kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Znači ti zapravo imaš loše iskustvo? Kolika je zapremina tog tvog? I koliko para? ... Shiit has hit the fan ne znam m3 fotke i cenu dobijaš sutra
Azdaja Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Gde kupiti rernu i aspirator i šporet Jel.i to ima od madjara ili da jurim Tehnomaniju i Win Winove :'(
renne Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 6 hours ago, Azdaja said: Gde kupiti rernu i aspirator i šporet Jel.i to ima od madjara ili da jurim Tehnomaniju i Win Winove :'( samo BC Group 2 1
Lezilebovich Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 On 5.5.2022. at 7:43, renne said: samo BC Group Sto, zbog cene ili usluge ili ... ?
renne Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 i cena, i usluga, i besplatna dosava i unošenje stvari u stan 2
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) On 4.5.2022. at 20:08, Frank Pembleton said: Znači ti zapravo imaš loše iskustvo? Kolika je zapremina tog tvog? I koliko para? slow cooker fagor eve ga mislim da je 10k pristupačna cena za pravog ljubitelja sporog kuhanja e besplatna dostava uključena u cenu Edited May 7, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
steins Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 ljudi, treba mi savet - plčaniram kupovinu friteze pa mi zapala za oko ova na vruć vazduh - imate li savet oko toga koju da kupim i vredi li?
askeladden Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 55 minutes ago, steins said: ljudi, treba mi savet - plčaniram kupovinu friteze pa mi zapala za oko ova na vruć vazduh - imate li savet oko toga koju da kupim i vredi li? Neam to sokocalo ali bukvalno svi koje znam da su kupili su bas zadovoljni.Philips sigurica dobar,ali ima sigurno i drugih mozda jeftiniji koji su jednako ok.Neki tvrde da je bolje uzeti one sa unutrsanjom posudom od metala,a ne silikon/plastike,teflon zbog materijal koje mogu da se oslobode kod visokih temp.
Valk Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ima li neko ovaj tiganj? Kakav je ovo premaz i šta mislimo o ceni? https://www.vitapur.rs/tiganj-rosmarino-pourcook-28-cm @aram?
aram Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 ILAG radi običan teflonski premaz i neki kao kombinovani teflon-keramika za koji tvrde da je isto teflon. U svakom slučaju mislim da je ovo neopravdano skupo... bar ovde ima teflonskih za mnogo manje pare, npr. u METRO-u. Plus je što izgleda da može u rernu, ali i to treba proveriti koju temp. izdržava. 1
Valk Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Hvala, nije za mene, samo posredujem oko info.
aram Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 26 minutes ago, Valkyrie said: Hvala, nije za mene, samo posredujem oko info. Malo sam pogledao, max temp 180 C 1
Recommended Posts