Eleniko Posted March 17 Posted March 17 ovi viseći vrtovi kad bi se pojavili u beogradu, to bi bilo čudo 21. veka
đorđe geprat Posted March 17 Posted March 17 u beogradu gotovo da i nema balkona. pogotovo sa cvećem, rasinjem..... dominiraju zastakljene lođe.
Tihajeza Posted March 17 Posted March 17 21 minutes ago, đorđe geprat said: u beogradu gotovo da i nema balkona. pogotovo sa cvećem, rasinjem..... dominiraju zastakljene lođe. Sa razlogom.
Eleniko Posted March 17 Posted March 17 dominacija socijalističkih prcvoljaka skromne kvadrature za život 3
le petit nicolas Posted March 17 Posted March 17 bilo je i toga, ali i zastita od buke i prasine s ulice. poz 2
đorđe geprat Posted March 17 Posted March 17 1 hour ago, Tihajeza said: Sa razlogom. raznoraznim. u gepratovoj nam nije padlo na pamet. možda i zbog toga što je zgrada bila takva. ovde u rakovici smo ga zatvorili harmonikom. nije zbog nedostatka prostora. više zbog vetra, buke, golubova. otprilike polovina balkona u ovih 5 solitera je zatvorena. oni na nižim spratovima čaksu zazidani. 1
zorglub Posted March 30 Posted March 30 (edited) Ne znam gde sam pročitao, jel' ovde (?), da je cela ujdurma oko preinačenja u vezi sa zemljištem pored puta? Hoću reći, ništa drugo ne bih ni očekivao od ovih lokusta. PS: Btw, isekli su šumarak koji je skrivao Rodu od pogleda s autoputa, sve do pumpe Zmaj. Da nisu već počeli? Edited March 30 by zorglub 1
kud u maglu Simoviću Posted March 30 Posted March 30 1 hour ago, zorglub said: Ne znam gde sam pročitao, jel' ovde (?), da je cela ujdurma oko preinačenja u vezi sa zemljištem pored puta? Hoću reći, ništa drugo ne bih ni očekivao od ovih lokusta. PS: Btw, isekli su šumarak koji je skrivao Rodu od pogleda s autoputa, sve do pumpe Zmaj. Da nisu već počeli? čitao i ja o tome i malo mi je nategnuta teza. par stotina metara posle tih šumaraka stoji postojana kano klisurine 1 emezzeta, da ne pominjem one silne zgrade pre i posle dušanovačke pijace da ne spominjemo one silne radnje izmešu dve petlje kod arene u smeru ka gradu
msv Posted March 30 Posted March 30 1 hour ago, Milosh76 said: Kad je sklonjen Milenijumski sat sa Trga Republike? Pri rekonstrukciji, ima 5 godina 1
reg Posted March 30 Posted March 30 3 hours ago, zorglub said: Ne znam gde sam pročitao, jel' ovde (?), da je cela ujdurma oko preinačenja u vezi sa zemljištem pored puta? Hoću reći, ništa drugo ne bih ni očekivao od ovih lokusta. PS: Btw, isekli su šumarak koji je skrivao Rodu od pogleda s autoputa, sve do pumpe Zmaj. Da nisu već počeli? Da. Nije stvar samo u onome sto ce se eventualno izgraditi, nego i u vec izgradjenom koje je godinama zvrjalo prazno.
Milosh76 Posted March 30 Posted March 30 1 hour ago, msv said: Pri rekonstrukciji, ima 5 godina Nasao i ja posle na netu... nisam bio na trgu bar 5 godina 1
Recommended Posts