Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted (edited)

dosli smi u vegas. proliv i ispovratio ceo dorucak (hranu njegovu mu donela iz la) 

sestra rekla al je kilav ovaj tvoj.  nece nista da jede. ona mu kupila hranu u konzervi (pedigre) ovaj ni da omirise. a jeste sav ko princeza po pitanju hrane. bice na orijen granulama sto jede kao snack i skuvacu mu pirinac i raw neki beef ili i to da skuvam ? 

Edited by mustang
Posted

ako ima proliv i povraca, nemoj da mu dajes nista. skloni hranu, pusti nek mu se smiri stomak. nece mu biti nista i ako ne bude jeo 24 sata. 

Posted

Bem ti kučiće. Sinoć došo gazda po nju - podmladila se deset godina u sekundi. Trči, jebo te, skače! Maše repom ko ventilator! Pa se mazi kod njega desetak minuta, pa se onda seti da smo i mi tu, dotrči do mene, lizne mi ruku, ode do moje žene, gurne joj glavu u krilo, pa opet kod gazde... :heart:

Posted

ona jadna samo bila tuzna sto nema njenih :)

Posted

Ma prebiću je ko mačku sledeći put čim krene tako da se folira :lolol:

Posted

daa, dojadio joj aram:D

isto tako i ova moja matora, jerkovic vise ocima ne moze da vidi, samo 6 kvadrata ispred ulaza, a cim odemo na kosutnjak, adu, avalu ...skace ko gazela

Posted (edited)

:D

kakvi foliranti :)

ma sve im je dozvoljeno ❤️

spopade me u parku ohroman blue nose pit, glava mu ma bas bas velika, obori me dole pa me ljubi, zaljubio se ludak jedva ga savladah. a lepe okice. moj kad stane pored njega ko paus papir tanak 😂

Edited by mustang