foto Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 ali ko zna da li bi stigla do zarkova, gde se vreme izvrce? 1 Link to comment
slepa živana Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja. Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče. vidiš kako možeš da se ne povrediš, kad oćeš! 2 6 Link to comment
foto Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) 5 hours ago, Svemir Zeka said: E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja. Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče. jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu. p.s. izvinite ako je neumesno. sad gledam neki teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp. edit: teski cemer Edited June 10, 2023 by foto 1 Link to comment
morgana Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 5 hours ago, foto said: jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu. p.s. izvinite ako je neumesno. sad gledam neki teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp. edit: teski cemer da, da, to je moja ekipa sa opakim psima i hodaljkama, a ja sam pomenuti neki par i neka bakica 1 Link to comment
pantelia Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 https://www.vreme.com/vesti/djordje-miketic-zaustavili-smo-bager-da-ne-srusi-nemacki-paviljon/ Kakva svinjarija 3 1 Link to comment
slepa živana Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 srpska mađionačarska stranka Link to comment
Frank Pembleton Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 https://www.vreme.com/vesti/djordje-miketic-zaustavili-smo-bager-da-ne-srusi-nemacki-paviljon/ Kakva svinjarijaIzraelska ambasada?Heeelooouuuu?Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom.....shiit has hit the fan. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 aj veseli se kućni domaćineeee 1 1 Link to comment
Arkadija Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Što je zatvorena gazela u pravcu ka Novom Beogradu? Auto gorske službe spasavanja je postavljen iz Kneza Miloša i blokira ulazak na Gazelu? Link to comment
slepa živana Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 što bi se reklo, stanica beograd centar Link to comment
Djuro Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 #onokad se aljkavo i nestrucno projektovanje, udruzi sa tradicionalno aljkavim izvodjenjem, uz koriscenje najgorih (ali najskupljih, jerbo vajda) materijala. sto rece jedan mudar covek - ne moze to besplatno. 3 Link to comment
Djuro Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 On 11.6.2023. at 12:21, Frank Pembleton said: Izraelska ambasada? Heeelooouuuu? Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom. ....shiit has hit the fan. afi gradi/ce graditi tamo? Link to comment
Recommended Posts