June 21, 20231 yr 9 minutes ago, Arkadija said: Isto sam pomislila kada sam videla da je u 14 časova bio zatvoren auto put u smeru ka NBG-u. Ali ovo sa jednim malim helićem, koji kruži neprekidno nad istim mestom, je too much, a i nije neki adut za hvalisanje pred gostom sirotanovićem. hotel metropol je opkoljen. šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu
June 21, 20231 yr 1 minute ago, slepa živana said: hotel metropol je opkoljen. šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu Nismo mi te sreće
June 21, 20231 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Nismo mi te sreće pa nije to neka filmska sreća, nego do petka da se pročuje da je kidnuo a za vikend umesto protesta krećemo da čistimo kanale, da peremo autobuse i da raščišćavamo ruševine. ima da konjošemo bar godinu dana dok se ne obezbedimo da ne pocrkamo od kolere... a posle papirčine, ugovori, aneksi, raskidi, inspekcije, komisije... višegodišnje rmbanje. meni deluje da smo baš te sreće
June 22, 20231 yr Kakav cirkus su napravili sa letnjim kartama za bazen, čeka se u dugim redovima po opštinama umesto da samo propuštaju sve koji imaju ličnu izdatu u Beogradu. E: žena iz opštine ista Maja Japundža Edited June 22, 20231 yr by msv
June 22, 20231 yr 18 hours ago, Arkadija said: Što helikopter neprekidno nadleće centar zadnjih 45 minuta? baca se helikopterski novac
June 23, 20231 yr Izložbu doktorata, on, Mali, Stefanovic, Jorgovanka i ostatak ''naučne zajednice''!
June 23, 20231 yr 6 hours ago, dobar1 said: Izložbu doktorata, on, Mali, Stefanovic, Jorgovanka i ostatak ''naučne zajednice''! u kategoriji, sport za sve
June 24, 20231 yr On 23. 6. 2023. at 0:38, Delija67 said: Pripreme za EXPO Neko je na forumu već objasnio da je to EXPO za nas sa jeftinijim ulaznicama, evo objašnjenja sa portala: https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/srbija-ce-organizovati-specijalizovani-expo-2027-ali-to-nije-svetska-izlozba?fbclid=IwAR15OIz832oNfBZAiSlp4FO5VVLIi8HyPKR8iVbq7Q1qVnYAIu5rgo7DvM4
June 26, 20231 yr https://www.vreme.com/vesti/savet-za-korupciju-otkriva-ko-je-dozvolio-gradnju-k-distrikta-na-beogradskoj-tvrdjavi/?fbclid=IwAR1zl9hl0SB-JZY_H8-DvrhL8LgG9Zk-Ic5djBpXvjKw_phxpLLRF_c4AI0 Koga je Savet za borbu protiv korupcije doveo u vezu sa nepravilnostima u vezi gradnje „K-distrikta“ ispod Beogradske tvrđave, a prema Izveštaju u koji je portal Vremena imao uvid....shiit has hit the fan.
June 26, 20231 yr prošao danas trgom časnog kneza. na kolovozu između pozorišta i muzeje sjebane kocke.