Jump to content
IGNORED

Kindle

Recommended Posts

Posted
Kol'ko para?Ako možeš da se protegneš, bolji je Kindle White (zbog pozadinskog osvetljenja).Inače Prestigio (pričam o tabletima) kod mene radi kao zmaj, a Buba je nešto kukala onomad, ne znam kako se to završilo...
9350 + ~200 za dostavukoliko bi izašao kindle, preko amazona/paypal-am na bgd adresu?
Posted

Više. Ali ne bi dobio kindleПослато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4

Posted

Ma zezam se. Ono kao eplovci misle da je apl najbolji i to.

Posted

ne bi dobio ništa kad carinici protrkeljišu po pošiljci. <_<

Posted

ja ga dobio iz inostranstva. tj prvi

Posted

cena običnog kindle-a na amazonu je 69-89$ (sa/bez "special offers"). što je 6000-7700 dinara.koliko izađu ostali troškovi? nemam pojma da li ide carina na toliki iznos,,,

Posted

Ako "juriš" Kindle, onda ima smisla truditi se samo oko Paperwhite modela (~$120)."Obični" Kindle će te sa troškovima verovatno izaći skuplje od gore pomenutih 9500 dinara za Prestiđa...

Posted

tacno. placas i carinu i uvozni PDV koji zahvata i troskove transporta.jednostavnije je kupiti Kindl na Kupindu za 9-10.000 dinara, ne cupas kose (ako ih imas) i niko te ne pljacka.

Posted

sigurno neću plaćati posrednidima, strpiću se do prvog odlaska nekog prijatelja u USA.i u UK je skuplji, tipa $100 za onaj najobičniji sa reklamama.do tada ću rabiti firmin.

Posted
fala vi :)prestigio it is
Koji imas u vidu?
Posted
Koji imas u vidu?
ovaj:
šta fali prestigio-u?spremam se da za 10ak dana postanem vlasnik jednog komada, pa da proverim.
Posted

Pa to je 10K plafon?Koliko je komotno to za citanje, mislim za to ti i treba?