Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ajme koliko je dobar novi cifer

S001b8573cecd4d0c9bb60df4464c371dP.jpg

S4e2999bac4904c229474a41a95c5713cG.jpg

• Replies 1.6k
  • Views 169.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Problem narukvice, odnosno kopče je rešen! ImgBB narukvica hosted at ImgBB Image narukvica hosted on ImgBB Pronašao sam na KP narukvicu donora, za koju ni ja iz ove daljine, a ni prodavac nismo mogli

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• Stigla prinova 

Posted Images

Razmisljam da uzmem neki San Martin samo ne znam koji.

Ja imam ponudu za neki Seiko Perpetual quartz

Za 100€ u očuvanom stanju...

IMG_3068.jpeg

28 minutes ago, Moća said:

Razmisljam da uzmem neki San Martin samo ne znam koji.

Jel' bi ti doneo neko, ili...?

@zorglub

Nemam nikog u Kini narucio bi preko Alija.

Edited by Moća

Aha, ok, spreman si dakle na carinu.

Nadam se da ce proci bez 😁 desavalo se ranije sa drugim stvarima.

4 hours ago, Frank Pembleton said:

IMG_3068.jpeg

Ja sam fan Seiko quartz satova, iako nemam nijedan. Pre nego da uzmem citizen , zesce sam se nalozio na grand seiko ali mi je 2000e jednostavno previse. Ovaj konkretno mi se ne svidja, ali o ukusima naravno ne treba…. gmt funkcija je nesto sto treba samo ljudima koji putuju po razlicitim vremenskim zonama ili mozda koji imaju nekog negde u svetu pa im je bitno koliko je tamo sati. Perpetual kalendar ako se razdesi malo je zeznuto da se resetuje ali nije neizvodljivo. Pouzdane su to masine i ako ti se svidja, nikakva je to para za taj sat.

Evo da ne kažete Milan samo smartwatch, stavio sam ga posle ko zna koliko i ne skidam ga tri dana, zaboravio sam koliko mi se sviđa

PXL_20250802_140235900.jpg

2 hours ago, Guuundogan said:

Ja sam fan Seiko quartz satova, iako nemam nijedan. Pre nego da uzmem citizen , zesce sam se nalozio na grand seiko ali mi je 2000e jednostavno previse. Ovaj konkretno mi se ne svidja, ali o ukusima naravno ne treba…. gmt funkcija je nesto sto treba samo ljudima koji putuju po razlicitim vremenskim zonama ili mozda koji imaju nekog negde u svetu pa im je bitno koliko je tamo sati. Perpetual kalendar ako se razdesi malo je zeznuto da se resetuje ali nije neizvodljivo. Pouzdane su to masine i ako ti se svidja, nikakva je to para za taj sat.

Sve ove zamerke mi je napomenuo i prodavac (nekad smo radili zajedno pa mu nije cilj da mi "uvali", a i meni je glupo da mi ga daje džabe) i rekao mi da razmislim i da "nije nužda".

Meni crkao pre godinu jedan sitizen i već gledam druge satove, ovo mi ipak dobra cena...

8 hours ago, Frank Pembleton said:

To što se meni sat ne sviđa na stranu, o kupovini treba da odlučiš samo ti, ali meni je ovo previše komplikovano za jedan kvarc, i pitanje je koliko časovničara će želeti da se aka s ovakvim setovanjem pri najobičnijoj zameni baterije, i za koju cenu:

Osim ukoliko ne želiš sam da se zanimaš, onda super.

Koji Citizen se pokvario, da li si pokušao da ga odneseš na popravku?

@Mil@n Izvini što sam hejter, ali očigledno je prevelik ovaj Edifice za tebe. Takođe nisam ljubitelj farbanih kućišta, ali hej - ako se tebi sviđa, who tf am I da kažem drugačije?

1 hour ago, zorglub said:

@Mil@n Izvini što sam hejter, ali očigledno je prevelik ovaj Edifice za tebe. Takođe nisam ljubitelj farbanih kućišta, ali hej - ako se tebi sviđa, who tf am I da kažem drugačije?

izgleda da su van mode satovi manjih dimenzija
baš je mali izbor solidnih i povoljnih satića ispod 40 mm

1 hour ago, zorglub said:

To što se meni sat ne sviđa na stranu, o kupovini treba da odlučiš samo ti, ali meni je ovo previše komplikovano za jedan kvarc, i pitanje je koliko časovničara će želeti da se aka s ovakvim setovanjem pri najobičnijoj zameni baterije, i za koju cenu:

Osim ukoliko ne želiš sam da se zanimaš, onda super.

Koji Citizen se pokvario, da li si pokušao da ga odneseš na popravku?

Citizen je EcoDrive odneo ga kod onog sajdžije na Zelenjaku on ga popravio posle godinu dana stao odneo ga opet kod njega on rekao da je mehanizam pokvaren i da je "gotov"...

Nisam imao živaca da se sa njim raspravljam u tom trenutku.

Prva popravka je bila zamena te punjive baterije...

@ izgleda da su van mode satovi manjih dimenzija D

Ali ih ima, kad smo vec kod seiko quartza…

Seiko Dolce SACM171

image.png

Mehanizam je 8J41, ako nekog zanima stvarno vredi procitati o istom, grand seiko level HAQ

Ja sam ozbiljno zagrizao, za nekih 300ak dolara na sakura sajtu ali sam na kraju ipak odustao zbog 33,5 mm i kaisa koji je 17 mm…

Bombonica koju cu verovatno jednog dana kupiti makar da posedujem ovaj mehanizam

Edited by Guuundogan

33 minutes ago, Guuundogan said:

image.png

Bolje mali i jednostavan nego veliki a nepregledan