January 29, 20187 yr dosli smi u vegas. proliv i ispovratio ceo dorucak (hranu njegovu mu donela iz la) sestra rekla al je kilav ovaj tvoj. nece nista da jede. ona mu kupila hranu u konzervi (pedigre) ovaj ni da omirise. a jeste sav ko princeza po pitanju hrane. bice na orijen granulama sto jede kao snack i skuvacu mu pirinac i raw neki beef ili i to da skuvam ? Edited January 29, 20187 yr by mustang
January 29, 20187 yr ako ima proliv i povraca, nemoj da mu dajes nista. skloni hranu, pusti nek mu se smiri stomak. nece mu biti nista i ako ne bude jeo 24 sata.
January 29, 20187 yr Bem ti kučiće. Sinoć došo gazda po nju - podmladila se deset godina u sekundi. Trči, jebo te, skače! Maše repom ko ventilator! Pa se mazi kod njega desetak minuta, pa se onda seti da smo i mi tu, dotrči do mene, lizne mi ruku, ode do moje žene, gurne joj glavu u krilo, pa opet kod gazde...
January 29, 20187 yr daa, dojadio joj aram isto tako i ova moja matora, jerkovic vise ocima ne moze da vidi, samo 6 kvadrata ispred ulaza, a cim odemo na kosutnjak, adu, avalu ...skace ko gazela
January 29, 20187 yr kakvi foliranti ma sve im je dozvoljeno ❤️ spopade me u parku ohroman blue nose pit, glava mu ma bas bas velika, obori me dole pa me ljubi, zaljubio se ludak jedva ga savladah. a lepe okice. moj kad stane pored njega ko paus papir tanak 😂 Edited January 29, 20187 yr by mustang