Jump to content
IGNORED

Vegetarijanci

MarlaSinger

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

26

• hattori

21

• MarlaSinger

20

• henrik larsson

15

Posted

Koliki topic o vegeterijancima a ni jedan recept. Treba da spremim par jela tj večeru za drugaricu koja je vegeterijanka. Dobiće gibanicu bez jaja (ni jaja ne smeju), kaprese salatu, šopsku i prženo povrće sa pirinčem. Razmišljala sam da stavim i nešto s mesom, za nas ostale, al sam odustala, ne mogu da pamtim u šta sam dodala meso, u šta jaje, a gde nema ničega. Sad kad gledam ovaj spisak, nešto mi baš i ne pasuje jedno s drugim, al nećemo ostati gladni.Za dezert - voćna salta.

Posted
Koliki topic o vegeterijancima a ni jedan recept.
Proveri inbox u ovih par meseci, ostavili smo ti bar 125 recepata na PM. Kad ne jedeš meso, postaneš vidovit.
Posted
Proveri inbox u ovih par meseci, ostavili smo ti bar 125 recepata na PM. Kad ne jedeš meso, postaneš vidovit.
Nađoh vas na receptima bez mesa. Ovo je neki filozofski topic.
  • 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Srecan dan vegeterijanca u Srbiji!

• 4 weeks later...
Posted

procitala ceo topik :Dneko je pitao za recepte - pun je internet recepata, mada ne znam koliko je od tih sastojaka dostupno u srbiji. jedno mesto koje se meni svidja jer linkuje dosta drugih blogova je ieatgrass.com inace moram da kazem da ja nikad nisam naletela na 'agresivne' vegetarijance/vegane, samo na 'agresivne' mesozdere. kad sam ja imala vegetarian fazu, jedan deo familije je prestao da me terorise sa "ali zasto?!?!?! zasto?!?!?!" pri svakom obroku tek kad sam jedom ustala u pola rucka i rekla da ja vise necu da jedem i da ce tako biti i u buducnosti kad god mi pomenu "zasto!!!!!". valjda je u srba jedino gore od nejedenja mesa to da neces da jedes nista, to nam je fundamentalni strah.videla sam da se pominjala i China study. ovaj blog ima dosta o tome (sa vrlo kriticke strane).