Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Lančani osam vozila u pravcu niša...

Posted

U brzoj traci -.-
I ja sam zaglavljena ojhaaa

Posted

Sad sam došla kući, nego smo prošli kolima kroz Milentija Popovića, u sumrak, ništa se nije videlo, sem da je apokalipsa dole.

Posted

Znaci sama sam :(
Bilo mi je lakse dok sam mislila da si tu :D

Posted
2 hours ago, Jumanji said:

Znaci sama sam :(
Bilo mi je lakse dok sam mislila da si tu :D

Da je tamo mogle ste da odigrate ping pong dok se guzva smanji :D

Posted

E jest stvarno nema pametnijih stvari [emoji849]

Posted (edited)

Da li carevi stvarno planiraju da milione Bugara za NG prime sa prolazom ka autobuskoj stanici sirine jedan metar i duzine bar pedeset metara?

Nestvarno sta su uradili ispred pokojne zgrade Zeleznicke stanice. Mogli su samo da postave betonske prepreke na polovini ulice, ali jok, bolje da se iskopa cela i zatim iskoristi kao stovariste. Jos na strani ka ulici iz onih betonskih blokova vire nekakve srafcine, cepace ljudi torbe i odecu uvece kad se ne vidi.

Edited by Malvo
Posted

Preusmerili su autobuse iz Savske u Sarajevsku, Balkansku pa u Gavrila Principa, da smotaju ka štajgi. ALi su zaboravili da završe popravku G.Principa kod Zavičaja, pa autobusi tu prolaze preko nekih poluzatrpanih džombi. 

Ponekad je zaista najbolje ne raditi ništa. 

Posted

da smotaju ka štajgi

kuda? kroz mihajla bogićevića?

a toliki autobusi da prolaze sarajevskom u kojoj u žutoj traci u svakom momentu ima bar 10 lozila sa 4 migavca. ludilo.

Posted

izvini, nisam (više) odatle. kad prođu kroz bogićevićevu, svi ti koji idu za surčin, obrenovac, bele vode......... idu u savsku? savska je jednosmerna? i dalje dvosmerna?

postaje mi muka da se vraćam u stari kraj. krkljanac u gepratovoj zbog "privremene okretnice", radova na 110 kV kablu, parkiranja ispred drveta, 4 migavca zbog pazarivanja u mitrosu, sačekivanja žene koja radi u ministarstvu, oslobođenog parking mesta, ....propas'

Posted

otkud tu 110kV kabl?

sent from bubamoto

Posted
otkud tu 110kV kabl?

sent from bubamoto

Za BnV treba za one svetiljke trčeće na fasadi...

... Shiit has hit the fan...