Jump to content

Beograd

Featured Replies

Mogla sam da spoznam :covid19:

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

ali ko zna da li bi stigla do zarkova, gde se vreme izvrce?

2 hours ago, Svemir Zeka said:

E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja.

Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče.

vidiš kako možeš da se ne povrediš, kad oćeš!

5 hours ago, Svemir Zeka said:

E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja.

Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče.

jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu.

p.s.

izvinite ako je neumesno. sad gledam neki  teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp.

:heart:

edit: teski cemer

Edited by foto

5 hours ago, foto said:

jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu.

p.s.

izvinite ako je neumesno. sad gledam neki  teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp.

:heart:

edit: teski cemer

da, da, to je moja ekipa sa opakim psima i hodaljkama, a ja sam pomenuti neki par i neka bakica

srpska mađionačarska stranka

aj veseli se kućni domaćineeee

:s_w:

Zatvorite pcele! 

Što je zatvorena gazela u pravcu ka Novom Beogradu? Auto gorske službe spasavanja je postavljen iz Kneza Miloša i blokira ulazak na Gazelu?

što bi se reklo, stanica beograd centar

#onokad se aljkavo i nestrucno projektovanje, udruzi sa tradicionalno aljkavim izvodjenjem, uz koriscenje najgorih (ali najskupljih, jerbo vajda) materijala.

sto rece jedan mudar covek -

ne moze to besplatno.

On 11.6.2023. at 12:21, Frank Pembleton said:

Izraelska ambasada?
Heeelooouuuu?
Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom.

....shiit has hit the fan.

afi gradi/ce graditi tamo?