I*m with the pilots Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 2 hours ago, Zverilla said: Nelepljivi tiganji ne vole mašinu za sudove (ja imam Tefal i isto moram da ga perem ručno). Možda su ti zato crkavali već posle godinu dana Ova tri su svi navodno bili podesni za mašinu (stajalo u opisu) i naravno da uvek sve dobro sperem sa njega onom mekanom četkom za te svrhe, ali moguće je da ih uprkos tome svemu mašina sredi. Zato smo sad uzeli taj neki iz Ikee i peremo ga ručno
askeladden Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 https://no.gorenje.com/produkter/gastronomi/komfyrer/COOKER-FR6A4A-CEG42-EC9617X-GOR/p/000000000000734326 ima li ko i vredi li ?
Fakundo Sava Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 DA li zna neko kakvo je ovo čudo? Nisam planirao da kupim ali mi skrenulo pažnju dizajnom Ono malo stranih ocena je pozitivno ,cena ja sa ovim popustom normalna ,može da se spremaju još neke stvari osim pizze .... Kako nisam kupio ništa za crni petak bacio bi pare makar na to
maheem Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 2 hours ago, Fakundo Sava said: DA li zna neko kakvo je ovo čudo? Nisam planirao da kupim ali mi skrenulo pažnju dizajnom Ono malo stranih ocena je pozitivno ,cena ja sa ovim popustom normalna ,može da se spremaju još neke stvari osim pizze .... Kako nisam kupio ništa za crni petak bacio bi pare makar na to Crni petak je sledeci petak.
aram Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 2 minutes ago, maheem said: Crni petak je sledeci petak. ovde kod mene je black week, od danas krenuli...
Fakundo Sava Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Tako je bilo prošle godine black week ,kada je došao petak nije bilo nikakvih dodatnih popusta ,što se prodalo prodalo Barem online,po tržnim centrima ne idem 1
maheem Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Just now, Fakundo Sava said: Tako je bilo prošle godine black week ,kada je došao petak nije bilo nikakvih dodatnih popusta ,što se prodalo prodalo Barem online,po tržnim centrima ne idem Mislio sam da si pobrkao datume, sorry
munze Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 13 minutes ago, aram said: ovde kod mene je black week, od danas krenuli... ovde krecu od ponedeljka, 5 dana
askeladden Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Ja i dalje snajperisem za nekim sporetom .U Petak krecem u poteru
mraki Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Glup sam i ne umem sa ovim lepo da izgnječim krompir, a nigde da nadjem onu klasičnu rešetku kao što sam imao ranije a da je od nerdjajućeg čelika i ne košta besmisleno mnogo. Sad svi imaju samo ovakve. Dobro, imaju i prese ali to mi već deluje kao nepotrebno komplikovanje.
askeladden Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 2 minutes ago, mraki said: Glup sam i ne umem sa ovim lepo da izgnječim krompir, a nigde da nadjem onu klasičnu rešetku kao što sam imao ranije a da je od nerdjajućeg čelika i ne košta besmisleno mnogo. Sad svi imaju samo ovakve. Dobro, imaju i prese ali to mi već deluje kao nepotrebno komplikovanje. Ikea
Recommended Posts