napadaj Posted February 23 Posted February 23 Uvek su male naknade u postupcima prodaje neposrednom pogodbom zbog ispravke granica susednih parcela, bar u predmetima koje sam ja dosad imao.
Frank Pembleton Posted February 24 Posted February 24 Jel zna neko možda @Hamlet Strašni ako se menja statut MZ putem potpisa građana jel moraju ti potpisi da budu overeni kod notara. Pitam, naravno, zbog troškova...
Hamlet Strašni Posted February 24 Posted February 24 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel zna neko možda @Hamlet Strašni ako se menja statut MZ putem potpisa građana jel moraju ti potpisi da budu overeni kod notara. Pitam, naravno, zbog troškova... To mora da piše u statutu opstine koja je formirala MZ i/ili samom statutu koji se menja. 1
Milosh76 Posted February 27 Posted February 27 Danas oko 17 sati i 30 minuta izbio je požar na Adi Huji u Beogradu, potvrđeno je za N1. Na teren su odmah izašli vatrogasci, sa dva vozila. Kako N1 saznaje gore trava i nisko rastinje. Jak vetar usporava gašenje vatre koja je zahvatila površinu od oko jednog hektara.
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 odavno mi ovaj spomenik bode oči ko je uopšte bio gradonačelnik/na vlasti kada je postavljen?
Klara Posted February 27 Posted February 27 1 minute ago, beatakeshi said: Netačno. Pa ko je bio gradonačelnik '98. godine?
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 1 minute ago, beatakeshi said: Netačno. nego? spasoje paja krunić?
Recommended Posts