July 15, 2025Jul 15 Pa i nakit kad kupuješ nećeš valjda mesing da platiš po ceni zlata.Od ova dva defitivno skagen, ovaj armani je krindž i malkice prevelik. @fillex lepo sročio, vuče malo na junghans ili nomos. Metni ga na milaneze i može da prođe. Dobra ti je veličina.
July 15, 2025Jul 15 Narucen Skagen. Ja sam se odmah zaljubio kako sam ga stavio na ruku. Uopste nije tako neziva boja kao sto deluje na slikama a ima taj neki dizajn koji moze da prodje od elegancije do skroz casual setupa.Hvala za savete! Edited July 15, 2025Jul 15 by Shan Jan
July 15, 2025Jul 15 Popular Post Za te pare, ako mora u toj prodavnici, festina dajver… krsten satInace, kod mene new… JDM
July 15, 2025Jul 15 Just now, Milošica said:@Shan JanJel možeš i za mene da naručiš jedan i ti da platiš?Odakle ti da sam i ovaj platio ja?
July 15, 2025Jul 15 Just now, Shan Jan said:Odakle ti da sam i ovaj platio ja? Onda još bolje, platiš samo jedan.
July 15, 2025Jul 15 27 minutes ago, Shan Jan said:Narucen Skagen. Ja sam se odmah zaljubio kako sam ga stavio na ruku. Uopste nije tako neziva boja kao sto deluje na slikama a ima taj neki dizajn koji moze da prodje od elegancije do skroz casual setupa.Hvala za savete!Mission accomplished bravo drugari Na stranu opravdan hejt prema modnim satovima, bilo bi baš krindž da onaj Emporio Armani logo vrišti na kompjuterašu. Kad biraš nakit gleda se i kontekst, kako se uklapa u ostale stvari koje nosiš i ličnost. Možda malo greota što nisi za budžet uzeo nešto klasu iznad, ali sviđa se i meni minimalistički Skagen. Bitno je da ti se sviđa.
July 17, 2025Jul 17 Stigla mi jubilee narukvica sa alija za Seiko 5 SNK80x, nabacio je na svoj SNK807. Nije baš savršena, ali radi posao.
July 21, 2025Jul 21 Retko posećujem temu jer ja sam casio-citizen-seiko lvl.Hamilton ako nađem žrtvu da donese. @fillex odlično, ja bih probao i sa par nato straps baš leže tom satu.
July 21, 2025Jul 21 Isprobavao sam malog Seika ranije i sa nato strapovima - lepo mu leže, samo što onda sat dobije na debljini, što baš i ne odgovara mojoj tankoj ruci.
July 22, 2025Jul 22 Pre neki dan sam s Aliija naručio cheapo MN kaiševe za moje cheapo digitalne i analogne quartzeve:Single pass su, ali i blago elastični, pa kažu da nisu baš za teže satove, ali jedinog takvog ionako ne nameravam da skidam s narukvice. @fillex Da li si možda već probao ovako nešto?
July 22, 2025Jul 22 16 hours ago, Zaboravan said:Retko posećujem temu jer ja sam casio-citizen-seiko lvl.Ja sam Casio-Orient-Chinese level, kakve veze ima?
July 22, 2025Jul 22 42 minutes ago, zorglub said:Ja sam Casio-Orient-Chinese level, kakve veze ima?Ma nema nikakve, nego obično kada sam bacio pogled na temu bila neka teška artiljerija™ koja me ne zanima
July 22, 2025Jul 22 1 hour ago, zorglub said:Pre neki dan sam s Aliija naručio cheapo MN kaiševe za moje cheapo digitalne i analogne quartzeve:Single pass su, ali i blago elastični, pa kažu da nisu baš za teže satove, ali jedinog takvog ionako ne nameravam da skidam s narukvice. @fillex Da li si možda već probao ovako nešto?Nisam, ali deluju zanimljivo skroz. Možda uzmem neki za probu, mada ne znam na šta bi ih stavio. Tj znam, imam jedan Timex Weekender 38mm, za njega dušu dalo.