February 23, 20241 yr Uvek su male naknade u postupcima prodaje neposrednom pogodbom zbog ispravke granica susednih parcela, bar u predmetima koje sam ja dosad imao.
February 24, 20241 yr Jel zna neko možda @Hamlet Strašni ako se menja statut MZ putem potpisa građana jel moraju ti potpisi da budu overeni kod notara. Pitam, naravno, zbog troškova...
February 24, 20241 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel zna neko možda @Hamlet Strašni ako se menja statut MZ putem potpisa građana jel moraju ti potpisi da budu overeni kod notara. Pitam, naravno, zbog troškova... To mora da piše u statutu opstine koja je formirala MZ i/ili samom statutu koji se menja.
February 27, 20241 yr Danas oko 17 sati i 30 minuta izbio je požar na Adi Huji u Beogradu, potvrđeno je za N1. Na teren su odmah izašli vatrogasci, sa dva vozila. Kako N1 saznaje gore trava i nisko rastinje. Jak vetar usporava gašenje vatre koja je zahvatila površinu od oko jednog hektara.
February 27, 20241 yr odavno mi ovaj spomenik bode oči ko je uopšte bio gradonačelnik/na vlasti kada je postavljen?
February 27, 20241 yr 1 minute ago, beatakeshi said: Netačno. Pa ko je bio gradonačelnik '98. godine?