Eleniko Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 ovo su neke zaebane ovde vidiš da liče na telad koliko su sigurno nisu one čije je stado od više desetina komata moje pašče od tri kile, pola čivava pola džek rasel vozalo naokolo po brdu gore dole, iz čistog zezanja
Klara Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ja sam od njegovog desnog uha mislila da je nos-usta jareta koje se plezi ili ima pirsing, pa mi je onda oblik glave bio svinjski i dobro sam se prepala, kakva je sad ovo deformacija, sunce ti žarko, zašto ljudi kače ovakve stvari, a ja gledam pred spavanje. Sad sam srećna što je to samo jedan zdrav blesav pas!!! 1 1 1
Popular Post utilitarist Posted November 6, 2023 Popular Post Posted November 6, 2023 neka je ujdurma posredi 2 4 5
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) ujdurma na turskom - 1. apoteoza 2. uklapanje Edited November 7, 2023 by Eleniko
Vapad Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 28 minutes ago, Eleniko said: ujdurma na turskom - 1. apoteoza 2. uklapanje Sorry, čitam tri puta i ne kontam Šta je 1 i 2?
Klara Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Koliko su lepi epitafi za voljene pse... 1. Plačem dok te nosim do večnog počivališta onoliko koliko sam se radovao kada sam te svojim rukama doveo u kuću pre 15 godina. 2. Oči su mi bile vlažne od suza dok sam te spuštao u grob. Patrikuse, nikada više mi nećeš dati hiljadu poljubaca. Mudar kao čovek, o, kakvog smo voljenog saputnika izgubili. 3. Heleni, duši koja se ne može ni sa čim uporediti, svake pohvala vredna. Society and politics in ancient Rome, essays and sketches (201. stranica) Companion Animals and Us: exploring the relationships between people and pets 2
Recommended Posts