Jump to content

Beograd

Featured Replies

Ovo iz donje slike bi vec bilo neshto.

re-creation-artist-Hanging-Gardens-of-Babylon-world.thumb.webp.d192453cc9d0e53d353ebc6eb15da65d.webp

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ovi viseći vrtovi kad bi se pojavili u beogradu, to bi bilo čudo 21. veka

u beogradu gotovo da i nema balkona. pogotovo sa cvećem, rasinjem..... dominiraju zastakljene lođe.

21 minutes ago, đorđe geprat said:

u beogradu gotovo da i nema balkona. pogotovo sa cvećem, rasinjem..... dominiraju zastakljene lođe.

Sa razlogom.

31 minutes ago, Tihajeza said:

Sa razlogom.

Kojim?

dominacija socijalističkih prcvoljaka skromne kvadrature za život

bilo je i toga, ali i zastita od buke i prasine s ulice.

poz

1 hour ago, Tihajeza said:

Sa razlogom.

raznoraznim. u gepratovoj nam nije padlo na pamet. možda i zbog toga što je zgrada bila takva. ovde u rakovici smo ga zatvorili harmonikom. nije zbog nedostatka prostora. više zbog vetra, buke, golubova. otprilike polovina balkona u ovih 5 solitera je zatvorena. oni na nižim spratovima čaksu zazidani.

• 2 weeks later...

Ne znam gde sam pročitao, jel' ovde (?), da je cela ujdurma oko preinačenja u vezi sa zemljištem pored puta? Hoću reći, ništa drugo ne bih ni očekivao od ovih lokusta.

PS: Btw, isekli su šumarak koji je skrivao Rodu od pogleda s autoputa, sve do pumpe Zmaj. Da nisu već počeli?

Edited by zorglub

Kad je sklonjen Milenijumski sat sa Trga Republike?

1 hour ago, zorglub said:

Ne znam gde sam pročitao, jel' ovde (?), da je cela ujdurma oko preinačenja u vezi sa zemljištem pored puta? Hoću reći, ništa drugo ne bih ni očekivao od ovih lokusta.

PS: Btw, isekli su šumarak koji je skrivao Rodu od pogleda s autoputa, sve do pumpe Zmaj. Da nisu već počeli?

čitao i ja o tome i malo mi je nategnuta teza. par stotina metara posle tih šumaraka stoji postojana kano klisurine 1 emezzeta, da ne pominjem one silne zgrade pre i posle dušanovačke pijace

da ne spominjemo one silne radnje izmešu dve petlje kod arene u smeru ka gradu

1 hour ago, Milosh76 said:

Kad je sklonjen Milenijumski sat sa Trga Republike?

Pri rekonstrukciji, ima 5 godina

3 hours ago, zorglub said:

Da. Nije stvar samo u onome sto ce se eventualno izgraditi, nego i u vec izgradjenom koje je godinama zvrjalo prazno.

1 hour ago, msv said:

Pri rekonstrukciji, ima 5 godina

Nasao i ja posle na netu...  nisam bio na trgu bar 5 godina :lol: