January 8Jan 8 Ma da, to rece i ovaj lik posle. Nego ovo dvoje, reporterka i vozac kamiona, u toku istog priloga pet puta pominju so i NaCl
January 8Jan 8 Imalo je da se kupi u pakovanjima po 2 Kg ranije u Uradi Sam i dosta je efikasno - uzimao sam ga najvise zbog stepenista.Naravno, ovi idioti ni to nisu u stanju da organizuju na vreme.
January 9Jan 9 Malopre sam prošao Vlajkovićevom, Svetogorskom, Maroja Ilića... Spektakl, čistija su vojvođanska sela i seoski putevi od ulica u centru Beograda.
January 9Jan 9 3 hours ago, napadaj said:Malopre sam prošao Vlajkovićevom, Svetogorskom, Maroja Ilića... Spektakl, čistija su vojvođanska sela i seoski putevi od ulica u centru Beograda. https://x.com/Ortodox_Serb/status/2009583036107837462?s=20
January 9Jan 9 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a evo i kiše, pa će da raskloni bljuzguTaman da nocasnji mraz zastakli to.
January 9Jan 9 da sam neka vlast, zatvorio bih par ulica u bg-u za sankanje. neke sporedne. sezdesetih i sedamdesetih su npr zatvarali pajsijevu za sankanje.
January 9Jan 9 Mene ćale vodio u jednu ulicu od oko Djerma koja se spusta na Dimitrijalu u kojoj je bila postavljena mreza. Valjda kraj sezdesetih
January 9Jan 9 2 minutes ago, đorđe geprat said:u moje vreme, gepratova i dobrinjska. koji su to sudari bili na ušću dobrinjske.Pokosiš Krcuna a on samo otrese kaput i da čokoladu.