Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

2 hours ago, Svemir Zeka said:

E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja.

Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče.

vidiš kako možeš da se ne povrediš, kad oćeš!

• +1 2
  • Haha 6
5 hours ago, Svemir Zeka said:

E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja.

Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče.

jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu.

p.s.

izvinite ako je neumesno. sad gledam neki  teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp.

:heart:

edit: teski cemer

Edited by foto
  • Haha 1
5 hours ago, foto said:

jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu.

p.s.

izvinite ako je neumesno. sad gledam neki  teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp.

:heart:

edit: teski cemer

da, da, to je moja ekipa sa opakim psima i hodaljkama, a ja sam pomenuti neki par i neka bakica

• Haha 1

Što je zatvorena gazela u pravcu ka Novom Beogradu? Auto gorske službe spasavanja je postavljen iz Kneza Miloša i blokira ulazak na Gazelu?

#onokad se aljkavo i nestrucno projektovanje, udruzi sa tradicionalno aljkavim izvodjenjem, uz koriscenje najgorih (ali najskupljih, jerbo vajda) materijala.

sto rece jedan mudar covek -

ne moze to besplatno.

• +1 3
On 11.6.2023. at 12:21, Frank Pembleton said:

Izraelska ambasada?
Heeelooouuuu?
Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom.

....shiit has hit the fan.

afi gradi/ce graditi tamo?