Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

3 hours ago, zorglub said:

@ Izvini što sam hejter, ali očigledno je prevelik ovaj Edifice za tebe. Takođe nisam ljubitelj farbanih kućišta, ali hej - ako se tebi sviđa, who tf am I da kažem drugačije?

Ma nije, na slici indeed izgleda džombasto ja bih rekao da je neke normalne veličine i izgleda na ruci, možda mi je tanji zglob ali ruka baš i nije ipak imam 185 i 95 kg mišića, suvih rolleyes

• Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

2 hours ago, Prežihov Voranc said:

izgleda da su van mode satovi manjih dimenzija
baš je mali izbor solidnih i povoljnih satića ispod 40 mm

Rekao bih da je baš suprotno, doduše možda se ponegde i zadržao taj užasni trend oversized satova iz prve decenije ovog veka. Možda zavisi od toga kakve satove gledamo.

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Citizen je EcoDrive odneo ga kod onog sajdžije na Zelenjaku on ga popravio posle godinu dana stao odneo ga opet kod njega on rekao da je mehanizam pokvaren i da je "gotov"...

Nisam imao živaca da se sa njim raspravljam u tom trenutku.

Prva popravka je bila zamena te punjive baterije...

Nemoj me držati za reč, ali mislim da nema puno toga što časovničar može uraditi na kvarcnom mehanizmu, tako da ako je Kostić-Dojčinović (pretpostavljam da je on u pitanju) rekao da više ne može ništa, sasvim je verovatno da niko ne može. Lik je popravio neke vintage satove koje niko u Beču nije hteo da pipne npr.

Probaj da izguglaš koliko bi koštao nov mehanizam.

2 hours ago, zorglub said:

Rekao bih da je baš suprotno, doduše možda se ponegde i zadržao taj užasni trend oversized satova iz prve decenije ovog veka. Možda zavisi od toga kakve satove gledamo.

u rangu za uboge se zadržao
valjda kao kompenzacija za jeftinocu,
kad je već dzabaka bar da izbija oči

hteo uzeti neki čija se cena meri desetinama evra, da bude neupadljiv, vizuelno kulturan, čitljiv
razlog kupoovine, da se odviknem od hvatanja za telefon u svrhu gledanja provere vremena

i biti star, a biti mlad!
biti decentan a siromašan

10 hours ago, zorglub said:

Nemoj me držati za reč, ali mislim da nema puno toga što časovničar može uraditi na kvarcnom mehanizmu, tako da ako je Kostić-Dojčinović (pretpostavljam da je on u pitanju) rekao da više ne može ništa, sasvim je verovatno da niko ne može. Lik je popravio neke vintage satove koje niko u Beču nije hteo da pipne npr.

Probaj da izguglaš koliko bi koštao nov mehanizam.

Ma naravno on mi je rekao otprilike: Mehanizam je otišao, možda ste vezani za ovaj sat, ali pitanje je da li ima smisla da se radi dalje...

Od mene sve preporuke za Kostića, vrlo sam zadovoljan uslugom. Korektan, sve kaže kako je, ne radi na svoju ruku bez da mu klijent potvrdi.

A za kulturan sat ispod 100 EUR, možda na oglasima pojuriti neki Timex Weekender 38mm polovan. Ili ako su digitalci u opticaju, neki od klasičnih Casio varijanti (A158, A168 i slično).

Ume povremeno da naleti neka lepa mala Raketa za ok novac, ali tu treba računati na trošak servisa.

Solar ,radio signal za cuvanje vremena,metalna narukvica.Dal svetli u mraku?Onda perfektan beater.

Za daily cheapo beater ne znam postoji li bolja kupovina od:

Nekih €30 na akcijama, i sam vrebam plavog. Čelično kućište, screw down leđa i krunica, safir. Nije solar, ali ako se ikada pokvari, Seiko VH31 sa sweeping sekundarom verovatno košta oko $7.

300 e na popustu

Da li ili ne.Slaze mi se uz ochi

samo "materijal" verovatno kosta vise tako da...

23 hours ago, Guuundogan said:

samo "materijal" verovatno kosta vise tako da...

Narucio.Resio sam za 50. lep sat da uzmem,bice par godina ranije.

Lako je vama... Druge žene preturaju muževima po džepovima, telefonima.

Meni moja po fioci gde držim satove. sad

@Guuundogan Spomenuo si sakura sajt, da li si kupovao već preko njih, ili...? Pošto mi je ovo na drool listi otkako je čovek izbacio video:

Nisam, ali svuda vidim samo preporuke za taj sajt. Proveri pre narucivanja cime mogu da salju. Ako je dhl ili fedex odrace te carina/pdv kao i mene. Ja sam kupovao preko chrono24 aplikacije direktno i iako su imali u ponudi japan post kasnije su me obavestili da ne moze, a vec sam bio zagrizen za sat i nije bilo mogucnosti za nazad :D