July 12, 20213 yr misliš da će stanovnici beka imati razumevanja i trpeti vonj zatvora za životinje. riku lavova i urlanje majmuna. nema šeme. ima da ga isele po kratkom postupku kod nacionalnog stadiona. Edited July 12, 20213 yr by beta kentauri
July 12, 20213 yr 10 hours ago, Далибор said: Zovi. Nama su ponistili pre par nedelja kaznu za auto jer je greskom placena pogresna zona. stigla kazna ali posle razgovora i slanja printskrina su stornirali i rekli "pazite od sada više"... ne znači da će uspeti ali nije bez presedana Rešeno zvanjem. Stornirano, valjda se tako kaže. Nadam se da jeste tako urađeno, pošto se završilo na usmenom saopštavanju.
July 12, 20213 yr 11 hours ago, beta kentauri said: misliš da će stanovnici beka imati razumevanja i trpeti vonj zatvora za životinje. riku lavova i urlanje majmuna. nema šeme. ima da ga isele po kratkom postupku kod nacionalnog stadiona. Slučaj stanovnice Beka (ovo je valjda džentrifikatorka). Pa joj se osvetila džentrifikacija.
July 13, 20213 yr nikako -_-aleksandar ce biti ljubomoran i morace da mece naglavu josh neku vecu zivinu da se istakne kao dobar chovek i zivotinjoljub sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 13, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: aleksandar ce biti ljubomoran i morace da mece naglavu josh neku vecu zivinu da se istakne kao dobar chovek i zivotinjoljub Recimo medveda?
July 13, 20213 yr @radisa ako nije indiskretno, šta je kod tasta bio point break kod obožavanja av? ili je prosto kumulativno laganje uzelo danak Edited July 13, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
July 13, 20213 yr 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @radisa ako nije i diskretno, šta je kod tasta bio point break kod obožavanja av? ili je prosto kumulativno laganje uzelo danak Kumulativno laganje i to što je stalno na TV-u... Počeo je pvremeno da gleda vesti na Novi/N1, pa je upoređivao sa Pinkom i RTS-om, pa je došao do zaključka da to nije baš čisto sve... Plus jako pizdi na gradsku valst, po meni, bez razloga (mislim, ima milon razloga da se pizdi, ali to za šta on pizdi, stvarno je besmisleno)... Pa se to prenosi na AV, na gore... Ja sa njim ne pričam o politici već jedno vreme, ovo mi je žena prenela... Mislim, neće on glasati za Đilasa ili Vuka, ali ako neće ni za AV i to je neki napredak...
July 13, 20213 yr a pa bravo za dedu, pojava razuma u kosmosu je uvek dobrodoshla sent from novi mnogo jak bubamoto.