čekmeže Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 2 hours ago, pbg12345 said: ma jok, samo gas i dobar zalet, preletis, ne osetis a nisu srbende "razgazile" sa desnih strana? mada jebeno im po gradu, gde ima trotoar, ali gde nema, pa sidju sa asfalta, jos rupcaga, a levi tocak ostaje da ide preko pesackog ne znam, kurac sam od vozaca, od automobila ne znam nista. ali sam se par puta zapitao koja je logika tu i zar nije lakse, brze, na kraju krajeva i bolje po auto preci normalno preko lezeceg Bolje je preći sa oba točka, ravnomernije ga opteretiš. Al ne možeš ti zajebati našeg čoveka.
Arkadija Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Na 25.Maju, počupali stabla koja su donirale opštine (kod svakog drveta je bila tabla sa nazivom opštine darodavaca) pre oko 3 godine i posadili nova mlada stabla. Stvarno nije bilo ni jednog jedinog razloga za ovo varvarstvo nad mladim drvećem. Sve je bilo zdravo i pravo. Očigledno je da postoji i neka agenda vezana za sadnice drveća, neki tender, nečiji džepovi, tako nešto.
Dzudi Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Postoji nešto oko tih sadnica. Evo, opština daje 200 sadnica za moje naselje...Doduše, ovde i nema drveća, i potrebno je.
Moća Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Od balvana ne vidi se šumaOpravio...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mark Rothko Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Quote Vesić: Došao je kraj praksi da ulice raskopava ko kako stigne http://rs.n1info.com/Vesti/a574440/Vesic-Dosao-je-kraj-praksi-da-ulice-raskopava-ko-kako-stigne.html
Frank Pembleton Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Agilno sudstvo kad treba...Počelo suđenje članovima inicijative Sačuvajmo naš parkić i Savi Manojlovićuhttp://rs.n1info.com/Vesti/a574204/Pocelo-sudjenje-clanovima-inicijative-Sacuvajmo-nas-parkic-i-Savi-Manojlovicu.html... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts