November 18, 20204 yr 6 hours ago, palfoot said: ovo mora da je nešto najnadrealnije što sam pročitao u poslednje vreme magnetski privlačni, beograd i vilijemsburg su se konačno stopili u željenu hipstersku uniju. https://nypost.com/2020/11/17/serbia-is-a-new-unlikely-oasis-for-nyc-residents-fleeing-the-city/ Navala....
November 19, 20204 yr 16 hours ago, Lezilebovich said: Navala.... koronaturizam ftw. kakav creme de la creme malih piša, jebijatan da pozavidi.
November 19, 20204 yr opet su prebacili jednu traku u suprotan smer kod buvljaka nove autobuske stanice Edited November 19, 20204 yr by levi
November 20, 20204 yr Jelte, molim lepo, kakvo vam je centralno grejanje preko dana? Mislim na period os 11 do 16 časova. Kako sam sada kod kuće ( moja nedelja da ne budem na poslu) primetim juče da mi je odjednom hladno. Pipnem radijator, on jedva mlak. Nije baš neka toplota napolju, pa da kao uštede.
November 20, 20204 yr Uvek smanjuju negde oko 10h pa sve do 16-17h...šta deca i penzioneri imaju da se greju.
November 29, 20204 yr Šta je bre ovo? Od kada će ići trola kroz Nemanjinu i gde? Jel će ići pravo u žir? Kada su ovo obznanili da će da urade?
November 29, 20204 yr Quote Izgradnjom mreže u Nemanjinoj ulici i na Dorćolu omogućiće se uvođenje novih ili preusmeravanje postojećih linija na budući terminus u Dunavskoj. Takođe, Dobračina ulica više neće biti jedina veza depoa i trolejbuske mreže kojim voze redovne linije. Tako će trolejbuski koji završe vožnju na Slaviji moći da stignu do depoa Nemanjinom, Kneza Miloša, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i Žorža Klemansoa. telegraf.rs/vesti/beograd/3265149-kako-ce-izgledati-trolejbuska-mreza-u-beogradu-gradi-se-u-nemanjinoj-teku-radovi-na-dorcolu
November 29, 20204 yr Inače, Nemanjina i Kneza Miloša su odlično prohodne ulice, nikada nisu opterećene, čak ni u špicu i genijalan je potez šibnuti još neki vid saobraćaja, mislim pre svega na Nemanjinu. Kroz Kneza Miloša več idu trole. Sada sam stvarno uverena da Vesara nasumice baca strelice po karti Beograda i gde se zabode, odluči da tu počne gradnja nečeg potpuno bizarnog.