renne Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ma da, nego oću reći da dobar nož neće u startu biti tup ko kurac, a za oštrenje jednom u par godina se svakako nosi kod profija. Za ove moje mi nije žao da ih drkam na ovom govancetu. To da, to si u pravu
Frile Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Gde sve ima dobrih oštrača? Znam za jednog blizu zemunske pijace, ali taj mi je baš daleko.
ivy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Ja sam pre 5-6 meseci uzeo ovaj, super sam zadovoljan. Majonez muti za minut e uzela isti takav..pa to se otima iz ruke bogte mazo
aram Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 nista ne priznajem dok ne napravis one minute mayo :P
ivy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 nista ne priznajem dok ne napravis one minute mayo :P realno majonez je siromasni,usvojeni brat 1 holandezu.. al ajd napravicu malo majoneza ali sa puterom
ivy Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) ne mogu sa muljem,to mi je prejako Edited October 9, 2015 by ivy
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 ja pravim predrkanu varijantu - 3/4 ulja, 1/4 mulja (svejedno ne ide sa većinom ili komplet muljem, ne može lepo da se umuti), 2-3 slajsa svežeg krastavca (ne više, jerbo šta? neće da se umuti), par listova bosiljka, 2 čena bluka, 2-3 kašičice dižona, biber, šećer, so, pola do jednog limuna.
ljakse Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 (edited) retard i dva jajea, ofkors. mera za jednu klasičnu teglu. Edited October 9, 2015 by ljakse
Skyhighatrist Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 ne može lepo da se umuti neće da se umuti Sa ovim turbo štapnim muti se sve, šta god da sam rosnuo u posudu, mulje, ulje, mix, pavlaku, mirođiju, bosiljak, jaja hladna/sobne temperature, sirće, limun, sve u raznoraznim odnosima - mm sveee! se umuti, razlikuje se samo gustina...
ajgor Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Gde sve ima dobrih oštrača? Znam za jednog blizu zemunske pijace, ali taj mi je baš daleko. Donji deo Skadarske, pored Bajlonija, rade već decenijama. Video sam reklamu i za nekog kod Đerma, verovatno i na Kaleniću ima neki, proredilo se sa godinama, onomad je bio jedan i u Nušićevoj, sad je tamo neka novokomponovana pekara. Otkriće decenije mi je bio baja iz Beške, 200 metara od mesare "Bata", taman kad je valjalo naoštriti nožiće i šajbne za mašinu za mlevenje mesa.
Recommended Posts