Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ovo je prodaje kao šerpa za mašinu i za te pare i bolje da jeste. Da je neki sistemski feler pa da se pojavi na svemu, ali ovako... Plus što mi to tako godinama rabimo. Ništa tu inače nije ni ogrebano. Videću da uslikam.
bradilko Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 crce ketler od 7 ljeta..gorenje. isti cu sutra da kupim
askeladden Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Mozda se zalepi mast i voda koja isparava a obodi sherpe su vreli,pa se zalepi.Meni se slicno desava na ikea sherpi od gvozdja.Sigurno nije taj kvalitet emajla kao na Le Crusetu,ali slicno izgleda.Moras sa sundjerom da istrljas kao nenormalan da bi skinuo.Mislim da nije.pukao emajl vec su tackice nastale pecenjem masti,karbonizacijom.
Frank Pembleton Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Tuchano ne ide u perilicu za sudove... A probaj da pitas proizvodjaca za te pare valjda imaju neku "podrsku" ;)
Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Po njima taj njihov proizvod ide u mašinu. Mada to i nije bilo originalno pitanje.
Frank Pembleton Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Po njima taj njihov proizvod ide u mašinu. Mada to i nije bilo originalno pitanje. Pa moglo je od toga da bude, na to sam mislio... Verovatno ta ivica "trpi" najvece maltretiranje kad para izlazi...To izgleda kao dzezve spolja na dnu posle dugog koriscenja imaju onaj "gradijent"...
Razzmatazz Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Evo ga poklopac. Nije na svima, samo se na ovom vidi. Pod prstom nema nikakvih oštećenja. Nije bio korišten ništa drugačije od ostalih.
wall Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Da li je korišćen više? Više korišćenja, više pranja, više habanja?
Frank Pembleton Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Evo ga poklopac. Nije na svima, samo se na ovom vidi. Pod prstom nema nikakvih oštećenja. Nije bio korišten ništa drugačije od ostalih. A pa sad vidim booolje.Nosi u radnju i traži da ti daju novi!
Razzmatazz Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Da li je korišćen više? Više korišćenja, više pranja, više habanja? Ne, nije više korišten. Niti se koristilo za samo određenu vrstu klope. Nije čak ni išao u rernu na zapek. I ovo je nije pojavilo postepeno malo po malo, nego odjednom. Gledao sam malo po netu, vidim da ima ljudi koji se žale, kao, nije to kao što je nekad bilo.
wall Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Jbg onda ti je dopao feleričan komad, žali se proizvođaču. -_-
darling Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 uu zelim to, vidi kako je super divajs: gde je ta ponuda?
Frank Pembleton Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Moja sestra jedna je kupila to , ali joj je ovaj krug bio mali pa je mnogo ananasa "ostajalo"....
renne Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 uu zelim to, vidi kako je super divajs: gde je ta ponuda? maxi
Recommended Posts