Frank Pembleton Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 što volim te koji po potrebi navode jednu praksu nekih zemalja ne uzimajući u obzir druge prakse tih istih zemalja. recimo da se ne gradi bez dozvole. usput, čuh ka kako je u vezi divljanja na savskom nasipu rekao kako se ne radi ovikendicama, kako su to kuće koje su krov nad glavom i da bi voleo da čuje kako im neko kaže da će kuće da im sruše. jbg, pa on je bio na čelu NBG kada njegova inspekcija nije to zaustavila. đubre.Dakle zo je linija odbrane.... Dirnut sam.......shiit has hit the fan.
Chika Spale Posted June 21, 2022 Posted June 21, 2022 Ziv nisam da ga cujem u kojim zemljama je to praksa Verovatno su mu nabacili ovo kao ideju pa mu se mukici pomesalo: https://en.m.wikipedia.org/wiki/High-occupancy_vehicle_lane
Ptica trkacica Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Ladno će sve da upropaste https://www.ekapija.com/news/3736668/trazi-se-projektant-nove-bajlonijeve-pijace-imace-podzemnu-garazu-sa-400-mesta
Ptica trkacica Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 36 minutes ago, napadaj said: Veliki stručnjak. Čak ni ovo nije pomoglo raskrinkavanju budale. Još uvek ima brojne sledbenike, a tek što predaje na faksu i dalje, šta reći... Ali dobro je da je neko ovo sačuvao, da ga podseti kad mnogo poleti
Milosh76 Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 A ako primim coveka u kola, da li da mu uzmem pare za benzin ili sve ide na moj racun? Da li da imam i hladnu vodu da ponudim i neke grckalice? 1
gospa buba Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 kako je u stambolu na bosforu?isto. bolan pasha lezi.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
đorđe geprat Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 40 minutes ago, gospa buba said: isto. bolan pasha lezi. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto ja se nadam da im paša crnoj zemlji teži. pitao sam jer mi je davno taksista objasnio da oni baš i ne koriste migavce. ima li promene? ozbilljno, onaj vaš, prekosavski, bi trebalo najpre da uradi nešto što ič ne košta. da ove oči sokolove a i ostali koji jure babe po pijacama odrade kažnjavanje onima koji su samo na sekund zastali da kupe burek. da uvede zabranu utovara i istovara biločega od 6 do 20 (uključujući đubretare i perače ulica) i 24satno važenje žute trake. neko negde napisa da bi ovo budalasanje razvilo prodaju lutaka na naduvavanje. a mogu da zamislim montipajtonovske situacije kada policija zaustavlja one soliste u kolima, obavlja proceduru i zauzima celu jednu traku u špicu. da, šta je "špic" u beogradu? meni se čini da je malte ne celodnevan.
J-♣ Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Uh, kako se lepo uklopio u sektu sa sve tipskim izrazima: Šapić: Laž da sam najavio zabranu vožnje jedne osobe u vozilu u špicu
Svemir Zeka Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Opet su zatvorili Marijane Gregoran, i autobusi 23 i 16 idu dole Višnjičkom. Za 25 ne znam.
Recommended Posts