gospa buba Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 josh ako smisle kako da naplate struju i vodu pod tim uslovima, bog da ih vidi -_-
Frank Pembleton Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 E a stvarno da krene neka akcija da sezavrljači par flaša plastičnih punih šampona u onda ne treba arena za onaj partiiii ....shit has hit the fan...
Notorious Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Imam par predloga za sledeću turu fontana. Uz male modifikacije, ova može da se ututka na Andrićev venac ili gde god da predsednik obavlja svoju časnu funkciju: Koju god funkciju obavljao, dovoljno je da Ivica pusti bradu i bude ovekovečen u vidu fontane na odgovarjućoj lokaciji:
gospa buba Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 oce da lipshe kornjacha prvo aleksandar makednski da semete, pa da gledamo shta cemo -_-
April Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Ko sme da se kladi da ce u oktobru da je ugase zbog hladnoce a u martu ce jednostavno da zaborave da je ukljuce Do marta će se ionako pokvariti Imam par predloga za sledeću turu fontana. Uz male modifikacije, ova može da se ututka na Andrićev venac ili gde god da predsednik obavlja svoju časnu funkciju: :ziga:
pacey defender Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Prelivalo je preko šlaufa kada sam prolazio tudi, ali prvo što mi je na pamet palo bilo je da se radi o konceptualnoj zamisli dunđerovoj, koja prikazuje ispraznost ljudske komunikacije.
Frank Pembleton Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Ja prvo pomislio da je vetar naneo, ko na onoj na trgu m&e što ume nekad da oduva sa strane, a ovo već preliva? ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 a ovi shtapici na spoljashnjem obodu, jesu to stubici ili je i to fontana?
mustang Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 jadni epilepticari pored one fontane....seljana seljana al ne sekiram se...iskusno ce da crkne za par dana anyway as I said
hazard Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Kažu zlobnici sa tnjitera, prokapalo... Kakva velelepna fontana. Slavija ce zimi biti jos ruznija nego sto je bila do sad. To je, mora se priznati, znacajno dostignuce.
Frank Pembleton Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Majstor doneo silikon i odradio... ....shit has hit the fan...
foto Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 koliko ce samo biti odvratan taj bazen/kada u (cestim) trenucima kada ne bude bilo svetla, pesme i vode. vec zalim za tucovicem i njegovim grobnim mestom okicenim novogodisnjom rasvetom kako i prilikuje necijem grobu.
Recommended Posts