Jump to content

Featured Replies

dosli smi u vegas. proliv i ispovratio ceo dorucak (hranu njegovu mu donela iz la) 

sestra rekla al je kilav ovaj tvoj.  nece nista da jede. ona mu kupila hranu u konzervi (pedigre) ovaj ni da omirise. a jeste sav ko princeza po pitanju hrane. bice na orijen granulama sto jede kao snack i skuvacu mu pirinac i raw neki beef ili i to da skuvam ? 

Edited by mustang

• Replies 6.3k
  • Views 654.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

ako ima proliv i povraca, nemoj da mu dajes nista. skloni hranu, pusti nek mu se smiri stomak. nece mu biti nista i ako ne bude jeo 24 sata. 

Bem ti kučiće. Sinoć došo gazda po nju - podmladila se deset godina u sekundi. Trči, jebo te, skače! Maše repom ko ventilator! Pa se mazi kod njega desetak minuta, pa se onda seti da smo i mi tu, dotrči do mene, lizne mi ruku, ode do moje žene, gurne joj glavu u krilo, pa opet kod gazde... :heart:

:D eto, a umalo je saraniste pre roka:D:D

ona jadna samo bila tuzna sto nema njenih :)

Ma prebiću je ko mačku sledeći put čim krene tako da se folira :lolol:

daa, dojadio joj aram:D

isto tako i ova moja matora, jerkovic vise ocima ne moze da vidi, samo 6 kvadrata ispred ulaza, a cim odemo na kosutnjak, adu, avalu ...skace ko gazela

Sram je bilo! Matora, a laze.:D

:D

kakvi foliranti :)

ma sve im je dozvoljeno ❤️

spopade me u parku ohroman blue nose pit, glava mu ma bas bas velika, obori me dole pa me ljubi, zaljubio se ludak jedva ga savladah. a lepe okice. moj kad stane pored njega ko paus papir tanak 😂

Edited by mustang

arsen dedic :D

:lol:

kakav scenski nastup :laugh:

Ma, falšira u refrenu :dry:

suze mi na oci  :4_joy:

ko pravi hahahaa

Bolje svira i bolje peva od mene.