Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

Imam adapter al ne djeluje da mu je pomogao.

adapter=transformator ili onaj gedzet u koji gurnes original viljusku da bi mogao da ukljucus u srpsku uticnicu?

Voltage converter pise, jebem li ga, nije to moja disciplina.

da, to je to...onda je nesto drugo, mozda prasina u motoru.

lep :)

a čemu služi ovaj drugi objekat?

To je masat za oštrenje noževa. Sigurno nisi obratila pažnju- to je alat svakog mesara, istovremeno oštri nož i priča sa mušterijom.

• 4 weeks later...

valjalo bi malo kupit po neku serpu, tavu, tiganj al' ovog puta sa kapitalnim investiranjem... gde da nadjem jezivo dobre/kvalitetne?

cena me nece odbiti ako opravdava izradu.

inoks serpe metalac?! 

a njemacke WMF?

a njemacke WMF?

ja imam par komada WMFovog posudja (koje sam dobio kao poklon pri useljenju) i zaista sam zadovoljan. samo su to zaista ozbiljne cifre u pitanju.

ja imam par komada WMFovog posudja (koje sam dobio kao poklon pri useljenju) i zaista sam zadovoljan. samo su to zaista ozbiljne cifre u pitanju.

znam... al' kad ti rodjeni roditelji daju savet™ da pri kupovini posudja ne stedis... wtf??

doduse, setih se da sam u roditeljskoj kuci citavog zivota jeo iz istih serpi, lonaca, tiganja itd.

valjda je rec o zivotnoj investiciji? realno, moje momacko posudje (a i zeninino) nije, vise - manje, za upotrebu. kako i da bude kad je dobijano uz 5kg praska, kao i na poklon od neukih prijatelja za tadasnja useljenja :)

znam... al' kad ti rodjeni roditelji daju savet™ da pri kupovini posudja ne stedis... wtf??

doduse, setih se da sam u roditeljskoj kuci citavog zivota jeo iz istih serpi, lonaca, tiganja itd.

valjda je rec o zivotnoj investiciji? realno, moje momacko posudje (a i zeninino) nije, vise - manje, za upotrebu. kako i da bude kad je dobijano uz 5kg praska, kao i na poklon od neukih prijatelja za tadasnja useljenja :)

dobro su ti rekli, ako ti nije zao para kupi wmf. sad jbg ne znam kakve su njihove cenu u bg-u spram inostranstva.

inoks serpe metalac?!

+1

dobro su ti rekli, ako ti nije zao para kupi wmf. sad jbg ne znam kakve su njihove cenu u bg-u spram inostranstva.

Ja pokusao na netu da nadjem i nasao da ih drzi neki sun, moon & stars.Cini mi se da sam nekad zijao u njihov izlog u Nusicevoj i da su ujedali sa cenama nekog posudja.E vrljajuci po sajtu videh da je vlasnik prva pomocnica Vuciceva kada je bio ministar informisanja Dusanka Djogo Antonovic...

Cene su kao zepter, 200€ + za serpe od 2l, tako nesto.

by TT via Nokia

Cene su kao zepter, 200€ + za serpe od 2l, tako nesto.

by TT via Nokia

Pa kad sam video vlasnicu, shvatio sam da ce da klepaju...