morgana Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 e pa meni se po liku i ucinilo da je sanja lukjancenko pa sam mislila da sam utripovala ime a nisam ni ynala da je sanja diyajnerka otkad je otisla u manekensku penziju
Caligula Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 (edited) više volim što je bg seljana +1, bolje dobra pljeska nego ocvala omladinka odlepljena od realnosti. Meni kao provincijalcu je ovo pokrivanje ociju i kuknjava za sveCkijim zivotom bilo fascinantno jos na faksu (do tada se nisam sretao sa ovom sortom, u srednjoj niskoj na primer nije bilo takvih likova ni medju dodjosima ni medju nislijama). Ne ide mi u glavu kako inteligentan covek ne kapira da svetsko mora da dodje iz lokalnog, da mora da ima neku bazu sa koje ce da eksplodira u kosmos i oboji ga u milion bljestavih boja. edit: cak je i Marina to ukapirala i eksploatisala hehe Edited March 22, 2014 by CowBoy
assück Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 dakle ona le ladno iz novog sada reziserka je, ne Yoma
Кристофер Лумумбо Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Kakva odvratnost! novosadizacija beograda sad podrzavam film @assuck znam Edited March 23, 2014 by kojot
Frank Pembleton Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 novosadizacija beograda sad podrzavam film @assuck znam Good for you! Evo ti jedno nista i cvrsto ga drzi!
nemoderisani Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Strašno. Za ovo je BS BS pojam umetničkog izražavanja lokalpatriotskog ponosa. Nego, kad smo kod grafita, može li neko da mi rastumači ono "Kao ceo beograd, 13x toliko" na nadvožnjaku kod Autokomande? I mene to zanima. Tuda često prolaze navijačke kolone, pa je možda kakav hermetični spidaški ego trip, što bi zapravo bilo gotivno.
Takeshi Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) nisam ni znao da je ovoliki zapusteni akva park na novom beogradu!? kako niko nije nastavio gradnju, deluje kao sigurna zarada? Edited March 26, 2014 by Takeshi
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) to biva kad dozvoliš svakome da počne da zida šta hoće, bez ikakve garancije da neće za sobom ostaviti ruglo ako mu propadne kombina sa vrhuškom ili ako shvati da u stvari nema para za to. meni ne ide u glavu da se smatra sasvim normalnim da neko sme da ostavi ovakvo đubre i užas za sobom i da ne ide u zatvor. Edited March 26, 2014 by Грешни Василије
Aće Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) ne bi bilo lose da pocnete malo i vi da drkate bahatu nekulturnu stoku da pocisti djubre za sobom, djubre ove vrste. bozi npr nije poruceno da se vrati bilo gde, vec samo da pocisti govna za sobom i svojima. Edited March 26, 2014 by Aće
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Good for you! Evo ti jedno nista i cvrsto ga drzi! nemoj da si nekulturan. odbijam tvoj predlog, neka neko drugi drzi tvoje nista.
Anonymous Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Znala je Molerova da bude i gora, recimo početkom devedesetih, kad je ekipa počinjala da pristiže na Vračar, sad bar pešaci mogu da hodaju trotoarom. Mada Vračar polako postaje najveća seljana u gradu, ubrzano sustiže Dorćol. Nego: Isekao "lisice" Parking servisa Beograd -- Vozač automobila bosanskih registarskih tablica uhapšen je jer je u centru Beograda s točkova svog vozila brusilicom isekao lisice koje je stavio Parking servis
teacher Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Znala je Molerova da bude i gora, recimo početkom devedesetih, kad je ekipa počinjala da pristiže na Vračar, sad bar pešaci mogu da hodaju trotoarom. Mada Vračar polako postaje najveća seljana u gradu, ubrzano sustiže Dorćol. +1 Sent from my iPad using Tapatalk HD
Frank Pembleton Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Znala je Molerova da bude i gora, recimo početkom devedesetih, kad je ekipa počinjala da pristiže na Vračar, sad bar pešaci mogu da hodaju trotoarom. Mada Vračar polako postaje najveća seljana u gradu, ubrzano sustiže Dorćol. Nego: Isekao "lisice" Parking servisa A sta je bilo sa onom pricom da ih je neko dobio na sudu jer nemaju pravo da onemogucavaju pomeranje vozila, pogotovu ako nije ugrozen saobracaj?
đorđe geprat Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 danas sam išao u gradsku čistoću po zelene kese. u povratku, pored groblja reših da obiđem jevrejsko. izađe čovek, ponudi se da mi bude vodič. ja, mgarac od 64, nikad nisam ušao unutra. ostao sam što sa čovekom, što sam jedno sat vremena. isplati se otići, obići, razgledati. nešto o čemu nisam imao pojma je apsolventski rad bogdana bogdanovića, spomenik žrtvama holokausta. i, da je njegova urna tu, uz spomenik.
Recommended Posts