May 4, 20222 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Znači ti zapravo imaš loše iskustvo? Kolika je zapremina tog tvog? I koliko para? ... Shiit has hit the fan ne znam m3 fotke i cenu dobijaš sutra
May 4, 20222 yr Gde kupiti rernu i aspirator i šporet Jel.i to ima od madjara ili da jurim Tehnomaniju i Win Winove :'(
May 5, 20222 yr 6 hours ago, Azdaja said: Gde kupiti rernu i aspirator i šporet Jel.i to ima od madjara ili da jurim Tehnomaniju i Win Winove :'( samo BC Group
May 7, 20222 yr On 4.5.2022. at 20:08, Frank Pembleton said: Znači ti zapravo imaš loše iskustvo? Kolika je zapremina tog tvog? I koliko para? slow cooker fagor eve ga mislim da je 10k pristupačna cena za pravog ljubitelja sporog kuhanja e besplatna dostava uključena u cenu Edited May 7, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
May 21, 20222 yr ljudi, treba mi savet - plčaniram kupovinu friteze pa mi zapala za oko ova na vruć vazduh - imate li savet oko toga koju da kupim i vredi li?
May 21, 20222 yr 55 minutes ago, steins said: ljudi, treba mi savet - plčaniram kupovinu friteze pa mi zapala za oko ova na vruć vazduh - imate li savet oko toga koju da kupim i vredi li? Neam to sokocalo ali bukvalno svi koje znam da su kupili su bas zadovoljni.Philips sigurica dobar,ali ima sigurno i drugih mozda jeftiniji koji su jednako ok.Neki tvrde da je bolje uzeti one sa unutrsanjom posudom od metala,a ne silikon/plastike,teflon zbog materijal koje mogu da se oslobode kod visokih temp.
September 7, 20222 yr Ima li neko ovaj tiganj? Kakav je ovo premaz i šta mislimo o ceni? https://www.vitapur.rs/tiganj-rosmarino-pourcook-28-cm @aram?
September 7, 20222 yr ILAG radi običan teflonski premaz i neki kao kombinovani teflon-keramika za koji tvrde da je isto teflon. U svakom slučaju mislim da je ovo neopravdano skupo... bar ovde ima teflonskih za mnogo manje pare, npr. u METRO-u. Plus je što izgleda da može u rernu, ali i to treba proveriti koju temp. izdržava.
September 7, 20222 yr 26 minutes ago, Valkyrie said: Hvala, nije za mene, samo posredujem oko info. Malo sam pogledao, max temp 180 C