Stela Posted February 10 Posted February 10 Jednom u nekoliko vekova stvarno, kad prodjose vekovi od kad su ga stavili..ima onaj crtac sa bese patkom Dacom!? iz dvadeset treceg i po veka, eto tu smo sad i mi, cim je doslo vreme da se menjaju kocke...
đorđe geprat Posted February 10 Posted February 10 šta god je rekao, nebitno je. sem jednog: da je razgovaro (o tome) sa predsednikom srbije, gospodinom AV koji mu je rekao šta da se radi. jer, radi se o 1 Geniju.
ragasto Posted February 11 Posted February 11 Ijao, fale slivnici Reka prvo može da sjebe hol Narodnog pozorišta, veliku scenu, pa dok stigne do Raše Plaovića...
Блок_64 Posted February 11 Posted February 11 (edited) Ja sam siguran da ce za par dana nesto i sa ovim asfaltom da se iskundaci. Cekaj bre ako me pamet dobro sluzi postavljanje tih kocki i same kocke su nas kostale 8 milona evra. Edited February 11 by Блок_64 3
ragasto Posted February 12 Posted February 12 Toliko. Sve piše u onim tvitovima, najzad smo došli do pokvarenog kamena. I to nije sve! 2
Mr.Mxyzptlk Posted February 13 Posted February 13 iskreno, dja mi se ona zastava na adi sto su poboli.
Sludge Factory Posted February 13 Posted February 13 (edited) Jel bese ima neka dnevna karta za gradski prevoz ili za jednu voznju makar? Na trafikama? I jel bese linije tramvaja 7 i 9 idu preko Savskog mosta pored Sava centra? Edited February 13 by Sludge Factory
vememah Posted February 13 Posted February 13 (edited) Karte: Spoiler Linije: https://www.planplus.rs/beograd/gradski-prevoz Edited February 13 by vememah 1
vememah Posted February 13 Posted February 13 Imaš na Plan plusu i navigaciju prevozom, uneseš početnu tačku i odredište i ponudiće ti varijante za stizanje do njega prevozom i stanice ulaska i izlaska. 1
Milosh76 Posted February 14 Posted February 14 14 hours ago, Sludge Factory said: I jel bese linije tramvaja 7 i 9 idu preko Savskog mosta pored Sava centra? Tako je...idu. Niz Nemanjinu, pa Karadjordjevom, preko Savskog mosta, pa u Milentija Popovica ka Sava centru. Samo obrati paznju da li pise 7L ili 9L postoji sansa da idu ili ka garazi na NBG, preko puta Belvila ili ka Pristanistu. 1
mackenzie Posted February 15 Posted February 15 Nisam očekivao da influenseri daju 10/10 restoranu na Vračaru ako se stekne osjećaj "kao da niste u Beogradu". 2
đorđe geprat Posted February 16 Posted February 16 14 hours ago, đorđe geprat said: samo da prijavim da mi je januarski račun poslat od infostana 10664 dinara. prošlogodišnji januarski bio je 8812. ofrlje pogledan račun. u ovom januarskom uključeno je 550 dinara koje sam do sada plaćao posebnom uplatnicom za održavanje zgrade/upravniku. dobro je što je to uvedeno. na poslednjem sastanku rečeno je da jedn broj stanova ne uplaćuje taj novac. upravnik je rekaoi iz kojih stanova se ne uplaćuje i koliki imaju dug. sada me zanima da li je na toj januarskoj infostan uplatnici upisano i to dugovanje. ako jeste, izvršitelji će imati posla. jedan nije uplaćivao od kada imamo upranika, oko 2 godine.
Recommended Posts