Čutura Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 adapter=transformator ili onaj gedzet u koji gurnes original viljusku da bi mogao da ukljucus u srpsku uticnicu?
Feindouno Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Voltage converter pise, jebem li ga, nije to moja disciplina.
Аврам Гојић Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 da, to je to...onda je nesto drugo, mozda prasina u motoru.
halloween Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 lep :) a čemu služi ovaj drugi objekat? To je masat za oštrenje noževa. Sigurno nisi obratila pažnju- to je alat svakog mesara, istovremeno oštri nož i priča sa mušterijom.
Singer Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 valjalo bi malo kupit po neku serpu, tavu, tiganj al' ovog puta sa kapitalnim investiranjem... gde da nadjem jezivo dobre/kvalitetne? cena me nece odbiti ako opravdava izradu.
nenad Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 a njemacke WMF? ja imam par komada WMFovog posudja (koje sam dobio kao poklon pri useljenju) i zaista sam zadovoljan. samo su to zaista ozbiljne cifre u pitanju.
Singer Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 ja imam par komada WMFovog posudja (koje sam dobio kao poklon pri useljenju) i zaista sam zadovoljan. samo su to zaista ozbiljne cifre u pitanju. znam... al' kad ti rodjeni roditelji daju savet da pri kupovini posudja ne stedis... wtf?? doduse, setih se da sam u roditeljskoj kuci citavog zivota jeo iz istih serpi, lonaca, tiganja itd. valjda je rec o zivotnoj investiciji? realno, moje momacko posudje (a i zeninino) nije, vise - manje, za upotrebu. kako i da bude kad je dobijano uz 5kg praska, kao i na poklon od neukih prijatelja za tadasnja useljenja :)
nenad Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 znam... al' kad ti rodjeni roditelji daju savet da pri kupovini posudja ne stedis... wtf?? doduse, setih se da sam u roditeljskoj kuci citavog zivota jeo iz istih serpi, lonaca, tiganja itd. valjda je rec o zivotnoj investiciji? realno, moje momacko posudje (a i zeninino) nije, vise - manje, za upotrebu. kako i da bude kad je dobijano uz 5kg praska, kao i na poklon od neukih prijatelja za tadasnja useljenja :) dobro su ti rekli, ako ti nije zao para kupi wmf. sad jbg ne znam kakve su njihove cenu u bg-u spram inostranstva.
Frank Pembleton Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 dobro su ti rekli, ako ti nije zao para kupi wmf. sad jbg ne znam kakve su njihove cenu u bg-u spram inostranstva. Ja pokusao na netu da nadjem i nasao da ih drzi neki sun, moon & stars.Cini mi se da sam nekad zijao u njihov izlog u Nusicevoj i da su ujedali sa cenama nekog posudja.E vrljajuci po sajtu videh da je vlasnik prva pomocnica Vuciceva kada je bio ministar informisanja Dusanka Djogo Antonovic...
Prospero Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Cene su kao zepter, 200€ + za serpe od 2l, tako nesto. by TT via Nokia
Frank Pembleton Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Cene su kao zepter, 200€ + za serpe od 2l, tako nesto. by TT via Nokia Pa kad sam video vlasnicu, shvatio sam da ce da klepaju...
Recommended Posts