October 29, 2025Oct 29 Just now, Frank Pembleton said:Nevezano kakav je sat, i to što je ja to ne bi nosio, ali jbga što ga imam onda?Mislim možda je poklon, to je druga stvar onda...Poklon, naravno. Nemam naviku da nosim nista na ruci ili oko vrata. Satove inace volim, kao ukrasnu ili korisnu stvar, ali samo na tudjoj ruci.
October 30, 2025Oct 30 Jel neko probao da uradi ili ima iskustva sa graviranjem neke posvete na satu?I da li je to uopšte "bezbedno" po sam sat?
October 31, 2025Oct 31 To je klasika, odeš do gravera i uradiš... Isto kao kad se na pločicu od zlata gravira nešto, samo moraš tražiti gravera koji to radi sa tankom iglom, to ne rade ovi graveri/pečatoresci...
October 31, 2025Oct 31 47 minutes ago, stajebrebilo said:To je klasika, odeš do gravera i uradiš... Isto kao kad se na pločicu od zlata gravira nešto, samo moraš tražiti gravera koji to radi sa tankom iglom, to ne rade ovi graveri/pečatoresci...Vidim i da neki od ovih što prodaju satove imaju to kao uslugu, cenim da oni "znaju šta rade"...
April 12Apr 12 Jel ima smisla dati 200 eur za ovo? Mozda mogu da se cenjkam, ali ne znam vrednost ni otprilike.
April 12Apr 12 Imam jedan Citizen koji ne nosim godinama jer sam se navukao na Garmina Fenix 7, mislim da imam i originalnu kutiju negdje.
April 12Apr 12 1 hour ago, Seabass said:Imam jedan Citizen koji ne nosim godinama jer sam se navukao na Garmina Fenix 7, mislim da imam i originalnu kutiju negdje.Lep ti ovaj Citizen. 1000 evra novi Garmin, kuku
April 12Apr 12 2 minutes ago, Lancia said:Lep ti ovaj Citizen. 1000 evra novi Garmin, kuku Sad bas gledam, kupio sam ga 2017 za £159, sad je £279. Mogao bih ga prodati na ebay za £150-200, sto ce se najvjerovatnije desiti. Imam i originalni strap i kutiju. Trazeci kutiju nadjoh u fijoci i jedan Casio G-Shock i Police naocale. Sve godinama zaboravljeno.Fenix 7 nije toliko. Ja sam ga kupio pred kraj 2023 za manje od £400. Meni bolji ne treba za sad.
April 12Apr 12 6 hours ago, Module said:Jel ima smisla dati 200 eur za ovo? Mozda mogu da se cenjkam, ali ne znam vrednost ni otprilike.Ovaj model iskreno nisam nikada video. Mislim da su "standardni" ana-digi-temp, ovakvi:sada oko 200$/€ novi. Mislim da se još samo ovaj model (u sijaset boja i kolaboracija) danas pravi. Možda neki JDM, eto.
April 12Apr 12 4 hours ago, Seabass said:Sad bas gledam, kupio sam ga 2017 za £159, sad je £279. Bio je do juce nov za £150https://www.hotukdeals.com/deals/citizen-red-arrows-ecodrive-watch-4863789
April 12Apr 12 7 minutes ago, jms_uk said:Bio je do juce nov za £150https://www.hotukdeals.com/deals/citizen-red-arrows-ecodrive-watch-4863789Hm, kad kliknes na link kaze £165 Sold OutSvejedno, nije mi o glavu. Mogu ga ponekad i pronosati, sad je na njemu neki nato strap, izgleda cool. Jedina mana je sto mi ne broji korake i spratove.