor za te pare

diver sa nh35 ne bih platio 850 usd... no way

1 minute ago, Guuundogan said:

diver sa nh35 ne bih platio 850 usd... no way

Stipso sleep

2 minutes ago, Lancia said:

Stipso sleep

bro, dao sam 200e samo za carinu za sat... kreten da, stipsa ne. povuci rec :P

poenta je da ima milion boljih satova za te pare i da mi je ta "ponuda" dosta rekla o brendu

48 minutes ago, Lancia said:

Ovi sa mermerom (Melodical, Existential, Gifted i slicni da ne idem dalje) nisu losi, samo nemoj drvo, to je za zidne satove sa kukavicom cry nemam pojma kakvi su, prvi put cujem za marku, koji si ti hipster rolleyes

Nemam pojma kako sam naleteo na njih. Drvo nisam razmatrao.. Samo su me privukli dizajnoviTM, ali cena mi je bila dosta jaka za nešto što prvi put čujem, pa rek'o ovde da se raspitam, da li sam nešto propustio. Gifted i Existential sam najviše gledao heart

18 minutes ago, Heaviside said:

Jeste austrijski, holz znači drvo.

ne bih kupio to, donekle zanimljiv koncept ali uvek sam pre za staaaaare i prave časovničarske proizvođače. automatik im počinje od 500 evra…tissot, citizen, seiko ili neki vintage bi bili moj izbor za te pare

Hteo sam obojici da odgovorim, ali mi ne ide baš slaganje ovih quotova i mog teksta na mobu isuse

@Lancia Dugajlijo vrati se malo unazad kupio sam kineze lolol Prezadovoljan sam, snobovi stop!

18 minutes ago, Moća said:

@Lancia Dugajlijo vrati se malo unazad kupio sam kineze lolol Prezadovoljan sam, snobovi stop!

Je l ti imaš Bombino 38 mm i koji?

Po sećanju, onaj stariji, ali mi pretraga nešto nije išla.

7 minutes ago, Moća said:

To je jedino vazno ) btw, ja vise volim ovu drugu formu satova, kao sto je taj Seestern.

Inace imam drugara u Becu, koji voli te sportske kao i ti, samo kupuje Rolex i Omegu iz hobija pravi i biznis, ne nosi ih nikad. Seemaster Omega zeleni mi se svideo, ali naravno u zivotu to ne bih ni kupio ni nosio.

Moj je Navigare (s koznom narukvicom) i stavio sam ga na ruku tri puta

NA261_01-Navigare-Carloforte_6cd3641c-f6

19 minutes ago, Ras said:

Je l ti imaš Bombino 38 mm i koji?

Po sećanju, onaj stariji, ali mi pretraga nešto nije išla.

IMG_20251029_181015.jpg

1 hour ago, Lancia said:

To je jedino vazno ) btw, ja vise volim ovu drugu formu satova, kao sto je taj Seestern.

Inace imam drugara u Becu, koji voli te sportske kao i ti, samo kupuje Rolex i Omegu iz hobija pravi i biznis, ne nosi ih nikad. Seemaster Omega zeleni mi se svideo, ali naravno u zivotu to ne bih ni kupio ni nosio.

Moj je Navigare (s koznom narukvicom) i stavio sam ga na ruku tri puta

NA261_01-Navigare-Carloforte_6cd3641c-f6

Nevezano kakav je sat, i to što je ja to ne bi nosio, ali jbga što ga imam onda?

Mislim možda je poklon, to je druga stvar onda...